aš sakau: skanu, smagu grybauti, tačiau organizmui- beveik jokios iš to naudos
Aciu uz atsakyma. Bet kaip supratau zalos taip pat jokios nedaro.ypac jei tik retkarciais
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 24, 19:07)
čia, kaip suprantu, bendras cholesterolis. O nebuvo detalesnio tyrimo, kur išskirstytas gerasis ir blogasis? Ai, jau matau, papildėt žinutę..
Liepos men
Bendras 9,52
HDL 2,48
LDL 7,62
Trigliceridai 1,19
Dabar, po socios kiausinienes:)
Bendras8,99
HDL 2,35
LDL 5,75
Trigliceridai 2(cia atsispindi suvalgyta kiausiniene pries valanda)
O tu valga i pieno riebalus?

QUOTE(JolkitaS @ 2013 10 24, 19:58)
Liepos men
Bendras 9,52
HDL 2,48
LDL 7,62
Trigliceridai 1,19
Dabar, po socios kiausinienes:)
Bendras8,99
HDL 2,35
LDL 5,75
Trigliceridai 2(cia atsispindi suvalgyta kiausiniene pries valanda)
O tu valga i pieno riebalus?

Bendras 9,52
HDL 2,48
LDL 7,62
Trigliceridai 1,19
Dabar, po socios kiausinienes:)
Bendras8,99
HDL 2,35
LDL 5,75
Trigliceridai 2(cia atsispindi suvalgyta kiausiniene pries valanda)
O tu valga i pieno riebalus?

ačiū.
Aš valgau.
Aciu uz atsakymus...Nu jei taip valgydama sukusiu
O labai blogai svoriui jei as ilgiau patroskinu? Ar tai tik sveikatai itakos turi?
Ar galima bent citrina i vandeni isispaust?
O labai blogai svoriui jei as ilgiau patroskinu? Ar tai tik sveikatai itakos turi?
Ar galima bent citrina i vandeni isispaust?
QUOTE(Pauksciux @ 2013 10 24, 19:38)
Aciu uz atsakyma. Bet kaip supratau zalos taip pat jokios nedaro.ypac jei tik retkarciais
taip, nieko baisaus juose nėra.
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 24, 20:03)
Aciu uz atsakymus...Nu jei taip valgydama sukusiu
O labai blogai svoriui jei as ilgiau patroskinu? Ar tai tik sveikatai itakos turi?
Ar galima bent citrina i vandeni isispaust?
O labai blogai svoriui jei as ilgiau patroskinu? Ar tai tik sveikatai itakos turi?
Ar galima bent citrina i vandeni isispaust?
kuo ilgiau troškinsi mėsą, tuo kietesnė ji taps. Tad trumpas patroškinimas yra geriau ir sveikatai ir skaniau.
Jei tarp valgymų gersi tą vandenį su citrina, tai jau bus užkandžiavimas, ir bus insulino reakcija į tai.
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 24, 20:01)
Žinok kol aš valgiau pieno riebalus, tyrimai puse metu negerejo. Nors žinojau, kad pas mane anaerobinis disbalancas, membranos uždarytos pilnos cholesterolio, bet ignoravau šitą dalyką. O kai tyrimai nesikeitė, nustojau valgyti pieno riebalus kuriam laikui, dabar vartoju vieną kartą per savaitę. Darant prielaida, kad ir pas tave kažkas panašaus gali būti, pieno riebalai visškai netinkami...
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 24, 20:15)
taip, nieko baisaus juose nėra.
Papildyta:
kuo ilgiau troškinsi mėsą, tuo kietesnė ji taps. Tad trumpas patroškinimas yra geriau ir sveikatai ir skaniau.
Jei tarp valgymų gersi tą vandenį su citrina, tai jau bus užkandžiavimas, ir bus insulino reakcija į tai.
Papildyta:
kuo ilgiau troškinsi mėsą, tuo kietesnė ji taps. Tad trumpas patroškinimas yra geriau ir sveikatai ir skaniau.
Jei tarp valgymų gersi tą vandenį su citrina, tai jau bus užkandžiavimas, ir bus insulino reakcija į tai.
O paprasta vandeni galima gert? Kiek reikia vandens isgert per diena?
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 24, 20:33)
O paprasta vandeni galima gert? Kiek reikia vandens isgert per diena?
taip , tinka paprasčiausias vanduo, negerk jokių mineralinių. Kiek gerti? šiaip mums prievarta nereikia gert, bet tiem, kam tirpsta riebalai, atsipalaiduoja juose sukauptos nereikalingos atliekos, reikia gerti, net kai nelabai norisi. Dalis to vandens ateis su daržovėmis.
Papildyta:
QUOTE(JolkitaS @ 2013 10 24, 20:32)
Darant prielaida, kad ir pas tave kažkas panašaus gali būti, pieno riebalai visškai netinkami...
kadangi Rasa buvo pasinešus link vegetarystės ir kurį laiką nevalgė mėsos, o, spėju, mėgavosi vaisiais, riešutais ir aliejais, tai aš darau prielaidą, kad pas ją priešingas reikalas.
Bet reiktų įsitikint kažkaip
QUOTE(JolkitaS @ 2013 10 24, 20:32)
Žinok kol aš valgiau pieno riebalus, tyrimai puse metu negerejo. Nors žinojau, kad pas mane anaerobinis disbalancas, membranos uždarytos pilnos cholesterolio, bet ignoravau šitą dalyką. O kai tyrimai nesikeitė, nustojau valgyti pieno riebalus kuriam laikui, dabar vartoju vieną kartą per savaitę. Darant prielaida, kad ir pas tave kažkas panašaus gali būti, pieno riebalai visškai netinkami...
rimtai... nu tai ką valgyti, po galais... Pvz., ant troškintų karštų daržovių kokį riebalą dėti? Kokosas man netinka, alyvuogių aliejus ant karštų patiekalų irgi netinka, be to- neskanu....
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 24, 20:55)
taip , tinka paprasčiausias vanduo, negerk jokių mineralinių. Kiek gerti? šiaip mums prievarta nereikia gert, bet tiem, kam tirpsta riebalai, atsipalaiduoja juose sukauptos nereikalingos atliekos, reikia gerti, net kai nelabai norisi. Dalis to vandens ateis su daržovėmis.
Papildyta:
kadangi Rasa buvo pasinešus link vegetarystės ir kurį laiką nevalgė mėsos, o, spėju, mėgavosi vaisiais, riešutais ir aliejais, tai aš darau prielaidą, kad pas ją priešingas reikalas.
Bet reiktų įsitikint kažkaip
Papildyta:
kadangi Rasa buvo pasinešus link vegetarystės ir kurį laiką nevalgė mėsos, o, spėju, mėgavosi vaisiais, riešutais ir aliejais, tai aš darau prielaidą, kad pas ją priešingas reikalas.
Bet reiktų įsitikint kažkaip
Aciu voresta uz pagalba
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 24, 17:17)
Lumi as apsalus
Ka tik suvalgiau paleiska troskini: kalakutienos kumpio gabaliukus apkepiau ant kokoso aliejaus. Kitoj keptuvej ant kokoso apkepiau svoguna, morka, paprika, cukinija. Ipiliau pomidoru savo sultyse,suberiau mesa,patroskinau ir uzpiliau grietinele 35 proc. Pasakiskas skonis, nu bet ar galima nuo to sukust??? Parasykit ar viskas ok su mano patiekalu?
Tiesa, kokius vaisius dazniausiai valgot?
Ka tik suvalgiau paleiska troskini: kalakutienos kumpio gabaliukus apkepiau ant kokoso aliejaus. Kitoj keptuvej ant kokoso apkepiau svoguna, morka, paprika, cukinija. Ipiliau pomidoru savo sultyse,suberiau mesa,patroskinau ir uzpiliau grietinele 35 proc. Pasakiskas skonis, nu bet ar galima nuo to sukust??? Parasykit ar viskas ok su mano patiekalu?
Tiesa, kokius vaisius dazniausiai valgot?
tai cia viskas paprasta- tiesiog visas sitas maistas virsta energija, ir nesikaupia riebalai ant pilvo, nes nelieka kam kauptis