Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Nzn...nejau nes po Kt buvo susitvarkes, o anksciau baisiai neteguliarus buvo..tik seip biski tikejaus pagerejimo...aij cia mano nesibaigianti problema doh.gif
Pasweiksiu Ghee Zepter puode darysiu, matysiu uzteks ar davirt reik, nes siuose puoduose min.kaitinimas ir maisto gadinimas..
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 16, 16:54)
lotuliukas.gif na tai aišku, iš kur tas energijos pliūpsnis. Padėkok jam. Tikrai tikrai.

Na nustosiu gert tuoj ir bus aišku kaip tiksliai su ta energija biggrin.gif

Pampirkau aš šiandien turgelyje irgi širdelių, kepenėlių, šoninės, kalakutų kaklų šaltienai daryti ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 14:38)
Man jossi karta visai neatejo  blink.gif  Pirmos menesines su paleo buvo idealios. Dabar, pamaude pilva, pagal kalendoriu jos turejo buti, bet nera.

man irgi. ir tai man baisiai nepatinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 16, 16:43)
man pailgėjo...  rolleyes.gif
galima ir be garstyčių daryti, labai skanus gaunasi...  mirksiukas.gif Tik blenderį aš naudoju rankinį. Vištos kiaušiniai puikiai tinka majonezui. Jeigu nori tirštesnio, dėk vieną kiaušinį, jeigu skystesnio-du.
viskas gaunasi ir su vištų kiaušiniais, nieko nereikia po truputį lašinti, jau n kartų esu dariusi..  4u.gif Ir niekada nežiūriu, kad kiaušiniai nekontaktuotų su rūgštimi...  mirksiukas.gif

o as galiu pasakyti is savo patirties- pirma karta nesigavo, matyt per greitai lasinau alieju. antra karta gavosi puikiai, nes 4 rankom dirbom ir lasinom. cia su vistu.
su putpeliu dar nebandziau

einu valgyt
Skanaus!:)
Papildyta:
Merginos kokiu irmu pirkot(jei turit) maistini termosa?
ziuriu internete nekazin koks pasirinkimas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 16, 20:39)
man irgi. ir tai man baisiai nepatinka g.gif
Papildyta:
o as galiu pasakyti is savo patirties- pirma karta nesigavo, matyt per greitai lasinau alieju. antra karta gavosi puikiai, nes 4 rankom dirbom ir lasinom. cia su vistu.
su putpeliu dar nebandziau

nieko aš nelašinu, supilu iš karto visą aliejų, sudedu priedus ir plaku. Nebuvo nei vieno karto, kad nesigautų.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 16, 19:28)
Pasweiksiu Ghee Zepter puode darysiu, matysiu uzteks ar davirt reik, nes siuose puoduose min.kaitinimas ir maisto gadinimas..

jei tiesiogiai ant kaitlentes, tai iseina puikiai, as vis pamaisau, gaunasi toks koks turi buti wink.gif
Atsakyti
O Jus tarkim prieš troškindamos širdeles, nereikia, kokia bent kažkiek min jass pavirti atskirai? Nes ale, kad išeitų blogosios medžiagos ar kažkas pan.? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 16 spalio 2013 - 20:12
QUOTE(vassara @ 2013 10 16, 21:10)
jei tiesiogiai ant kaitlentes, tai iseina puikiai, as vis pamaisau, gaunasi toks koks turi buti wink.gif

Aciu,o kiek kartu atidarai? Nes gaminimas yra puodu nedarinejant..virykle mano dujine, bet davirt turetu, na kaip ir visas maistas? 4u.gif

Tasa ryt pazesiu, termosa,musu triju daliu,karsty puikiaii islaiko, del leliu pirkom smile.gif
Papildyta:
Panasus i sy..tik brangesnis... Privipas toks va http://www.efokus.lt...nr-va-9681.html
Papildyta:
*** principas...man patiko, kad 3 daliu...
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 16, 21:37)
Aciu,o kiek kartu atidarai? Nes gaminimas yra puodu nedarinejant..virykle mano dujine, bet davirt turetu, na kaip ir visas maistas? 4u.gif

tu cia gal apie greitpuodi? g.gif ne taip turbut supratau...
as paprastam zepter puode verdu.
ghi gaminant jo uzdengt nereikia
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2013 10 16, 18:49)
Aciu visoms atsakiusioms.
Aciu ir Vorestai.

As net nulekiau pas gine. Bet kaip ciklas pailgeja nuo 28 iki  43 dienu tai jau nenormalu. Bandysiu koki men istempt be kokoso  aliejaus. Gal jis itakos turi...

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 19:25)
Akue, tris menesius near  menesiniu ir nejai pas gydytoja?
Kas cia darosi su tom menesinem? Na negali gi paleo ju sunaikinti, juk normali mityba. Kame cia saknys?

Pirmosios paleo menesines prasidejo laiku, tik uszitese tada ilgiau, o stai si menesi dziaugiausi, kad nera pms, kad vat ryt turi buti menesines, kaip geriau jauciuosi, bla bla bla, o ju ir nebuvo laiku, jos velavo apie 5 dienas, sulaukiau tik siandien ir su kruva spuogu, nu naciort, norisi riebiai nusikeikti, kaip sakant, toks ispudis, kad galiu buti ant vandens, bet spuogai vis tiek dygs doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 16, 21:37)

Tasa ryt pazesiu, termosa,musu triju daliu,karsty puikiaii islaiko, del leliu pirkom smile.gif
Papildyta:
Panasus i sy..tik brangesnis... Privipas toks va http://www.efokus.lt...nr-va-9681.html
Papildyta:
*** principas...man patiko, kad 3 daliu...

fuuu... karštis, plastikas ir maistas- blogas derinys.
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2013 10 16, 15:07)
Sveikos.
Norėjau paklausti ar maitinantis Paleo jums neprailgėjo menstruacijų ciklas? Man jis vis ilgėja... Nepradėjus maitintis Paleo buvo kaip laikrodukas. Įdomu kame čia problema būtų...?  4u.gif

QUOTE(JolkitaS @ 2013 10 16, 15:10)
Labas,

man pailgėjo ir tapo nereguliarus, kas labai erzina. Tikiuosi su laiku susitvarkys....

QUOTE(pumpica @ 2013 10 16, 15:42)

Man menesines irgi tvarkingos, ir nauja tai, kad nebera skysciu kaupimosi pries jas thumbup.gif

nesuprantu nuo ko cia taip?
nuo mazo riebalu kiekio, menesines tampa nereguliarios arba labai trumpos, negausios, zinau, kurios laikosi keto, menesiniu net neturi kitos, o plaeo juk yra daugiau angliu, riebalo daug, turetu normaliai veikti, ar mums moterims daugiau reikia omega 3 riebalu?

kuo cia detas kokosas??
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 10 16, 21:46)
tu cia gal apie greitpuodi?  g.gif ne taip turbut supratau...
as paprastam zepter puode verdu.
ghi gaminant jo uzdengt nereikia

Nu visuose Z puoduos, moke virt gamint uzdaru dangciu..poto isjungi ir dakaista, garuos dasigamiana.. maniau ir swiesta sumesiu, pavirsiu, isjungsiu ir dasiruos iki galo ax.gif
Atsakyti