Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Nu mergos, eisiu daryti, kas bus tas bus:) Tai 1 kaiusa desiu, kad tirstesnis gautusi, ane? Blenderi rasiu, tik va I koki inda pilti alieju ir priedus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 18:02)
Nu mergos, eisiu daryti, kas bus tas bus:) Tai 1 kaiusa desiu, kad tirstesnis gautusi, ane? Blenderi rasiu, tik va I koki inda pilti alieju ir priedus?

paprastai prie blenderio būna indas... mirksiukas.gif O kad viskas gausis, tai net neabejoju.. smile.gif
Taip, jei vieną kiaušinį dėsi, bus tirštas.
Atsakyti
pala, blenderis? O mikseris netiks? Va toks:

user posted image
Atsakyti
Nidulia, nežinau, aš nerizikuočiau... g.gif Mikseris ir blenderis- ne tas pats...

Toks turi būti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 16 spalio 2013 - 17:11
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 16, 18:10)
Nidulia, nežinau, aš nerizikuočiau...  g.gif Mikseris ir blenderis- ne tas pats...

Toks turi būti:
user posted image

Mano irgi toks smile.gif
Atsakyti
Zinau, kad skirting dalykai. Ex, siandien be majonezo liksiu smile.gif Tai blenderio nenuleisti iki indo dugno?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 18:15)
Zinau, kad skirting dalykai. Ex, siandien be majonezo liksiu smile.gif Tai blenderio nenuleisti iki indo dugno?

juk viską parašiau recepte... ax.gif
Atsakyti
Viska skaiciau (kad apgaubtu kiausinius), bet kai nesu dariusi, tai ir kyla tokie klausimai:) Kiausukas , ko gero, I dugna ir nusileidzia:) Niu, pamatysiu pati:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 18:22)
Viska skaiciau (kad apgaubtu kiausinius), bet kai nesu dariusi, tai ir kyla tokie klausimai:) Kiausukas , ko gero, I dugna ir nusileidzia:) Niu, pamatysiu pati:)

aha, nusileidžia... biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms.
Aciu ir Vorestai.

As net nulekiau pas gine. Bet kaip ciklas pailgeja nuo 28 iki 43 dienu tai jau nenormalu. Bandysiu koki men istempt be kokoso aliejaus. Gal jis itakos turi...
Atsakyti
Mano menesines dgngusios, gal jau3 menuo.. sad.gif

Kazi Zepter puode jei gamint Ghee irgi nereiktu stovet virt g.gif
Atsakyti
Akue, tris menesius near menesiniu ir nejai pas gydytoja?
Kas cia darosi su tom menesinem? Na negali gi paleo ju sunaikinti, juk normali mityba. Kame cia saknys?
Atsakyti