QUOTE(mamagute @ 2013 10 29, 10:01)
tai manoji foto
Džiaugiuos, kad pačiai Tau ji patiko
Koliažą jau vakar vakare pamačiau, bet bandžiau susidėliot įspūdžius.
Tiesą pasakius, pati neturėjau tokio aiškaus galutinio pratęsimo varianto, nors kažkoks įsivaizdavimas buvo ... Moters siluetas (dalis silueto) fone, ji kabina paltą(!) -be abejo tilptų tik kažkoks fragmentas . Pirmam plane -tik batų antroji pusė. Bet nežinau, ar pati taip įgyvendinčiau.
Ir ar apskritai tai koliaže žiūrėtųsi. Bet vaizdiniai visgi su žmogum buvo...
Dabar man lyg sunkoka ta dešinioji pusė... gal per daug tas paltas užima kadro... Nors kaip variantas labai įmanomas. Ir jei,
Delicious, Tave kankino kūrybinės mintys- džiaugiuos taip pat.
Ir šviesa, ir tonai, mano galva, tikrai labai atitinka.
Jei dar kas turi nuomonių- labai prašom
Dėl foto autorės turėjau du variantus (Tave ir Ka
).
Bandžiau su moters siluetu ir apskritai su žmogum kitoje nuotraukoje, nes prie detalių jau norisi to apčiuopiamesnio žmogaus buvimo ir tarsi paaiškinimo, kodėl ta rankinė ant žemės, kodėl tokie batai, kodėl tokia aplinka. Sunku buvo su tuo kontrastingu j/b, su šviesa nuotraukoje (man labai gražu Tavojoje šviesa pabrėžiamos rankinės užsegimo ir batų detalės). Sunku būtent atitaikyti, kad įtikinamai žiūrėtųsi tiek šviesa, tiek galutinis foto apdirbimas. Aplinka, kurioje fotografuot galiu pas mane šviesi, lengva, visiškai nederanti su Tavąja (lyg kokia tai kaimiška, šiek tiek gruboka ir pan.), tai mano žmogus mano nuotraukose niekaip neįsipiešia į Tavo užduotą aplinką, kiek bandžiau variantų
Teko siaurint matomus plotus savo nuotraukoje.
mamagute teisi, ten lietpaltis
(paskubomis bet kaip nutrenktas moters lietpaltis, lyg sakantis, kad kažkas įvyko, kažkur skubama - mintis mano buvo tokia su juo).
Įkeliu kitą bandymą, kuris manęs pačios neįtikina savo (ne)kontrastingumu.