Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 14:32)
Juk nesakiau, kad is tulzies pusles:)

Tik pasitikslinau , nes kalba ejo ir apie tulzies pusles akmenis biggrin.gif ir gyvenima po operacijos smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Norėjau paklausti ar maitinantis Paleo jums neprailgėjo menstruacijų ciklas? Man jis vis ilgėja... Nepradėjus maitintis Paleo buvo kaip laikrodukas. Įdomu kame čia problema būtų...? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I'm love: 16 spalio 2013 - 14:08
QUOTE(I'm love @ 2013 10 16, 15:07)
Sveikos.
Norėjau paklausti ar maitinantis Paleo jums neprailgėjo menstruacijų ciklas? Man jis vis ilgėja... Nepradėjus maitintis Paleo buvo kaip laikrodukas. Įdomu kame čia problema būtų...?  4u.gif

Labas,

man pailgėjo ir tapo nereguliarus, kas labai erzina. Tikiuosi su laiku susitvarkys....
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 10 16, 09:10)
Labas rytas merginos  mirksiukas.gif

energijos paskutiniu laiku vežimu vešk  thumbup.gif

O dermatito jau beveik nė kvapo  bigsmile.gif  thumbup.gif

O tai prednizoloną gėrei ar ne? Man neaišku paliko.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 10 16, 13:51)
Sveikos  smile.gif na nusipirkau vistos sirduciu, bandysiu pratintis prie organu  doh.gif dabar sakykit, kaip man jas skaniai pasiruost? issitroskint kazkaip? su kuo? kaip jus darot? smile.gif

šiandie sau ir mamai ruošiau: pusę šerno širdies ir pusę inksto supjausčiau gabaliukais, pabarsčiau prieskoniais, ir sumečiau į troškinamas daržoves porai minučių. Viskas. Užvariau grietinės porą didelių šaukštų- suėjo, liuks. Mama irgi neišpeikė.
Inkstą išilgai perpjovusi buvau pusdieniui apmerkusi šaltam vandenį prieš tai.
Atsakyti
Na ka, sirdeles uzskaitytos biggrin.gif pasitroskinau su svogunu, tarkuotom morkom ir saldytais zirniukais, ant galo sviesto, grietines, labai soootu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 16, 15:21)
O tai prednizoloną gėrei ar ne? Man neaišku paliko.

gėriau, dar geriu. Be jo būtų ne iš vietos.
Atsakyti
Sveikos.
Norėjau paklausti ar maitinantis Paleo jums neprailgėjo menstruacijų ciklas? Man jis vis ilgėja... Nepradėjus maitintis Paleo buvo kaip laikrodukas. Įdomu kame čia problema būtų...?  4u.gif

Man jossi karta visai neatejo blink.gif Pirmos menesines su paleo buvo idealios. Dabar, pamaude pilva, pagal kalendoriu jos turejo buti, bet nera.
Atsakyti
Sveikos.

Jokių pokyčių. Pasikeitė tik tai kad nebejaučiu kad ateina. Jokio maudimo, jokio skausmo. Na, kas nauja, tai prieš ciklo pradžią dvi dienas galva paskauda. Bet gal anksčiau to nepastebėdavau nes skaudėdavo visą juosmenį.

QUOTE(pumpica @ 2013 10 16, 15:30)
Na ka, sirdeles uzskaitytos  biggrin.gif pasitroskinau su svogunu, tarkuotom morkom ir saldytais zirniukais, ant galo sviesto, grietines, labai soootu  smile.gif

Yes. smile.gif Na, reiks ir man gal kada širdienos pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 16, 14:39)

Yes. smile.gif Na, reiks ir man gal kada širdienos pabandyti.

bandyk bandyk smile.gif pigus maistas -uz puse kg sumokejau nepilnai 4 lt, bet suvalgiau tai tik puse to biggrin.gif

Man menesines irgi tvarkingos, ir nauja tai, kad nebera skysciu kaupimosi pries jas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 16, 15:42)
bandyk bandyk  smile.gif pigus maistas -uz puse kg sumokejau nepilnai 4 lt, bet suvalgiau tai tik puse to biggrin.gif

Man bjauriausia širdyse ta kremzlė, aorta gal ten ar kas tokia. O ją eina išimti kažkaip prieš gaminant?
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 16, 14:44)
Man bjauriausia širdyse ta kremzlė, aorta gal ten ar kas tokia. O ją eina išimti kažkaip prieš gaminant?

vat i ja ir as itartinai ziurejau biggrin.gif pradzioj dar galvojau pjaut, bet ziuriu, kad nusipjauna puse sirdies, tai spjoviau. Bet nieko, nesijaucia valgant mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir skrandukai skanu. Tik juos kažkaip ypatingai ruošti reikia. Aš tai nemoku. Su ta kremzle man tai pravalas. doh.gif Negaliu aš jos nejausti ir nematyti. Tai kepenis labiau renkuosi.
Atsakyti