Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki,ieskau zmogaus kas galetu nuotrauku koregavimo programa ,nuimti nuo nuotraukos data ir paryskinti pacia nuotrauka. Lauksiu zinuciu i AZ 4u.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia man vienai buvusioji, 168 tema, kažkaip keistai išskirta iš visų, paryškintas šriftas ir t.t.? g.gif Per tą paryškinimą nuolat į ją nukeliauju vietoj esamos smile.gif
Persiprašau, jau išsiaiškinau, matyt, su planšete buvau pribaksnojus ko nereikia ir įsimetusi ją į favorites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 17 spalio 2013 - 16:32
Niu pakritikuokit. ačiū smile.gif Mano flikras
Atsakyti
Sveikos smile.gif 4u.gif
Portretukas su pypke nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
O aš tuoj nusigraušiu nagus..... cry.gif koliažų žaidimui tai užsiregistravau, bet neperskaičiau iki galo reikalavimų... cry.gif išsiblaškiusi kažkokia esu paskutiniu metu cry.gif, ir foto neišsiunčiau...... cry.gif cry.gif cry.gif Gal dar galiu foto išsiųsti???? cry.gif blush2.gif
Atsakyti
Regis atradau tai ko reikia g.gif

5 ND, dirbtinis apšvietimas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 10 17, 12:23)
O kodėl Tu vis apie rūkymą? smile.gif Tai identiška situacija ir su bet kuo kitu, na pvz. pamato žmogus, kuris nemėgsta saldumynų ir jų nevalgo, nuostabią, apetitą žadinančią keksiukų foto, ir pasako: nors nevalgau ir nemėgstu saldumynų, bet šitų keksiukų neatsisakyčiau. Pasako, pamiršta matytą foto, o kartu su ja pasimiršta ir gimusi mintis suvalgyti keksiuką. Tai tiesiog akimirkos įspūdis, kilęs žiūrint į foto. Tai nėra nuotraukos vertinimas, analizė ar dar kas nors panašaus smile.gif

Butent drinks_cheers.gif
Nesuprantu kodel big deal buvo padarytas is tokio pasakymo tongue.gif
Taika pukuotosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 17, 15:39)
Oho, jau 19 parolimpiečių smile.gif
Bet nesulaukiau nė vieno atsiliepimo apie rungtis. Darom įprastai? - mainomės foto ir pratęsiame tą, kurią gausime, ar... imame vieną (KOKIĄ???) foto ir kiekviena savaip ją interpretuojame? Pasidalinkite mintimis, jei negaila ir jei ne per daug prašau žmonių su spec. poreikiais ir pareikalavimais smile.gif
Taip pat prašau kažkiek konkretizuoti savo poreikius dėl terminų (taikoma tiems, kurie smarkiausiai su jais pykstasi - SAY ypač biggrin.gif ). Kokios beterminystės pageidautumėte? Absoliučios? Dalinės? Jei dalinės, tai kokia nebūtų skausminga?
Jei turite kt. pasiūlymų - neškit čia smile.gif

man butu visai idomu imt viena ir kiekviena savaip interpretuot,bet kokia g.gif ir iprastai butu gerai ,o tai nesu zaidusi visai smile.gif terminas maziausiai tris savaites blush2.gif as taikysiuos prie daugumos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2013 10 17, 22:29)
man butu visai idomu imt viena ir kiekviena savaip interpretuot,bet kokia  g.gif ir iprastai butu gerai ,o tai nesu zaidusi visai  smile.gif  terminas maziausiai tris savaites  blush2.gif  as taikysiuos prie daugumos  ax.gif

Tris savaites???? Vajej, as tikejausi, kad bent tris menesius... doh.gif lotuliukas.gif

Iks, labai idomu buvo paskaityti tavo interpretacija say portretui su pypke. Net nuejau is naujo pasiziureti. Bet man vis tiek kitaip matosi, tamsiau, ir pypke ne su vilionem siejasi, o su visokiais vile substances biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 17, 22:51)
Tris savaites???? Vajej, as tikejausi, kad bent tris menesius...  doh.gif  lotuliukas.gif

Iks, labai idomu buvo paskaityti tavo interpretacija say portretui su pypke. Net nuejau is naujo pasiziureti. Bet man vis tiek kitaip matosi, tamsiau, ir pypke ne su vilionem siejasi, o su visokiais vile substances   biggrin.gif

* Ramybės, tiktai ramybės biggrin.gif Skubėsim tiek lėtai, kiek reikia wink.gif Virdzzinija, matyt, pajuokavo smile.gif

** Portretas tuo ir žavus, kad (man) interpretacijos skaidosi, kinta, mainosi. Nors gavau šūsnį wub.gif, pati nesu baisiai patenkinta savąja apžvalga, ji ne iki galo atspindėjo tai, kad dūzgė galvoje. Ypač nervina vienas žodis (aistra), visai nes ne tas, o kito - TO - nerandu. Tiesa, radau vakar plaudama indus (tai tik įrodo, kiek tas nenaudėlis portretas įsirausęs į smegenų rieves smile.gif), bet... per naktį sugebėjau pamiršti. P.S. Turiu pripažinti, kad tik labai miglotai įtariu, kas galėtų būti tieji "vile substances" ...huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 spalio 2013 - 06:35
QUOTE(Mangute @ 2013 10 17, 19:53)
Niu pakritikuokit. ačiū smile.gif  Mano flikras

Kas sugalvojo tą NIU doh.gif (nušaučiau vietoje biggrin.gif)

Mergina kažko surūgusi, su tokia mina sodinčiau ją į visuomeninį transportą, ten tokių nors vežimu vežk. Gal dėl to ją beveik išprašei iš kadro? Nes ji, tokia, kokia yra, nelimpa su aplinkos romantika. Ir tik todėl, kad ji tokia - nei žuvis, nei mėsa - beveik pateisinu, kad nukapojai jai galvą, atsispindinčią ežere. Nors nepateisinu, jei rimtai smile.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Atsakyti