Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(gliuka @ 2013 10 22, 00:28)
Aciu uz kvietima 4u.gif suciupai  blush2.gif Skaitau vis Jus, nes tema kaip ir atvira, o ir kur daugiau, su tokiu "kraiciu" detis  biggrin.gif  ...  O uzeit kaip ir nera drasu, ypac, kai vis uzverda diskusijos del naujokiu blush2.gif O ir siaip - naktis - nemandagu taip brautis, visi padorus zmones miega mirksiukas.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Neduokit jai prisijungimo prie albumo - užvers nerealaus gražumo fotkėm ir sukels visai nekrikščioniškus jausmus biggrin.gif Ji nuostabi wub.gif jos vaikai-nerealiai gražūs,o vyras -neįtikėtinai vyriškas ir tėviškas.Gal nepriimam,ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 22, 23:43)
Neduokit jai prisijungimo prie albumo - užvers nerealaus gražumo fotkėm ir sukels visai nekrikščioniškus jausmus  biggrin.gif Ji nuostabi  wub.gif jos vaikai-nerealiai gražūs,o vyras -neįtikėtinai vyriškas ir tėviškas.Gal nepriimam,ką? biggrin.gif

zinau...maciau tongue.gif 4u.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 10 22, 22:24)
Naujas instrumentas 700 Lt biggrin.gif Oi, kaip būt gerai, kad bent dėvėtą normalų už tiek galėtum pajamt biggrin.gif Kas susidūrėt, tas žinot mirksiukas.gif

Kazkada vyrui padovanojau uz 100 baksu pianina vokiska,senovini bigsmile.gif Isore tragiska,bet vidus tinkamas mirksiukas.gif Su muzika nieko neturiu bendro,vyras savamokslis,groja ka tik nori,is klausos.Dukra baige elektronini,nes "griozdinio" baldo nebenorejom namie..Laba.i gerai buvo,galedavo pasitylinusi groti arba su ausinem.

Matyt praleidau ana straipsni.
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 10 22, 22:44)
Musu penkiametukui islupo ir adenoidus, ir tonziles, bet vakare mes jau namie buvom, o kita diena jau valge viska. Zodziu, pasiseke.

maniškis savaitę gulėjo ligoninėj su antibiotikų žvėriškom dozėm. Po to dar namie geriamus gavo. Valgyt pradėjo tik po geros savaitės, negalėjo nieko nuryt.
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 10 22, 23:16)
Tai gal ir yra tų priežasčių. Su tokiu pulku ir namie darbo sočiai.

"Sofijos laiškams" dar eilė neatėjo biggrin.gif , grafike vietos nenusimato. Būtinai reiks pažiūrėt, bet paskaitinėjus režisieriaus požiūrį labai kažko nesitikiu blush2.gif .

tai jau tikrai , kad sočiai, ypač kai visi maži dar...

Gal turi kokią nuorodą paskaityti režisieriaus požiūrį?..
Praleidau progą pažiūrėti šeštadienį... Labai gėda, bet grybai šįkart nugalėjo...
O va, kad gyvo Meko ir Tomo Venslovos nepavyko pamatyti, tai jau visai liūdžiu, kad komandiruotė ne laiku. Nereali kultūrinė savaitė buvo, deja, darbas praktiškai viskam sutrukdė...

Una, o tu matei filmą Artistas? Žiūrėjau filharmonijoj su gyvu orkestru. Nerealus filmas, o dar kai taip pateiktas, išvis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 10 23, 00:16)

mes isvis jokiu kompensaciju negaudavom, nes vyras gerai uzdirbo. o neuztekdavo beveik niekam unsure.gif gaudavom tik kompensacija uz darzeli kaip daugevaike ir EU parama. viskas

isvardintu filmu neesu macius, bet va sitas labai patiko. gal reiks dar karta paziuret rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 22, 22:42)
aš tą straipsnį paskaičius lengvai papykau. turi specialybę, ganėtinai paklausią ir neimlią darbo vietai - bet ne, svajonės vaikosi. ok, galima jos vaikytis, bet tada jau neprašant duonos iš kitų žmonių.
dar nesuprantu vyro pasmerkimo - na nemoka alimentų, bet kodėl turėtų? butas kaip supratau buvo jų bendras, o jis išėjo kaip stovi. galbūt ji pati tų alimentų ir išlaikymo atsisakė vardan buto? žinau ne vieną tokį atvejį, kai būtent tokiu būdu sudėliojamas išlaikymas.
vyriausioji mergaitė jau darbingo amžiaus. sesės abi dukros vos baigusios mokyklą pradėjo dirbt ir mokytis tuo pačiu. ir aš dirbau ir mokiausi, nes gėda buvo mamai invalidei ant sprando sėdėti.
aš nuo pat mažumės esu bjauri prašantiems. neprašantiems galėčiau paskutines kelnes nusimovus atiduot, o va prašantiems man duot sunku. nes man pačiai paprašyt yra sunkesnis darbas, negu nueit ir užsidirbti.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Siandien mazulis mokykloj svencia gimtadieni-ryt seimos rate,nes tevas ryt atidirbes para tik gris, poryt su mociute biggrin.gif visa savaite-balius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2013 10 23, 10:34)
mes isvis jokiu kompensaciju negaudavom, nes vyras gerai uzdirbo. o neuztekdavo beveik niekam unsure.gif gaudavom tik kompensacija uz darzeli kaip daugevaike ir EU parama. viskas
isvardintu filmu neesu macius, bet va sitas labai patiko. gal reiks dar karta paziuret rolleyes.gif

Pianistas ir man patiko, prablioviau beveik visa filma doh.gif man visu gaila ir to pianisto, ir to vokietuko , kuris ji gale gelbeja unsure.gif
Papildyta:
as didziausia parama gavau-tik vaiku pinigus, kurie kazkada priklause visoms seimoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 spalio 2013 - 09:38
QUOTE(zeneta @ 2013 10 23, 10:42)
Pianistas ir man patiko, prablioviau beveik visa filma  doh.gif man visu gaila ir to pianisto, ir to vokietuko , kuris ji gale gelbeja  unsure.gif

as irgi blioviau. bliuves kazkokios mes biggrin.gif
reiks kuri vakara rimtai nusiteikus dar karta paziureti. siaip man labai retas filmas ar serijalas kuris patinka ir ziuriu antra ar trecia karta bigsmile.gif

vakar dar negalejo man danties kanalu plombuot. sekretas dar eina. tai vel vaistu 2sav uzdejo ir paleido. sake paskaudet gali, tai normalu ir neissigast biggrin.gif

Marta vakar vos danties neprarijo kai Juste stuktelejo i smakra laugh.gif tai didcke be dvieju virsutiniu jau ir siandien rado pelytes padetus 2litukus rolleyes.gif
Atsakyti
tikra bliuve ir as, retas filmas be asaru biggrin.gif
maniskis net iseina is kambario kita kart, sako negaliu ziuret taip gaila kai verki doh.gif nors kita kart tos asaros ne del to kad blogai, o del kokios nors meiles scenos ar taip toliau...matyt perdaug isijauciu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2013 10 23, 10:00)
as irgi blioviau. bliuves kazkokios mes biggrin.gif
reiks kuri vakara rimtai nusiteikus dar karta paziureti. siaip man labai retas filmas ar serijalas kuris patinka ir ziuriu antra ar trecia karta bigsmile.gif

Pianistą daug kartų jau mačiau. Jei nori dar panašių, tai pažiūrėk "Babelį", labai stiprus, sukrečiantis filmas...

Nu ir "Gyvenimas yra gražus", kad ir senas jau, tūkstančius kartų per TV rodytas, bet nerealus filmas .

Iš naujausių tikrai rekomenduoju "Artistas" - be garso, bet toks geras, ne veltui apipiltas Oskarais, o be to - filmo kūrėjas - lietuvių palikuonis wink.gif
Atsakyti
sveikos
man kazkoks psichosomatinis issekimas...jau net naktim miegot nebegaliu,o sian tik uzsnudau iskart kosmaras... sapnavau kad vel mus padege..... doh.gif

ilja,stikliuk ar jusu vaikai noriai muzikuoja? nes maniskiai kaip ir patys sumaste,bet kai suprato kad tai juodas darbas tai jau nebe...
Atsakyti