QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 22, 22:42)
aš tą straipsnį paskaičius lengvai papykau. turi specialybę, ganėtinai paklausią ir neimlią darbo vietai - bet ne, svajonės vaikosi. ok, galima jos vaikytis, bet tada jau neprašant duonos iš kitų žmonių.
dar nesuprantu vyro pasmerkimo - na nemoka alimentų, bet kodėl turėtų? butas kaip supratau buvo jų bendras, o jis išėjo kaip stovi. galbūt ji pati tų alimentų ir išlaikymo atsisakė vardan buto? žinau ne vieną tokį atvejį, kai būtent tokiu būdu sudėliojamas išlaikymas.
vyriausioji mergaitė jau darbingo amžiaus. sesės abi dukros vos baigusios mokyklą pradėjo dirbt ir mokytis tuo pačiu. ir aš dirbau ir mokiausi, nes gėda buvo mamai invalidei ant sprando sėdėti.
aš nuo pat mažumės esu bjauri prašantiems. neprašantiems galėčiau paskutines kelnes nusimovus atiduot, o va prašantiems man duot sunku. nes man pačiai paprašyt yra sunkesnis darbas, negu nueit ir užsidirbti.
Papildyta:
Siandien mazulis mokykloj svencia gimtadieni-ryt seimos rate,nes tevas ryt atidirbes para tik gris, poryt su mociute
visa savaite-balius
Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2013 10 23, 10:34)
mes isvis jokiu kompensaciju negaudavom, nes vyras gerai uzdirbo. o neuztekdavo beveik niekam
gaudavom tik kompensacija uz darzeli kaip daugevaike ir EU parama. viskas
isvardintu filmu neesu macius, bet va
sitas labai patiko. gal reiks dar karta paziuret
Pianistas ir man patiko, prablioviau beveik visa filma
man visu gaila ir to pianisto, ir to vokietuko , kuris ji gale gelbeja
Papildyta:
as didziausia parama gavau-tik vaiku pinigus, kurie kazkada priklause visoms seimoms