Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Laba. Su mano mėnesinėm irgi įdomiai šį kartą. Visada jausdavau ovuliaciją, mirdavau tą dieną, kaip pilvą skaudėdavo. Tada tvarkingai atsiskaičiuodavau 2 savaites ir 'draugės' atvažiuodavo. O šį kartą nieko ir bac 5 dienom anksčiau. Nepatinka man taip.
Dar 2 kg nukrito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 16, 21:47)
Pirmosios paleo menesines prasidejo laiku, tik uszitese tada ilgiau, o stai si menesi dziaugiausi, kad nera pms, kad vat ryt turi buti menesines, kaip geriau jauciuosi, bla bla bla, o ju ir nebuvo laiku, jos velavo apie 5 dienas, sulaukiau tik siandien ir su kruva spuogu, nu naciort, norisi riebiai nusikeikti, kaip sakant, toks ispudis, kad galiu buti ant vandens, bet spuogai vis tiek dygs doh.gif  doh.gif

Nesinervink, pas mane lygiai taip pat buvo. Pirmos menesines su paleo - idealios. Be spuogu,, be skausmu, be pms,u ir laiku. Dabar jau du ragai ant kaktos, tiesa, pirmasis jau nunyko, tai antras isdygo, pilva pamaudeno o draugiu kaip nera, taip nera:) Skaitei ka voresta rase apie menulio fazes. akau, gal ir maniskes laukia savo menulio fazes:)
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 16, 15:44)

O dabar apie ghee. Isbandziau siandien juo darytiu ghee. Super rezultatas. Sudejau 1kg sviesto (dabar beje maximoj 20proc. nuolaida sviestui), nustaciau "keep warm" funkcija ir po 20min nuostabusis ghee gatavas. Jokios prieziuros, maisymu ar stebejimu. Nupylei ir naudok smile.gif

QUOTE(vassara @ 2013 10 16, 20:46)
as paprastam zepter puode verdu.
ghi gaminant jo uzdengt nereikia

katinone, ačiū už idėją bigsmile.gif tik dabar susimėčiau - multivarką reikia uždaryti ar atidengtoj kaitinti?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 10 16, 22:47)
katinone, ačiū už idėją bigsmile.gif tik dabar susimėčiau - multivarką reikia uždaryti ar atidengtoj kaitinti?

as tai uzdariau ir nustaciau pati maziausia sildyma "keep warm", tai jis ten issilyde ir net neuzvire, tik baltymai dugnan nusedo. Uz 10-15min atidariau, jau buvo gatavas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 16, 20:39)
Merginos kokiu irmu pirkot(jei turit) maistini termosa?
ziuriu internete nekazin koks pasirinkimas.. unsure.gif

Stanley. Laiko gerai, vyras jau kelis metus kasdien naudoja. Pigesni nepasiteisino.

QUOTE(Basari'a @ 2013 10 16, 21:12)
O Jus tarkim prieš troškindamos širdeles, nereikia, kokia bent kažkiek min jass pavirti atskirai? Nes ale, kad išeitų blogosios medžiagos ar kažkas pan.?  ax.gif  4u.gif

O kokios jose kenksmingos medžiagos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 17, 07:51)
Stanley. Laiko gerai, vyras jau kelis metus kasdien naudoja. Pigesni nepasiteisino.
O kokios jose kenksmingos medžiagos?  g.gif

Nežinau, klausiu...nes mėsą visada verdu perpildama vandenį.

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
man kažkoks vėl užėdimas užėjo. Vakar normaliai pavalgiau. Bet ne - dar ir keturis obuolius sukirtau vakarop, ir galų gale kokoso drožlių pakelį su medumi ir ožkos pienu. Jaučiu čia tas rudeninis oras kelia egzistencinius gyvenimo prasmės klausimus nuo kurių ryjimo refleksas įsijungia. lotuliukas.gif
Papildyta:
Taigi, šis rytas man bus kol kas su neperšaunama kava ir mineraliniu. ax.gif
Atsakyti
O pas mane kazkokios nuotaikos banguojancios. Viena diena energija liejasi per krastus, o kita - apkiautusi kazkokia jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 16, 22:00)
Nu visuose Z puoduos, moke virt gamint uzdaru dangciu..poto isjungi ir dakaista, garuos dasigamiana.. maniau ir swiesta sumesiu, pavirsiu, isjungsiu ir dasiruos iki galo ax.gif

as juose verdu kaip iprastuose puoduose wink.gif o keptuve naudoju tik kotletams be riebalu kepti, na dar troskinimui.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 16, 20:54)
fuuu... karštis, plastikas ir maistas- blogas derinys.

metalinio ieskot?
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 10 17, 06:51)
O kokios jose kenksmingos medžiagos?  g.gif

vat ir as galvoju kad
pigesnio neapsimoka pirkt.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 09:17)
O pas mane kazkokios nuotaikos banguojancios. Viena diena energija liejasi per krastus, o kita - apkiautusi kazkokia jauciuosi.

man irgi. bet mmm ka tik rpaejo, enturetu but blogos nuotaikos.
aj mane biski sunervino vakar. reik atsiribot nuo kvailu zmoniu
Papildyta:
nu einu pietu. pasigaminsiu snd daugiau, kad pasiimt su savim i darba. termoso dar neturiu. nu kaip nors. nes vakare neturesiu ka valgyt
Atsakyti
Sveikos,kepu namine anti, ziuresim, kas gausis biggrin.gif
Pusryciams buvo tuno salotos su agurkais, kiniskais kopustais ir kitomis spalvotomis darzovemis smile.gif
uzkandziui belaukiant anties, griauziu kokoso riesuta, labai noriu valgyti, pusryciams truko riebalo.
Dar skaiciau, kad gausus sociuju riebalu vartojimas skatina akne, tai ar negali man taip buti? Nes situacija tik blogeja schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 10:17)

Pilnatis, rukas, slegis
g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 17, 12:03)
metalinio ieskot?

būtinai, tik dangtelio pagrinde gali būti plastikas, mano vyras turi metalinį Stenlį 1 litro talpos, bet jis pavalgantis . Aš sau mažesnį imčiau, kokių 0,75.
čia pažiūrėjau http://aic.lt/indai-...sai/cat_38.html
metaliniai, ir kaina protinga, o vokiečiai š.. gi negamina.

http://www.supermama...123717-100.html
čia ESBIT giria.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 17, 12:56)
Dar skaiciau, kad gausus sociuju riebalu vartojimas skatina akne, tai ar negali man taip buti?

tada mes, senai ir gausiai juos valgantys, turėjom spuogais aptekti . Tačiau taip nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 17 spalio 2013 - 12:04