QUOTE(" voresta " @ 2013 10 24, 20:55)
taip , tinka paprasčiausias vanduo, negerk jokių mineralinių. Kiek gerti? šiaip mums prievarta nereikia gert, bet tiem, kam tirpsta riebalai, atsipalaiduoja juose sukauptos nereikalingos atliekos, reikia gerti, net kai nelabai norisi. Dalis to vandens ateis su daržovėmis.
Papildyta:
kadangi Rasa buvo pasinešus link vegetarystės ir kurį laiką nevalgė mėsos, o, spėju, mėgavosi vaisiais, riešutais ir aliejais, tai aš darau prielaidą, kad pas ją priešingas reikalas.
Bet reiktų įsitikint kažkaip
Tai kad pries pradedant Paleo maitintis as irgi kirtau riesutelius, vaisius, koses, mesa retai, riebalo niekada:) gi nesveika. Po metabolizmo tyrimo anaerobinis, glikogeninis disbalancai
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 24, 20:56)
rimtai...
nu tai ką valgyti, po galais...
Pvz., ant troškintų karštų daržovių kokį riebalą dėti? Kokosas man netinka, alyvuogių aliejus ant karštų patiekalų irgi netinka, be to- neskanu....
Kaip supratau ruosiesi tyrimui, tai viskas po jo ir paaiskes. O kaip pas tave su svoriu? Tarkim pas mane virsvorio nera ir nebuvo, bet as praktiskai nieko nevalgydavau, o svoris vis kildavo. Dar po kokiu metu vegetarystes butu is serijos "nevalgau ir storeju"