QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 22, 21:34)
Labanaktis vistiek jus man visos patinkat nepaliksiu
Nu ir nepalik
Beje kiek čia dar yra muzikuojančių vaikučių?
Maniškė pianiną treti metai barškina, lapkričio pabaigoj į konkursą ruošias
Intrumentas (seneliams susimetus ) namuose atsirado kartu su paskutiniu kūdykiu, galvojau bus sunku suderint miego ir grojimo laiką, bet visai viens kitam netrukdė. O ir mažius, kai tik išgirsta dabar sesę grojant, iškart dainuot pradeda
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2013 10 22, 21:27)
Nataliuncik, kas atsitiko?
As dabar toki knyga pradejau skityti, merginos is kitos temos atsiunte, gereja po truputi man gyvenimas... O tai irgi jau buvau uzsigrauzusi ir uzsipergyvenusi.
Labai patiko: Musu gyvenimo komfortiskumo ir geroves lygis tiesiogiai priklauso nuo negatyviu pergyvenimu sankaupos" -kuo daugiau pergyvename, ir kuo daugiau tokiu pergyvenimu sukaupiame, tuo gyvenima satrodo blogesnis... Ir dar n+k panasiu minciu... Tai net uzsirasineju atskirai kai kurias, nesiosiuosi su savimi...
Dar patiko: Yra vienas patikimas budas gyvenime patirti nesekme: reikia stengtis patikti visiems be isimciu
As dabar toki knyga pradejau skityti, merginos is kitos temos atsiunte, gereja po truputi man gyvenimas... O tai irgi jau buvau uzsigrauzusi ir uzsipergyvenusi.
Labai patiko: Musu gyvenimo komfortiskumo ir geroves lygis tiesiogiai priklauso nuo negatyviu pergyvenimu sankaupos" -kuo daugiau pergyvename, ir kuo daugiau tokiu pergyvenimu sukaupiame, tuo gyvenima satrodo blogesnis... Ir dar n+k panasiu minciu... Tai net uzsirasineju atskirai kai kurias, nesiosiuosi su savimi...
Dar patiko: Yra vienas patikimas budas gyvenime patirti nesekme: reikia stengtis patikti visiems be isimciu
Prašom reklamuoti knygą, mane jau rudeninės mintys pradeda slėgt, reikia kažkaip gelbėtis