Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 14:52)
Tasa, kaip tave rasti, aip tau iduoti ta sokoliada tikra?smile.gif

Ir as noriu sokoliado paragaut ax.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 15:00)
cia grudetas?(ar Dijono ir  nebuna kitokiu?) blush2.gif

Nu ne, negrudetos jos... Nors gal buna ir grudetu, nezinau smile.gif
Atsakyti
Jaučiu, kaip jūs nusivilsit kakavos svieto skoniu... biggrin.gif Man jis nėra bjaurus, bet bandžiau kažkada sergančiai šeimynai įsiūlyti, tai žiaugčiojo visi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 14:58)
biggrin.gif  biggrin.gif

Ok. o kur galetumem susitikt? as nuo kito penktadienio biski gulima padeti uzimsiu kuriam laikui. tai butu patogiausia iki to laiko susitikt, kad bent jau skaniai guletusi  biggrin.gif  Tu kazkur uz vilniaus buni?

o

Nu ne, uz Vilniaus nesibstau:) O tu kur esi?
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 15:00)
as bunu Jeruzaleje, bet galiu kur nors privaziuoti. Kur tu i darba vaziuoji pvz?smile.gif
Papildyta:
cia grudetas?(ar Dijono ir  nebuna kitokiu?) blush2.gif

geriau neklausk kur as I darba vaziuoju, nes nuo Jeruzales, tai kitas galas miesto biggrin.gif Paneriai kazkurie, pasaulio krastas:)

QUOTE(katinone @ 2013 10 24, 15:04)
Ir as noriu sokoliado paragaut  ax.gif
Papildyta:

Niu ir tau galiu iduoti, sakau, kad vargiai apcosiu ta maiseli iki 10 30 dienos:)

QUOTE(rytorasa @ 2013 10 24, 15:04)
Jaučiu, kaip jūs nusivilsit kakavos svieto skoniu...  biggrin.gif  Man jis nėra bjaurus, bet bandžiau kažkada sergančiai šeimynai įsiūlyti, tai žiaugčiojo visi...  lotuliukas.gif

Ni nu, mergyt, skanukelis nerealus smile.gif O dar ir marmuze galima palepinti vietoj kremi wub.gif
Atsakyti
Sveikos, rodausi dar karta, cia tiek nutirpo per metus.
user posted image
Nemoku as tu fotkiu redaguoti, tai kaip isejo taip sudejau.

Siandien buvau pas gydytoja, apziurejo ir jokiu nukrypimu nerado (kalbant apie IS) ir pasake, kad is manes jau nelabai kas liko biggrin.gif
Dievuleliau, kaip laukiu savaitgalio, ziauriai truksta miego. Prikapojau siandien kiaulienos trumpai kaitintos su sparaginem pupelem, trupuciu moliugo ir dar gera smota sviesto ant virsaus uzsimeciau essen.gif Vakar puse avies is vilniaus parsivezem, tai jau esiu bigsmile.gif
Pagaliau ir mano vaistukai jau autoinjektoriuose parduodami, kazkiek palengves gyvenimas, nes uzteks tik mygtuka spustelti.
p.s. malonu matyti nauju veidu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 15:13)
Ni nu, mergyt, skanukelis nerealus smile.gif O dar ir marmuze galima palepinti vietoj kremi  wub.gif

na, retai kam jis būna skanus, ypač rafinuoto, perdirbto maisto išlepintiems skonio receptoriams... biggrin.gif Lauksiu atsiliepimų... biggrin.gif

Pasiteplioti juo galima, bet man labiau patinka kremukais teptis, ypač, kai pati juos pasigaminu. Pirktinių nenaudoju... ax.gif

LumiLumi, įspūdingi pasikeitimai... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 24 spalio 2013 - 14:18
taša, o kodėl tau negalima riešutų??

Juk Paleo riešutai tikrai įeina. Aš lazdyno valgau ir migdolus
Papildyta:
LumiLumi, labai gražu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 24, 14:04)
Jaučiu, kaip jūs nusivilsit kakavos svieto skoniu...  biggrin.gif  Man jis nėra bjaurus, bet bandžiau kažkada sergančiai šeimynai įsiūlyti, tai žiaugčiojo visi...  lotuliukas.gif

as kazkada gaminau ghee su medum ir riesutais. tai keistas derinys-grynas riebelas, bet man buvo kaip didziausias skanestas. kol nesuzinojau akd i r medaus negalima unsure.gif

Siandien buvau pas gydytoja

nu super! dziaugiuos 4u.gif
o ka vyras sako apie tavo pasikeitima? ax.gif
nes as kai pasakiau kad noriu priaugt- sako eeeeee, nereikia! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 14:13)
Nu ne, uz Vilniaus nesibstau:) O tu kur esi?
Papildyta:

geriau neklausk kur as I darba vaziuoju, nes nuo Jeruzales, tai kitas galas miesto biggrin.gif Paneriai kazkurie, pasaulio krastas:)
Niu ir tau galiu iduoti, sakau, kad vargiai apcosiu ta maiseli iki 10 30 dienos:)

och, bet gal svtgali buni kur 'pasizmonet' i miesta? ne?
kaip cia padarius?
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 24, 14:30)
taša, o kodėl tau negalima riešutų??

Juk Paleo riešutai tikrai įeina. Aš lazdyno valgau ir migdolus
Papildyta:
LumiLumi, labai gražu!  wub.gif

fito rugstis esanti juose man isplauna visus klcius, magnius ir pan. ziauriai trauke kojas kai valgiau juos g.gif
o ir...jei as valgau- tai valgau, ne 1 ir ne 2 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 24 spalio 2013 - 14:46
Lumi, nerealu. Ne tik del svorio, 15 metu jaunesne is veido atrodai wub.gif Neisimk foto bent iki vakaro, man reikia vaikui savo parodyti:)
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 24, 15:16)
Sveikos, rodausi dar karta, cia tiek nutirpo per metus.
user posted image

Siandien buvau pas gydytoja, apziurejo ir jokiu nukrypimu nerado (kalbant apie IS) ir pasake, kad is manes jau nelabai kas liko  biggrin.gif
Dievuleliau, kaip laukiu savaitgalio, ziauriai truksta miego. Prikapojau siandien kiaulienos trumpai kaitintos su sparaginem pupelem, trupuciu moliugo ir dar gera smota sviesto ant virsaus uzsimeciau  essen.gif  Vakar puse avies is vilniaus parsivezem, tai jau esiu  bigsmile.gif
Pagaliau ir mano vaistukai jau autoinjektoriuose parduodami, kazkiek palengves gyvenimas, nes uzteks tik mygtuka spustelti.
p.s. malonu matyti nauju veidu  4u.gif

Fantastiška, tavo pavyzdys tobulai patvirtina Paleo teigiamą poveikį, tiek dėl sveikatos tiek dėl svorio;) puikiai atrodai.

O aš jau irgi galiu pasigirti teigiamais rezultatais. Hpylori skrandyje nerasta,(kai tuo tarpu po sugertų antibijotikų ji vis dar naujojo žiemą) hemoglobinas 128(būdavo 113), cholesterolis dar ne idealus, bet jau sumažėję ženkliai;)
Atsakyti
Lumi, fantastika! Ir kasdien gerėjančios sveikatos tau linkiu 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif

Tasa, vyras laimingas, bet labiausiai jam rupi mano sveikata. Mylejo stora, myli ir plona biggrin.gif pats svorio nemazai pametes, gal 12 kg.
Nidulia, neisimsiu, lai sedi ta nuotrauka, man negaila, nebent public.fotki vel uzgrybautu, nes kazkur dinge dalis fotkiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(JolkitaS @ 2013 10 24, 14:53)
O aš jau irgi galiu pasigirti teigiamais rezultatais. Hpylori skrandyje nerasta,(kai tuo tarpu po sugertų antibijotikų ji vis dar naujojo žiemą) hemoglobinas 128(būdavo 113), cholesterolis dar ne idealus, bet jau sumažėję ženkliai;)

Labai dziugu del pagerejimu drinks_cheers.gif gaila, kad as anksciau nesu cholesterolio tyrimu dariusi, neturiu dabar palyginimo pries ir po.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 10 24, 15:53)
Fantastiška, tavo pavyzdys tobulai patvirtina Paleo teigiamą poveikį, tiek dėl sveikatos tiek dėl svorio;) puikiai atrodai.

As irgi turiu kuom pasigirt, bet cia nesigirsiu, o kitam forume mano karma bloga biggrin.gif

Lumi pavyzdys zavi
Atsakyti