QUOTE(vienintelė @ 2013 10 30, 18:29)
aš labai norėjau sudalyvauti autoportretu konkurse )) nes jie man patinka, ne dėl to kad sivimyla tieisog pačiia gaunasi save parodyt taip kaip jaučiuosi, visgi neblogas bandymas išsijudinti, nieko įpatingo, bet atitinkanti mano dabartinę būsena
tu labai graži
QUOTE(Miraval @ 2013 10 30, 20:14)
Čia mano!
kaip faina pamatyt savo foto pratęsimą
tikrai, ir aš pritarčiau, kad tik spalvų ryškumo trūktų, o šiaip tai man labai patinka!
na ką - keliu ir aš savo bandymą...
pirmoji mano, o antroji lyg Mangutės?
Stebėti. Šakutėms šakės.
kaip faina pamatyt savo foto pratęsimą
tikrai, ir aš pritarčiau, kad tik spalvų ryškumo trūktų, o šiaip tai man labai patinka!
na ką - keliu ir aš savo bandymą...
pirmoji mano, o antroji lyg Mangutės?
Stebėti. Šakutėms šakės.
Miraval, nerealiai. Šypsojausi ir aš, ir vis tebesišypsau
QUOTE(Miraval @ 2013 10 30, 23:43)
VA JA ZAU kaip faina, merginos! AČIŪ!
nu pasirodo ne veltui šiandieninius savo pietus aukojau ir darbavausi iš peties...šakutes lanksčiau, didžiulį veidrodį iš bendradarbės spintos lupau ir paskui užsirakinus dėliojau visaip, kad tik padaryčiau kažką
Ačiū!
nu pasirodo ne veltui šiandieninius savo pietus aukojau ir darbavausi iš peties...šakutes lanksčiau, didžiulį veidrodį iš bendradarbės spintos lupau ir paskui užsirakinus dėliojau visaip, kad tik padaryčiau kažką
Ačiū!
užtai koks šaunus rezultatas
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 10 31, 00:58)
Mano bandymas:
Aš irgi taip galvoju... Ogal konvertuojant į iš raw į jpg ką nors nustatyti reikia? Gal čia dėl suspaudimo taip? Man taip būdavo, jei aš keisdavau spalvų profilį...
Aš irgi taip galvoju... Ogal konvertuojant į iš raw į jpg ką nors nustatyti reikia? Gal čia dėl suspaudimo taip? Man taip būdavo, jei aš keisdavau spalvų profilį...
oho, kaip fainai