Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 17, 22:17)
Regis atradau tai ko reikia  g.gif
5 ND, dirbtinis apšvietimas:

O ką būtent atradai? Papasakok ir mums.
Mėlynake, ar kartais ne su programa šviesinai? Jei taip, ND tas triukas netinka cool.gif

Mangute, gal ne apie tą foto pasisakiau? Nes keliavau ne per Tavo nuorodą.

Say, labas O >?
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2013 10 17, 21:57)

O aš tuoj nusigraušiu nagus.....  cry.gif  koliažų žaidimui tai užsiregistravau, bet neperskaičiau iki galo reikalavimų... cry.gif išsiblaškiusi kažkokia esu paskutiniu metu cry.gif, ir foto neišsiunčiau...... cry.gif cry.gif cry.gif Gal dar galiu foto išsiųsti???? cry.gif  blush2.gif

Čia į tuos pirmuosius foto neišsiuntei? Jei taip, manau, kad jau per vėlu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 spalio 2013 - 07:09
QUOTE(Iks @ 2013 10 18, 07:00)
Say, labas O >?

kas tas yr? kupra, piliakalnis ar nykštuko kepurė? smile.gif

p.s. aš tokia nusibaigus, kad net pasisveikint sunku doh.gif patiko Tavo komentaras portretui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 18, 07:11)
kas tas yr? kupra, piliakalnis ar nykštuko kepurė? smile.gif

p.s. aš tokia nusibaigus, kad net pasisveikint sunku doh.gif patiko Tavo komentaras portretui  4u.gif

biggrin.gif - čia buvo mandrai užduotas klausimas, ar daugiau (>) nei labas nesulauksim smile.gif Į kurį vis tiek atsakei.
Linkiu greičiau atsigauti nuo nusibaigimo, balionėlis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 spalio 2013 - 07:31
QUOTE(Iks @ 2013 10 18, 07:15)
biggrin.gif - čia buvo mandrai užduotas klausimas, ar daugiau (>) nei labas nesulauksim smile.gif Į kurį vis tiek atsakei.
Linkiu greičiau atsigauti nuo nusibaigimo, balionėlis smile.gif

joooo, akivaizdu, kad man reiktų sūnaus antros klasės matematikos pratybas paspręsti..biggrin.gif
kaip dainavo mamutovas, jaučiuosi kaip sulėtintam kine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 18, 07:34)
joooo, akivaizdu, kad man reiktų sūnaus antros klasės matematikos pratybas paspręsti..biggrin.gif
kaip dainavo mamutovas, jaučiuosi kaip sulėtintam kine smile.gif

Aš maždaug ties 2 kl. kišimąsi į dukros matematiką baigiau (išseko sugebėjimai).
Vakar rodžiau dukrai Tavo portretą. Sakė, kad labai patinka, bet... jau mačiusi jį FB biggrin.gif - ne toks jau blogas dėdė tasai FB, kai pagalvoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 spalio 2013 - 07:45
QUOTE(Iks @ 2013 10 18, 07:39)
Aš maždaug ties 2 kl. kišimąsi į dukros matematiką baigiau (išseko sugebėjimai).

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 17, 23:17)
Regis atradau tai ko reikia  g.gif

5 ND, dirbtinis apšvietimas:

[

aš tai siūlyčiau imti kažkokį mažiau įmantrų daiktą, be tiek lenkimo linijų, kampų, briaunų ir pan. Šiuo atveju- tas pagrindinis tiesiogiai apšviestas lapas- taip, baltas. Daugiau baltumo niekur nėra- arba jau pilkuoja (kitaip ir negali matyt būti, nes jau šešėlis, jau tamsiau. Arba mėlynuoja. O kaip iš tikrųjų turi būti fotografuojant tokį daiktą- nežinau.

Dar kartą siūlau keisti 1 psl. ND pavyzdį.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

QUOTE(Iks @ 2013 10 18, 06:54)
Kas sugalvojo tą NIU doh.gif (nušaučiau vietoje biggrin.gif)

reiks ateity atsargiau mintis destyti, nes ''pavojinga'' darosi biggrin.gif Iks, neisivaizduoju taves su sautuvu lotuliukas.gif deja, ir as vartoju niu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 10 18, 08:24)
Sveiki  smile.gif
reiks ateity atsargiau mintis destyti, nes ''pavojinga'' darosi  biggrin.gif Iks, neisivaizduoju taves su sautuvu  lotuliukas.gif  deja, ir as vartoju niu tongue.gif

Ai, vartokite irnesakyk.gif Dėl tokio nieko man šovinių truputį gaila biggrin.gif (įsivaizduoju, kad įsivaizduoji, jog paėmus arklą, knygą, lyrą Iks eina Lietuvos keliu tease.gif) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 spalio 2013 - 09:37
QUOTE(Iks @ 2013 10 18, 08:39)
Vakar rodžiau dukrai Tavo portretą. Sakė, kad labai patinka, bet... jau mačiusi jį FB biggrin.gif - ne toks jau blogas dėdė tasai FB, kai pagalvoji smile.gif

lotuliukas.gif labos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 18, 07:54)
Kas sugalvojo tą NIU doh.gif (nušaučiau vietoje biggrin.gif)

Mergina kažko surūgusi, su tokia mina sodinčiau ją į visuomeninį transportą, ten tokių nors vežimu vežk. Gal dėl to ją beveik išprašei iš kadro? Nes ji, tokia, kokia yra, nelimpa su aplinkos romantika. Ir tik todėl, kad ji tokia - nei žuvis, nei mėsa - beveik pateisinu, kad nukapojai jai galvą, atsispindinčią ežere. Nors nepateisinu, jei rimtai smile.gif

NIU šitas tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 18, 09:35)

Kaip skuduru per veidą verysad.gif verysad.gif verysad.gif
( biggrin.gif )

Viskas, surimtėjam. Iks vėl kviečia ant kilimėlio. Palaikykit kumščius blink.gif
Atsakyti