QUOTE(Iks @ 2013 11 06, 20:50)
baikit prunkšti, aš tuoj susimaišysiu tuose burtuose (lenkiu galvą prieš Ka, ot kantrybės turi žmogus, ne taip, kaip... nesakysiukas )
o cia buvo burto keliu? as galvojau, kad zaidimu autores pacios pasirenka, kam kokios foto. ar ne..?
anyway, gavau nuostabia foto, labai temine. man glosto sirdi. ir idejas jau 2 turiu. tik nzn kada igyvendinsiu heh.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 07, 07:23)
As nenesu, nes nest nebera kur...
pirkciau nedvejojus. as labai mazai fotkinu. nu bet nepagailejau pinigu skaneriui, o ne eiliniam shkurliui. kaip dziaugiuosi iki siol! nevarzo, skenuoji kada nori. nusipirkus skaneri, pradejau daznai fotografuoti i juosta, patogumo atzvilgiu. ech, viska padaryciau, kad "ryskinima" butu galima nusipirkti, va 2 juosteles 2 men guli...
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 07, 12:55)
juk nebūtinai foto turinys turi atsikartoti, gali ieškoti formų, linijų, spalvų, idėjos panašumų/skirtumų nebent jūs kitaip susitarę, nelabai žinau.
butent. nesuprantu baimes, kad gavau vasariska foto, jeigu netgi graziausia pieva zalia pavaizduota, juk galima nufotografuoti, kad ir vel pieva, tik winter edition. butu super.
QUOTE(sayonara @ 2013 11 07, 14:21)
nebepamenu, ar apie tai diskutavome, bet tarsi yra nerašytai nuspręsta, kad pratęsimas - tai būtinai panašus turinys. bet pratęsimas yra ne tik panašumas, bet ir, pvz., kontrastas.
as manau, kad koliazhai turi buti panasus vien del to (spalvine gama, ryskumas, stilius ir t.t.), kad klaida, kuria dazniausiai mes pacios musu koliazhuose pastebedavom, tai kad 2 nuotraukos per daug skyriasi spalvomis, ar stiliais. zinoma - ideja - bene irgi svarbiausia. kai koliazhas sulipdytas ir "tokiu paciu kadru" (panasiu savo tematika), jis nebeidomus, nenesa jokios papildomos info. koliazhas lipdomas vieno zmogaus, sioje situacijoe dalyvauja 2 visiskai skirtingi fotografai - butu keista matyti pvz viena pasteline drugeline foto, kai salia jos juodai-balta alkoholiko diena. todel ir bandom panasinti II fotografija prie gautosios. cia zinoma tik mano nuomone. bet as taip dariau anksciau dalyvavus, ir darysiu su sia foto si karta.
o jus kaip?
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2013 11 07, 19:54)
Nežinau kodėl SM prilipo taisylkė lipdyti istoriją siekiant panašumo ir pratęsimo.
Aš gi manau tikrai nieko nusikalstamo prilipdyti kontrastą, neigimą kažko, antonimą užduotai temai, manau taip tik būtų kur kas įdomiau.
Aš gi manau tikrai nieko nusikalstamo prilipdyti kontrastą, neigimą kažko, antonimą užduotai temai, manau taip tik būtų kur kas įdomiau.
ziurint apie ka eina kalba - jei apie ideja/istorija/pasakojima - tai sutinku. jei apie stiliu, technika, ryskumo gili, sviesa - tada nelabai, manyciau turetu buti panasu.