QUOTE(Maggie @ 2013 10 28, 17:09)
Liuks tema, nors valgyt nemoku graziai gaminti
O kaip su sviesa zaidimas? Niekas nieko neprizaide per savaite? As laikiau viena daikta toje pacioje vietoje kelias dienas, nes saule ne kiekkiena diena buvo, arba is ryto buvo, po piet ne ir atvirksciai...
Laukiua laukiau kuri nors pirma ides, bet nesulaukiau tai dedu savo irodyma kad namu darbus dariau
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2013 10 29, 00:12)
Labas
Aciu uz sveikinimus po mano auto flickr, bet atnesu ji cia (o gal kas dar ir nematet), noriu kritikos, nes ideja turejau labai aiskia ir ejau link jos igyvendinimo, bet dabar galvoju, gal kvadrata kirpti, gal spalvas prislopinti.... net nezinau, bet rodos, kad noriu kazka pakeisti, bet pati nezinau net ka...gal apskritai perdaryt reiktu tai isspardykit man sikna, please
Aciu uz sveikinimus po mano auto flickr, bet atnesu ji cia (o gal kas dar ir nematet), noriu kritikos, nes ideja turejau labai aiskia ir ejau link jos igyvendinimo, bet dabar galvoju, gal kvadrata kirpti, gal spalvas prislopinti.... net nezinau, bet rodos, kad noriu kazka pakeisti, bet pati nezinau net ka...gal apskritai perdaryt reiktu tai isspardykit man sikna, please
Man patinka, nezadu spardytis, nes pati iki tokio auto dar esu labai labai toli... Spalvos mano manymu cia gana prislopintos ir taip, tinka cia jos tokios. Gal pabandyciau kvadrata, idomu kaip ziuretusi...