Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o jei ne paslaptis, kur fotografavai ? Įtariu, ne LT.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 10 19, 17:57)
o jei ne paslaptis, kur fotografavai ? Įtariu, ne LT.. smile.gif

Italijoj, Bellagio miestely prie Komo ežero wink.gif
Atsakyti
Prasau mergaiciu vilnieciu patarimo... gal kuri gali rekomenduot kur geriausiai isvalo matrica. Islekiau i gamta pafotkint issididinau F o ten baisuma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 10 19, 18:00)
koliažų žaidimas
padariau 2 variantus, neapsisprendžiu, įkeliu abu smile.gif

[

saigha, man tai antro varianto nuotrauka su puodeliu super, man atrodo palikus tik dvi, be tos vidurinės foto gerai žiūrėtųsi (o tą žiedą galėjai pridėti prie puodelio ant raštelio) smile.gif dar jeigu padėliotum svarbiausius akcentus karštuose kompoziciniuose taškuose tai visai nuostabuma būtų wink.gif Ir gal foto sukeisti vietomis: pirmiau palieka raštelį, tada išeina? (jei teisingai supratau mintį) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 20 spalio 2013 - 12:48
Sveikutės smile.gif Ar dar pamenate mane? 4u.gif Ilgai nesilankiau forume ir dabar noriu vėl sugrįžti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 10 20, 09:14)
Prasau mergaiciu vilnieciu patarimo... gal kuri gali rekomenduot kur geriausiai isvalo matrica. Islekiau i gamta pafotkint issididinau F o ten baisuma  verysad.gif

Man tai kaune reiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 10 20, 17:41)
Sveikutės smile.gif Ar dar pamenate mane?  4u.gif  Ilgai nesilankiau forume ir dabar noriu vėl sugrįžti. smile.gif

aha, atsimenu, kad tokia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 20, 19:45)
aha, atsimenu, kad tokia buvo smile.gif

4u.gif Man liko 5 N.D dirbtiniame apšvietime, tačiau jį kurpsiu iš naujo ax.gif Tik norėjau paklausti ar tinka baltai šviečianti stalinė lempa? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 10 20, 18:51)
4u.gif  Man liko 5 N.D dirbtiniame apšvietime, tačiau jį kurpsiu iš naujo ax.gif  Tik norėjau paklausti ar tinka baltai šviečianti stalinė lempa?  blush2.gif  blush2.gif

Tinka kam? Apšvietimui? Na, taip. Dirbtinis apšvietimas juk nebūtinai tik senobinė kaitrinė lemputė. Kam reikalingas šis ND? Ogi tam, kad fotografuodama Tavo staline lempa apšviestą baltą daiktą ar ne daiktą, gautum jį baltą, ne melsvą, ne rožinį ir ne gelsvą. Ir kad spalvos atitiktų esamas, o ne fotoaparato sufantazuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 20, 19:59)
Tinka kam? Apšvietimui? Na, taip. Dirbtinis apšvietimas juk nebūtinai tik senobinė kaitrinė lemputė. Kam reikalingas šis ND? Ogi tam, kad fotografuodama Tavo staline lempa apšviestą baltą daiktą ar ne daiktą, gautum jį baltą, ne melsvą, ne rožinį ir ne gelsvą. Ir kad spalvos atitiktų esamas, o ne fotoaparato sufantazuotas smile.gif

Ačiū labai už atsakymą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Geriau nesugalvosiu. Šerkšnas gautoje foto sužavėjo, tik tas mėlynas filtras smarkiai blaškė. Reikėjo nemažai lipti per save, kad suderinti fotografijų spalvas su gautąja. biggrin.gif

Rudens portretas pagal Peonyblossom & Ka.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 spalio 2013 - 19:18
QUOTE(Ka @ 2013 10 20, 19:01)
Geriau nesugalvosiu. Šerkšnas gautoje foto sužavėjo, tik tas mėlynas filtras smarkiai blaškė. Reikėjo nemažai lipti per save, kad suderinti fotografijų spalvas su gautąja.  biggrin.gif
Rudens portretas pagal Peonyblossom & Ka.

Kodėl persigalvojai ir apvertei koliažą? Man labiau tiko pirmasis variantas, dabar tas peizažas su ežeru lyg ir kažkiek svetimkūnis. Tiesa, kuri būtent foto Peonyblossom iki galo taip ir nesupratau smile.gif
Atsakyti