QUOTE(vlymae @ 2013 11 09, 14:08)
Pediatras gali duoti siuntimą.
mhm, pas mus ir yra tokią bėda UŽSISPYRIMAS ir SAVARANKIŠKUMAS. Jam pagalbos nereikia, jis pats puikiai juk moką viską o kai neišeina padaryti trenkia viską ir baigesi mokėjimas... O jei mama ir tetis padėda baisiai supykstą
Mamytes, pasidalinkite kokias jums PPT rekomendacijas davė. Žinau, kad kiekvienas vaikas individualus, bet... Pvz., kaip vaiką mokyti dėmėsio, susikaupimo, kartojimo...
mhm, pas mus ir yra tokią bėda UŽSISPYRIMAS ir SAVARANKIŠKUMAS. Jam pagalbos nereikia, jis pats puikiai juk moką viską o kai neišeina padaryti trenkia viską ir baigesi mokėjimas... O jei mama ir tetis padėda baisiai supykstą
Mamytes, pasidalinkite kokias jums PPT rekomendacijas davė. Žinau, kad kiekvienas vaikas individualus, bet... Pvz., kaip vaiką mokyti dėmėsio, susikaupimo, kartojimo...
Panasu, kad musu pediatre siuntimo neduos. Ji nemato reikalo. Sako su laiku jis prades sneketi. Turi pavyzdi, kur mergaite, tokia kaip mano sunus, beveik nesnekanti, pradejo sneketi. I Raidos centra ji nemato prasmes mus siusti.
Nu, va pasirodo ne vienas toks ant sio svieto kaip mano vaikas
As manau, kad maniskis nesneka del to, kad karta nepavyko istarti zodzio ir jis kaip sakant trenke velniop ta reikala. Nusprende issisukinet nuo kalbos.
PPT logopede mums patare nenusileisti vaikui kai jis bando issisukti nuo garsu, zodziu tarimo. Jis pas mane visai nekartoja zodziu, nebando istarti. Taria tik zinomus zodzius. Sake nusileisti iki vaiko lygio, pvz. logopede griuna kartu su juo ant zemes, vaidina, kad sprogsta bomba, tam kad isgautu garsa.
(Mes privaciai samdom PPT logopede, pacioj tarnyboj nesam buve.)