Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 10 18, 18:46)
gu gelyte praleidai cool.gif
ir jie kazka

Maggie, cia nerimtai, man irgi penktadienis ir aš tuo beprotiškai patenkinta smile.gif

~~~~~~~~~~~~~~

Mėlynake, taip smile.gif

eisi i diskana? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 10 18, 18:04)
eisi i diskana? biggrin.gif

aha, дружно поднялась, весело понеслась biggrin.gif

Maggie, o tema tai juk faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 10 18, 15:33)
Gizzy grazus triptikas, spalvos grazios, visos trys vienodai mielos, ir visas trys jungia besileidzianti saule.Mielai pasikabinciau toki vaizdeli savo darbo vietoj,butu i ka akis paganyti ir atsipalaiduoti  4u.gif Minusiukas butu del saules, kuri atrodo kaip baltas lopinelis pirmoj foto.

Dekui 4u.gif Kaip smagu, kad kazkas net pasikabint noretu mano nuotrauka rolleyes.gif blush2.gif Tik cia sauletekis, ne saulelydis smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 10 18, 15:43)
Nežinau ar norisi ar ne suvienodinto horizonto.  ax.gif  Bet šiaip labai gražiai atrodo. wub.gif

Dekui smile.gif Kai pasakei ir ziuriu dabar vis i tuos horizontus, o is pradziu net demesio neatkreipiau smile.gif Kita karta reiks atkreipt i tai demesi ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 10 18, 16:44)
mazyte labai. einu ieskoti flickr smile.gif

ok. ne tik tema, bet ir uzdavinys.
Mokomes sviesos.

Laukiu labai ir tavo komentaro, juk tavo tema buvo smile.gif

Faina uzduotis! Butinai stengsiuos sudalyvaut. Net paziurejau kokius orus pranesa, deja, apsiniauke su lietum verysad.gif Bet tikiuosi klysta rolleyes.gif

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 18, 16:53)
Gizzy gražu  wub.gif nors man gal pačioj pirmoj foto gražiau būtų, kad dangus matytusi kaip ir kitose  g.gif

Kažin perdarinėti ar tinka?

Dekui 4u.gif Na dangus matosi, tik tiek, kad jis labiau issiliejes, o su piene kitokios neturiu. Zodziu yra kur taisytis biggrin.gif

Man atrdodo balta, uzskaitau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 18 spalio 2013 - 20:12
Tema įdomi labai savaitgalio, reiks gal ir man slapčiom pasibandyt blush2.gif

QUOTE(gizzy @ 2013 10 18, 20:45)

Dekui  4u.gif Na dangus matosi, tik tiek, kad jis labiau issiliejes, o su piene kitokios neturiu. Zodziu yra kur taisytis  biggrin.gif

Aj aš net nepagalvojau, kad taisyt reikėtų. Tik va mintis kilo kaip atrodytų palyginimui jei kaip ir kitose dangus nebūtų išsiliejęs. Bet emocijos tai labai teigiamos foto žiūrint wub.gif
Atsakyti
Melynake, TAIP 4u.gif
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif Jaučiuos kaip diplomą gavus biggrin.gif

Ačiūūūū labai visoms kurios vertinot, kritikavot ir patarėt..... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maggie, tema fantastiska bigsmile.gif
Tureciau pasiulyma, tai tik pasiulymas, bet butu smagu kad savaitgalines temos butu savaitines ax.gif Ka manot? As suprantu toms kurios dirba fotografuoti lieka laiko savaitgaliais, o man daugiavaikei kazkaip atvirksciai iseina...savaitgaliai kazkokie crazy doh.gif Jei temines temos butu savaitines gal tada daugiau atsirastu dalyvaujanciu...o gal ir ne? tik spelioju... Siaip zinoma, jei nesuspeji padaryti savaitgali galima daryti bet kada, bet kazkaip didesnis upas yra jei tarkim ta savaite visos deda nuotraukas i tema...Tik pamastymai, idomu butu ir kitu nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 18, 22:46)
Maggie, tema fantastiska bigsmile.gif 
Tureciau pasiulyma, tai tik pasiulymas, bet butu smagu kad savaitgalines temos butu savaitines ax.gif  Ka manot? As suprantu toms kurios dirba fotografuoti lieka laiko savaitgaliais, o man daugiavaikei kazkaip atvirksciai iseina...savaitgaliai kazkokie crazy doh.gif  Jei temines temos butu savaitines gal tada daugiau atsirastu dalyvaujanciu...o gal ir ne? tik spelioju... Siaip zinoma, jei nesuspeji padaryti savaitgali galima daryti bet kada, bet kazkaip didesnis upas yra jei tarkim ta savaite visos deda nuotraukas i tema...Tik pamastymai, idomu butu ir kitu nuomone ax.gif

aš už kad tai taptu savaites tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 18, 23:56)
aš už kad tai taptu savaites tema ax.gif

Aš irgi už smile.gif
Nematau reikalo užsispyrus laikytis tradicijos, jei yra visos sąlygos įsileisti wind of change smile.gif Nepasiteisins, ne bėda, išleisim kitą dekretą ir atšauksim visas malones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 18, 23:46)

Tureciau pasiulyma, tai tik pasiulymas, bet butu smagu kad savaitgalines temos butu savaitines ax.gif  Ka manot?

As irgi uz smile.gif
Atsakyti
koliažų žaidimas
padariau 2 variantus, neapsisprendžiu, įkeliu abu smile.gif

user posted image

nežinau, kol kas kas mano užduoties nuotraukos autorė, bet aš TIEK istorijų sugalvojau šiai nuotraukai, ir priešistorę, ir tęsinį, net ne vieną... smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 10 19, 17:00)
koliažų žaidimas
padariau 2 variantus, neapsisprendžiu, įkeliu abu smile.gif

saigha, patiko pirmas variantas smile.gif
PS. čia mano foto mirksiukas.gif
Atsakyti