Man visada labai smagu virtualiai trepsėt kartu su Tavim. Ačiū už gražų naują pasakojimą , dabar jau su dar didesniu nekantrumu lauksiu Madeiros, nes ją pasiekti vis dar noriu. O Tavo pasakojimas tikiu, kad puikiai galės pasitarnauti kaip špargalkė
Vakariniais Neapolio ilankos vaizdais galima avirutes iliustruot
QUOTE(jsgute @ 2013 11 07, 00:50)
Man visada labai smagu virtualiai trepsėt kartu su Tavim. Ačiū už gražų naują pasakojimą , dabar jau su dar didesniu nekantrumu lauksiu Madeiros, nes ją pasiekti vis dar noriu. O Tavo pasakojimas tikiu, kad puikiai galės pasitarnauti kaip špargalkė
Ačiū labai.
Madeira, tikėkimės, kad išsipildys, oro bendrovė nesubankrutuos.
Tau geros kelionės ir puikių įspūdžių. Lauksiu reportažo.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 11 07, 16:34)
Vakariniais Neapolio ilankos vaizdais galima avirutes iliustruot
Gražu ir gera ten buvo. Kas vakarą eidavome nors trumpam pasigrožėti. Tik debesys labai dažnai užstodavo.
QUOTE(abiga @ 2013 11 07, 18:33)
Aciu uz nuostabias nuotraukas ir pasakojima, skaitydama vis pagalvodavau, koks darbas yra paciai organizuotis kelione
Ačiū.
Darbelio nemažai, ypač jei visuomeniniu transportu keliaujama. Bet kaip sakoma, kai dirbi mylimą darbą, tik malonumas yra.
linole, šaunus reportažas, kaip ir jo kūrėja
Tuoj aptrepsėsit visą Europą Taip gera buvo čia vakarais užsukt ir dar pritariu kažkam, kas rašė, kad tos "paklodės" labai patinka-daug informacijos, daug emocijų...
Tuoj aptrepsėsit visą Europą Taip gera buvo čia vakarais užsukt ir dar pritariu kažkam, kas rašė, kad tos "paklodės" labai patinka-daug informacijos, daug emocijų...
QUOTE(Ingel @ 2013 11 07, 20:12)
linole, šaunus reportažas, kaip ir jo kūrėja
Ačiū už tokius šiltus žodžius.
Ech, aptrepsėti visą Europą - misija neįmanoma. Nes turiu tik vieną gyvenimą, ribotą biudžetą ir darbą.
Ačiū už tokį gražų reportažą, vienas malonumas buvo su jumis keliauti
O man nuotraukų nerodo
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 11 11, 11:49)
O man nuotraukų nerodo
niekam neberodo. Per populiarus reportazas siuo metu
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 11 11, 12:49)
O man nuotraukų nerodo
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 11 11, 12:52)
niekam neberodo. Per populiarus reportazas siuo metu
Nerodo.
Atsiprašau, kad negalite šiuo metu pažiūrėti. Paprašysiu luktelti keletą savaičių. Po kurio laiko nuotraukų rodymas atsinaujins.
Linole, pasakojimas labai idomus, issamus. Nuotraukos nuostabios. Informacija apie traukinius teks nusirasyti i savo atmintine (uzrasu knygute, kelioneje pravers)
QUOTE(Ingrida N. @ 2015 01 04, 19:40)
Linole, pasakojimas labai idomus, issamus. Nuotraukos nuostabios. Informacija apie traukinius teks nusirasyti i savo atmintine (uzrasu knygute, kelioneje pravers)
Džiaugiuosi, kad radote naudingos informacijos.