Nu mergos, eisiu daryti, kas bus tas bus:) Tai 1 kaiusa desiu, kad tirstesnis gautusi, ane? Blenderi rasiu, tik va I koki inda pilti alieju ir priedus?
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 18:02)
Nu mergos, eisiu daryti, kas bus tas bus:) Tai 1 kaiusa desiu, kad tirstesnis gautusi, ane? Blenderi rasiu, tik va I koki inda pilti alieju ir priedus?
paprastai prie blenderio būna indas... O kad viskas gausis, tai net neabejoju..
Taip, jei vieną kiaušinį dėsi, bus tirštas.
pala, blenderis? O mikseris netiks? Va toks:
Nidulia, nežinau, aš nerizikuočiau... Mikseris ir blenderis- ne tas pats...
Toks turi būti:
Toks turi būti:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 16, 18:10)
Nidulia, nežinau, aš nerizikuočiau... Mikseris ir blenderis- ne tas pats...
Toks turi būti:
Toks turi būti:
Mano irgi toks
Zinau, kad skirting dalykai. Ex, siandien be majonezo liksiu Tai blenderio nenuleisti iki indo dugno?
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 18:15)
Zinau, kad skirting dalykai. Ex, siandien be majonezo liksiu Tai blenderio nenuleisti iki indo dugno?
juk viską parašiau recepte...
Viska skaiciau (kad apgaubtu kiausinius), bet kai nesu dariusi, tai ir kyla tokie klausimai:) Kiausukas , ko gero, I dugna ir nusileidzia:) Niu, pamatysiu pati:)
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 18:22)
Viska skaiciau (kad apgaubtu kiausinius), bet kai nesu dariusi, tai ir kyla tokie klausimai:) Kiausukas , ko gero, I dugna ir nusileidzia:) Niu, pamatysiu pati:)
aha, nusileidžia...
Aciu visoms atsakiusioms.
Aciu ir Vorestai.
As net nulekiau pas gine. Bet kaip ciklas pailgeja nuo 28 iki 43 dienu tai jau nenormalu. Bandysiu koki men istempt be kokoso aliejaus. Gal jis itakos turi...
Aciu ir Vorestai.
As net nulekiau pas gine. Bet kaip ciklas pailgeja nuo 28 iki 43 dienu tai jau nenormalu. Bandysiu koki men istempt be kokoso aliejaus. Gal jis itakos turi...
Mano menesines dgngusios, gal jau3 menuo..
Kazi Zepter puode jei gamint Ghee irgi nereiktu stovet virt
Kazi Zepter puode jei gamint Ghee irgi nereiktu stovet virt
Akue, tris menesius near menesiniu ir nejai pas gydytoja?
Kas cia darosi su tom menesinem? Na negali gi paleo ju sunaikinti, juk normali mityba. Kame cia saknys?
Kas cia darosi su tom menesinem? Na negali gi paleo ju sunaikinti, juk normali mityba. Kame cia saknys?