Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 22, 21:34)
Labanaktis 4u.gif  vistiek jus man visos patinkat tongue.gif nepaliksiu mirksiukas.gif  tongue.gif  blush2.gif

Nu ir nepalik biggrin.gif

Beje kiek čia dar yra muzikuojančių vaikučių?
Maniškė pianiną treti metai barškina, lapkričio pabaigoj į konkursą ruošias ax.gif
Intrumentas (seneliams susimetus bigsmile.gif ) namuose atsirado kartu su paskutiniu kūdykiu, galvojau bus sunku suderint miego ir grojimo laiką, bet visai viens kitam netrukdė. O ir mažius, kai tik išgirsta dabar sesę grojant, iškart dainuot pradeda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2013 10 22, 21:27)
Nataliuncik, kas atsitiko?
As dabar toki knyga pradejau skityti, merginos is kitos temos atsiunte, gereja po truputi man gyvenimas... O tai irgi jau buvau uzsigrauzusi ir uzsipergyvenusi.
Labai patiko: Musu gyvenimo komfortiskumo ir geroves lygis tiesiogiai priklauso nuo negatyviu pergyvenimu sankaupos" -kuo daugiau pergyvename, ir kuo daugiau tokiu pergyvenimu sukaupiame, tuo gyvenima satrodo blogesnis... Ir dar n+k panasiu minciu... Tai net uzsirasineju atskirai kai kurias, nesiosiuosi su savimi...
Dar patiko: Yra vienas patikimas budas gyvenime patirti nesekme: reikia stengtis patikti visiems be isimciu
4u.gif

Prašom reklamuoti knygą, mane jau rudeninės mintys pradeda slėgt, reikia kažkaip gelbėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 10 22, 20:53)
Rytoj einu į „Ekskursantę“. Gal ir nieko bus.

Įspūdingas filmas. Nosinę pasiimk cray.gif .
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 22, 21:02)
Viskas, einu miegot, nuo žliumbimo ir savigailėjimo akis ištino ir skauda  doh.gif

Nataliuk unsure.gif ...
QUOTE(Muse @ 2013 10 22, 21:27)
Dar patiko: Yra vienas patikimas budas gyvenime patirti nesekme: reikia stengtis patikti visiems be isimciu

Būtent drinks_cheers.gif .
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 22, 21:34)
Labanaktis 4u.gif  vistiek jus man visos patinkat tongue.gif nepaliksiu mirksiukas.gif  tongue.gif  blush2.gif

Tai aišku drinks_cheers.gif , įvarei į temą su visai batais, o dabar nori pripėdavus išnešt kudašių cool.gif ?
Atsakyti
Turiu knygos pdf. Vadinasi "Sypsokis, kol ne velu". Nezinau, turbut galiu dalintis... ne spati taip gavau. Jei kas norit. Ne viskas 100% priimtina, bet man kol kas tikrai nostaba kelianti, knyga, nes siaip tai as jau labai netikinti tokiais dalykais. O ten save radau.
Nedaug dar perskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 10 22, 21:46)
Turiu knygos pdf. Vadinasi "Sypsokis, kol ne velu". Nezinau, turbut galiu dalintis... ne spati taip gavau. Jei kas norit. Ne viskas 100% priimtina, bet man kol kas tikrai nostaba kelianti, knyga, nes siaip tai as jau labai netikinti tokiais dalykais. O ten save radau.
Nedaug dar perskaiciau.

Gal į FB pavyktų įkelt? Arba į mūsų albumą?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 10 22, 21:43)
Beje kiek čia dar yra muzikuojančių vaikučių?

mes siemet tik.pirmoj klasej-specialybe musu fleita.i fortepijona buvo didelis konkursas,bet gal ir butumem pakliuve,bet po stojamuju prie musu.priejo fleitos mokytojas ir padake,kad jis pastebejo mano paneles israiskinga mimika hihihi.gif atseit gerai bus jai fleita pust biggrin.gif pagalvojom,kad instrumentas nedidelis, nebus sunku nesiotis...tai leidziam...ubauja dabar biggrin.gif o siap jau trecius metus dar sokius lankom...
QUOTE(_una_ @ 2013 10 22, 21:43)
Tai aišku drinks_cheers.gif , įvarei į temą su visai batais, o dabar nori pripėdavus išnešt kudašių cool.gif ?

nja..... biggrin.gif nusipelniau as spyrio siknon,ka bepridursi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 10 22, 18:57)
Viskas ganėtinai paprasta - yra toks posakis, kad kuproto ir grabas neištiesins, taip ir su diedais, jeigu skystas, tai ir plaukios visada. Būtų mažiau vaikučių turėjus, o ir diedu nebūt reikėję rūpintis. Ilgą laiką ir su aštuoniais viena šeimą išlaikė, nes diedas tinkamo darbo nerado, nu tu man pasakyk, kam toksai reikalingas, gali radiją įsijungt, jei triukšmo namie trūksta doh.gif .

ką jin dirbo, kad 8 išlaikė?
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 10 22, 22:26)
ką jin dirbo, kad 8 išlaikė?

Viešai nerašysiu, bet dviejuose darbuose, plius karvytė, daržiukas. Ir vaikai ne pėsti, panos studijuodamos gaudavo padidintas stipendijas, dar valandinėm auklėm padirbėdavo, kita iš viso dirbo ir mokėsi, vasarom į užsienius palėkdavo užsidirbt. Vyriškis irgi vasarom važiuodavo padirbėt, bet ne visada sėkmingai cool.gif .
Atsakyti
aš tą straipsnį paskaičius lengvai papykau. turi specialybę, ganėtinai paklausią ir neimlią darbo vietai - bet ne, svajonės vaikosi. ok, galima jos vaikytis, bet tada jau neprašant duonos iš kitų žmonių.
dar nesuprantu vyro pasmerkimo - na nemoka alimentų, bet kodėl turėtų? butas kaip supratau buvo jų bendras, o jis išėjo kaip stovi. galbūt ji pati tų alimentų ir išlaikymo atsisakė vardan buto? žinau ne vieną tokį atvejį, kai būtent tokiu būdu sudėliojamas išlaikymas.
vyriausioji mergaitė jau darbingo amžiaus. sesės abi dukros vos baigusios mokyklą pradėjo dirbt ir mokytis tuo pačiu. ir aš dirbau ir mokiausi, nes gėda buvo mamai invalidei ant sprando sėdėti.
aš nuo pat mažumės esu bjauri prašantiems. neprašantiems galėčiau paskutines kelnes nusimovus atiduot, o va prašantiems man duot sunku. nes man pačiai paprašyt yra sunkesnis darbas, negu nueit ir užsidirbti.
Atsakyti
Sveikutes, aciu, kad duru pries nosi neuztrenket blush2.gif Germine isgyre jau cia mane doh.gif , o isties, tai esu siuo metu nelabai savim patenkinta, jauciu, arteja kazkoks "luzis" , noriu ar ne, o as jam dar kaip ir nepasiruosus, sunku po 10 m. namie "nieko neveikimo" , su susitraukusia saviverte grizt "I zmones", nu, bet teks, ne kur desiuos. Maze jau reik pradet I "darbus" leist, bet vis atidelioju, vis priezasciu randu blush2.gif
O apie save net nezinau ka papasakoti, kaip ir Jus visos cia - auginam penketa pametinuku, sukuos kaip vovere savam rate, rutinoj : namai - bureliai - stomatologai - namai ir tt, savaitgalius paivairinam kazkuo, jei buna galimybiu per atostogas "pasiivairinam" kur nors toliau uz Lt.
Kazkaip pilkai cia parasiau, na, bet maziui astma paumejo, bandom dar namie kapstytis, tai matyt ir nuotaika tokia, kaip ir oras uz lango, nors man toks pilkas ruduo visai mielas...o jei dar vaikai sveiki, jei dar zidiny malka kokia rusena, puodas arbatos ir knyga rankose, tai ko noret daugiau rolleyes.gif

QUOTE(_una_ @ 2013 10 22, 18:57)
Žinai, čia Germinė tau daugiau pasakyt gali - kai vaikas šoka į akis, leidžia sau būt savimi, reiškia jis tave jau pripažįsta, belieka suderint taisykles.

Germine, as cia Tau dusauju vakarais del mazes, del musu virsmu ir luziu, tai ko man tiesiai sviesiai to nepasakei blink.gif o mes cia mat, ryt I kursus jau susiruosem, o cia - trumpai, drutai - ir aisku viskas thumbup.gif

QUOTE(gupija @ 2013 10 22, 19:57)
užuojauta  4u.gif Gegužės pabaigoj viduriniukui pašalinom tonziles su adenoidais. Pooperacinį periodą prisimenu kaip košmarą.

Cia, manau, kaip kiekvienas pernes sia operacija nuo keliu faktoriu priklauso - ir nuo bendro vaiko imuniteto, ir nuo to, kaip jis sureaguoja I anestetikus, ir nuo operacijos apimties. Musu penkiametukui islupo ir adenoidus, ir tonziles, bet vakare mes jau namie buvom, o kita diena jau valge viska. Zodziu, pasiseke.

QUOTE(gupija @ 2013 10 22, 20:53)
ir visa mano romantika užsibaigė, ane? Fui.
Rytoj einu į „Ekskursantę“. Gal ir nieko bus.

Buvom savaitgali, patiko, verta pamatyti, kad labia paliko ispudi, nepasakyciau. Dar noriu I "Sofijos laiskus", gal matet? rekomenduojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 22 spalio 2013 - 21:47
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 22, 22:02)
Viskas, einu miegot, nuo žliumbimo ir savigailėjimo akis ištino ir skauda  doh.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 22, 21:42)
nuo pat mažumės esu bjauri prašantiems. neprašantiems galėčiau paskutines kelnes nusimovus atiduot, o va prašantiems man duot sunku.
Aš tavęs nieko nieko neprašau flirt.gif
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 22, 20:02)
Nataliuk,kas tau dabar?Ateik,pašiaušiu biški console.gif
QUOTE(gliuka @ 2013 10 22, 21:44)
Sveikutes, aciu, kad duru pries nosi neuztrenket blush2.gif
Germine, as cia Tau dusauju vakarais del mazes, del musu virsmu ir luziu, tai ko man tiesiai sviesiai to nepasakei blink.gif
Jau ir taip muitinė užsimerkė į tavo netinkamą temai figūrą,o tu dar ir konsultacijų nori biggrin.gif Pagrandukė,namų princesė,išaugs,Maži dar jos oželiai wub.gif
QUOTE(_una_ @ 2013 10 22, 20:43)
įvarei į temą su visai batais, o dabar nori pripėdavus išnešt kudašių cool.gif ?
drinks_cheers.gif Net aš mirksiukas.gif nebūčiau taikliau pasakius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 22 spalio 2013 - 22:07
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 22, 22:42)
aš tą straipsnį paskaičius lengvai papykau. turi specialybę, ganėtinai paklausią ir neimlią darbo vietai - bet ne, svajonės vaikosi. ok, galima jos vaikytis, bet tada jau neprašant duonos iš kitų žmonių.

Nu man irgi tas paramos prašymas šiaip sau nuskambėjo - gerai ugdyt, lavint vaikus, bet tada kas antra daugiavaikė šeima reikalinga paramos, nes neišgali sumokėt už papildomą ugdymą. O dėl darbo, tai jinai geriau susitvarkius, kaip suprantu, negu dirbdama - gauna kažkiek pašalpų, kompensacijas mokesčiams, vaikai sužiūrėti, ant maisto sutaupo nevalgydami valgyklose ir versliuką turi, pyragus kepa, tai viena IT srity moteriškės alga ir darbas su nenormuotom valandom kažin ar pakeistų pajamų lygį, žiūrėk perliptų 5 Lt remiamas pajamas ir prasmegtų duobėj mokėdami pilnus mokesčius, negaudami maitinimo mokykloj, nuolaidos už darželį ir t.t. g.gif
QUOTE(gliuka @ 2013 10 22, 22:44)
Maze jau reik pradet I "darbus" leist, bet vis atidelioju, vis priezasciu randu  blush2.gif

Buvom savaitgali, patiko, verta pamatyti, kad labia paliko ispudi, nepasakyciau. Dar noriu I "Sofijos laiskus", gal matet? rekomenduojat?

Tai gal ir yra tų priežasčių. Su tokiu pulku ir namie darbo sočiai.

Aš nelabai tikėjausi stipraus filmo, tai gal todėl sukrėtė, kad pranoko lūkesčius, dar, kad pagal tikrus faktus pastatytas, o ir šalia sėdinti tokio pat amžiaus dukra emocijų pridėjo...
"Sofijos laiškams" dar eilė neatėjo biggrin.gif , grafike vietos nenusimato. Būtinai reiks pažiūrėt, bet paskaitinėjus režisieriaus požiūrį labai kažko nesitikiu blush2.gif .
Atsakyti