Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

5 ND, dirbtinis apšvietimas:

user posted image
Atsakyti
Labas rytas

Ziuriniai Museum of Modern Arts (MoMA), New York
tiems,kas domisi ir nesidomi moderniu menu.

Lewis Hine

Tina S. photography

Vyro portretas, darytas vienos pazystamos. man jis begalo patiko, o ir internete ji radau,tad rodau.

Tove Hamre ''Indian man''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 17 spalio 2013 - 11:41
o kaip gi dabar ideti foto i flickr, pasirenkant dydi? (jei ikeltas originalas)
susikonfjuzinau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 17, 12:22)

negaliu patikrint, bet amno akimis ziurint - rausva.
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 10 16, 19:51)
Pusiau įdėmiai perskaičiau diskusiją apie rūkymo aspektą. Galvoju, suprantau abiejų pusių argumentus. Vis tik, kai Maggie paleido eterin pačią pirmąją žinutę, linksėjau galva skaitydama, nes ir man tai įstrigo smile.gif Ir atrodė kažkiek keistoka. Lygiai taip pat, jei užklausus apie žymųjį Van Gogo autoportretą be ausies, bet su pypke, pirmiausia išgirstum postringavimus apie rūkymą/nerūkymą ar apsirūkymą. Arba pasireitautum apie kokį eilėraštį, kuriame kuriam nors poste būtų paminėta cigaretė/cigaras/belamor kanalas ar dar nežinau kas... O išgirstum, kad eilėraštis patiko, nors SAM ir perspėja... Ok, tikiu, kad tie keistumai gal visai netyčia plykstelėjo, labiau ne Say darbo kontekste, o apskritai. Tebūnie. Man galvos neskauda smile.gif Aš va gal tik prisigretinau "parūkyt" kartu su Maggie, kad jai per daug vieniša nebūtų ax.gif

o. esu laiminga, kad yra supratusiu. tuo labiau po Sea-girl pasisakymo, kad priemu asmeniskai. Ar matet filma "kava ir cigaretes"? Ar eidami i kina, pasisakote, kad nerukote, bet filma pamatyti norite..? Tik tiek. Tikrai jokiu asmeniskumu. Taika mano sirdy. Ypac kai esu tookia pukuota pastaruoju metu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 17, 11:59)
Ar matet filma "kava ir cigaretes"? Ar eidami i kina, pasisakote, kad nerukote, bet filma pamatyti norite..? Tik tiek. Tikrai jokiu asmeniskumu. Taika mano sirdy. Ypac kai esu tookia pukuota pastaruoju metu.

O kodėl Tu vis apie rūkymą? smile.gif Tai identiška situacija ir su bet kuo kitu, na pvz. pamato žmogus, kuris nemėgsta saldumynų ir jų nevalgo, nuostabią, apetitą žadinančią keksiukų foto, ir pasako: nors nevalgau ir nemėgstu saldumynų, bet šitų keksiukų neatsisakyčiau. Pasako, pamiršta matytą foto, o kartu su ja pasimiršta ir gimusi mintis suvalgyti keksiuką. Tai tiesiog akimirkos įspūdis, kilęs žiūrint į foto. Tai nėra nuotraukos vertinimas, analizė ar dar kas nors panašaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 17 spalio 2013 - 12:24
QUOTE(Delicious @ 2013 10 17, 13:23)
O kodėl Tu vis apie rūkymą? smile.gif Tai identiška situacija ir su bet kuo kitu, na pvz. pamato žmogus, kuris nemėgsta saldumynų ir jų nevalgo, nuostabią, apetitą žadinančią keksiukų foto, ir pasako: nors nevalgau ir nemėgstu saldumynų, bet šitų keksiukų neatsisakyčiau. Pasako, pamiršta matytą foto, o kartu su ja pasimiršta ir gimusi mintis suvalgyti keksiuką. Tai tiesiog akimirkos įspūdis, kilęs žiūrint į foto. Tai nėra nuotraukos vertinimas, analizė ar dar kas nors panašaus smile.gif

gal zinai kaip foto idet cia is flickr? doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 17, 12:22)

pagrindinis apšviestas lapas- kaip ir baltas, kiti pilkuoja , yra ir rausvumo.
Tokie lankstyti balti daiktai su įvairausiomis briaunomis, kraštinėms ir t.t. ir pan. bus šešėliuoti t.y. pilkuos, nebus visiškai balti. Tik kažkuri dalis bus balta
Pirmam psl. įdėtas pvz. toks pat- gal ten kokia viena origamio kraštinė ir balta...Siūlyčiau kaip pvz. dėti kažką paprastesnio.

Rausvumo neturtų likti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 17 spalio 2013 - 12:32
QUOTE(Maggie @ 2013 10 17, 13:27)
gal zinai kaip foto idet cia is flickr?  doh.gif  mirksiukas.gif

nu man tai taip pat dedas tos nuotraukos smile.gif o tu turbūt pasispaudei "Try new photo experience"?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 17, 12:27)
gal zinai kaip foto idet cia is flickr?  doh.gif  mirksiukas.gif

Čia tipo "keičiam temą"? biggrin.gif

Žinau:
Citata iš pirmo psl.:
"Kaip įkelti nuotrauką iš Flickr.com:
Pirmiausia prisijungiame prie Flickr. Įkeliame ten savo nuotrauką. Atsidarome tą nuotrauką. Spaudžiame dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ir išsirenkame dydį (mėlynai būna parašyta). Kai atsidaro nuotrauka, spaudžiame dešinį pelės klavišą ir renkamės Copy image location. Ir kopijuojame čia į IMG lauką."
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 10 17, 13:23)

Jai, Maggie, tai, matyt, tiesiog jautri tema . Tai ir atkreipė dėmesį. Daugelis nei matė, nei atkreipė, nei ką... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 17 spalio 2013 - 12:35
QUOTE(Delicious @ 2013 10 17, 13:32)
Čia tipo "keičiam temą"?  biggrin.gif

Žinau:
Citata iš pirmo psl.:

aha. kazkaip nebeturi jau ta diskusija idomiu kabliuku.

as zinau, bet taip nebesigauna. ne nuo vakar cia biggrin.gif ten jie kazka pakeite ir nebezinau kaip ideti, visa isbandziau. tuo labiau ikeltas originalas, didele foto, o as noriu butent pasirinkti dydi, ko niekur neduoda g.gif
Atsakyti
user posted image

Leido pasirinkti Medium 640 dydį, nukopinau URL adresą, įkėliau jį į IMG laukelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 17 spalio 2013 - 12:39
QUOTE(Maggie @ 2013 10 17, 13:36)
aha. kazkaip nebeturi jau ta diskusija idomiu kabliuku.

as zinau, bet taip nebesigauna. ne nuo vakar cia biggrin.gif ten jie kazka pakeite ir nebezinau kaip ideti, visa isbandziau. tuo labiau ikeltas originalas, didele foto, o as noriu butent pasirinkti dydi, ko niekur neduoda g.gif

kai atsidarysi nuotrauką, apatiniam kairiam kampe paspausk "Help and Feadback" Opt out the new photo experience ir nuotraukas galėsi kelti kaip visada.
Atsakyti