Šaunuolės visos kurios fotografavo ir pamatė maisto fotografavimo sunkumus:) trumpai brūkštelsiu apie kiekviena iš savo varpinės
Foggy ilgai tyrinėjau koks ten maistas, visai nieko atrodo, bet pasakysiu kas užkliuvo, spalvos jos man nesukelia apetito, jei būtu kitoks apdirbimas mano nuomone daug geriau žiūrėtusi, druska su žirniais fainai kad pabarstyta, bet medžiagos jau man atrodo per daug, šaukšta bučiau sukusi hoizontaliai ir čiut iš arčiau ta visa bliuda pritraukusi. O kas ten per maistas?
sbo taip maista paprastas bet gali būt ir neprastas, labaisuai koja pakišo kadro suspaustumas
Mėlynakė smagu kad bandei bet pats kadras per tamsus, ir visko per daug, vienas pyrago gabalėlis žiūrėtusi daug geriau, bet kad atsiskleistu pyrago grožis gal kitokio kampo reiktu paieškoti
saighaskaniai atrodo, bet antras planas pagadino vaizda, jis tik blaško
Veronika~ o taip kai aplink alkanų žmoniu akys už nugaros stebi labai sunku
))
nėra prastai bet nekelia apetito ir tiek
Būtybėlabaiusia pakišo koja mėlyna lėkštė, man tarood ji čia nelabai tinka ir kitoks fotografavimo kampas būtu įdomesnis
Vedda užsinorėjau sriubos, tikrai kelia apetita, tik norėtusi daugiau dešinės kad lėkštės krastas matytusi su šaukštu