Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 24, 10:55)
na aš dar sakyčiau, kad angliavandenių pas ją super mažai- kiek jų agurke ?

jo, parasiau ir noreciau pridurt- as irgi anksciau agurka ir pomidorai laikiau kaip darzoves. o dabar man darzoves- cukinija, burokelis.
arba salotas is avokado, agurku, pomidoru, kalafijoru ir pan smile.gif niam niam
Papildyta:
kam idomu - snd pietum buvo super skanus kalakutienos kotletukai(kazkaip labai retai valgau si zvieri), su itarkuota cukinija ir burokeliu+gritine, pomidoru+grietine salotom. gaila nespajau nufotkint :-p
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 11:14)
Bet ziauriai skanus sis sviestas. Be to, as zinau is kur siunciasi prekes savininke. Pati is ten siusdavausi, tik kai mazai perki, labia brangiai viskas gaunasi. Daug metu perku Aromanatural ir pilnai ja pasitikiu, nes visada savininke man asmeniskai viska pakomentuoja. Kvapu namais pasitikejimas kazkiek pakrito del vieno dalyko. Aromanatural tikrina laboratorijose visa savo produkcija del grynumo ir svarumo. KN uzsipirko uztersto rasulo molio. Net nepatikrine, prekiavo juo kaip ekologisku. As is tos partijos irgi pirkau. Nu zodziu, to maiselio ilgam pakaks, tai ka jau cia:) Kakavos sviestas gi skalsus, nes as nedarau skanumynu, tik oda pamozoju ir paciulpti gerkles skaudetojams. Na, man dabar bus kartais kaip desertas.

Galiu gabalaiti imesti. Pamatysi koks skanus  wub.gif  Dar ir oda veido, kaklo palepinsi. Braukai gabaliuku, o jis tirpsta ant odos letai:) Paziurejau, kad maniski siulo suvartoti iki  lapkricio 30, tai as to maiselio nesudorosiu, tad galiu permestitau paragavimui ir pakaifavimui smile.gif
Papildyta:
Ai, dar nepapasakojau, kad pagaliau siandien dariau majoneza:) Dariau pagal Kati ir ryto rasos receptus - putpeliu kiausukai, bet be garstyciu. Viskas gavosi gerai, tik , matomai, idejau daugiau nei puse saukstelio druskos, tad man per suru. Nusprendziau atskirame inde paradyti dar truputi majonezo visai be druskos, kad po to abu sumaisyti ir butu geras surumas. Sudas man gavosi si antra dalimi. Idejau 2 kiausukus ir uzpuliau aliejumi. lenderavau, bet gavosi kazkokia skysta buza ir tiek, matyt proporciju neislaikiau:)
Dar nukrito 3 kg, tai viso nukrito 8 kg smile.gif Sian uzlipau ant svarstykliu, nes siaip as ant ju nelaipioju, kadangi man jau buvo neaktualus svorio mazinimas. Paskutiniu metu man gaunasi 2 valgymai, daugiau ir nebenoriu.
Paskutines dvi dienas niezti kairyji zandikauli. Berimu near, bet niezti. Taip suprasti, kad putpeliukai suerzino? Nes daugiau nieko naujo neivedziau I racijona. Nebent tunas savose sultyse, kadangi pamirsau apziureti sudeti. Nu bet ko ten gali buti tune savose sultyse??

mm.. noreciau jei nesunku rolleyes.gif busiu jau 3 forumietes macius gyvai bigsmile.gif
o jei patiks - manau ir uzsakysiu per tave, ar galima taip? rolleyes.gif

mhm, vat ir man- kai kada gavosi majonezas, o ktia karta ne.. ir kodel?figznajet

del tu kartu- as vakarais prisivalgau taip kad rytais nenoriu. bet man patinka taip smile.gif gal irgi ant dveju kartu pereisiu.

kazkodel iskilo mintyse vaizdinys - sedi voresta ziuri i mus is aukstai, mes mazi tokie, o ji ziuri skaito ir sypsosi. kad mes matom rezultatus, mum geriau, veikia!
cia lyrinis nukrypimas. begu dirbt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 24 spalio 2013 - 12:25
QUOTE(Naistė @ 2013 10 24, 09:56)
Vakar skaitinėjau apie putpelių auginimą. Nieko ten sudėtingo. Reik mamą prišnekint to imtis, paskui jau gal ir aš pati pradėsiu.

Tikrai nieko sudetingo smile.gif Pirkit paukstelius ir pirmyn smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2013 10 24, 10:20)
Klausykit , o putpeliu kiausiniai g.buti salmonelioziniai?

Tikrai negali, jei neuzkreciami po padejimo. Net vet. tarnybos putpeliu kiausiniams jokiu patikru netaiko, nes nera ka tikrint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 10:44)
bet as visus plaunu kruopsciai.

Ir gerai, kad plauni, nes jie vistik is "ano galo" islenda biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 12:14)
Ai, dar nepapasakojau, kad pagaliau siandien dariau majoneza:) Dariau pagal Kati ir ryto rasos receptus - putpeliu kiausukai, bet be garstyciu. Viskas gavosi gerai, tik , matomai, idejau daugiau nei puse saukstelio druskos, tad man per suru. Nusprendziau atskirame inde paradyti dar truputi majonezo visai be druskos, kad po to abu sumaisyti ir butu geras surumas. Sudas man gavosi si antra dalimi. Idejau 2 kiausukus ir uzpuliau aliejumi. lenderavau, bet gavosi kazkokia skysta buza ir tiek, matyt proporciju neislaikiau:)

O kodel garstyciu nedejai? Man tai be garstyciu visai neskanus.. O i ta antra porcija gal rugsties pamirsai idet? Zmones sako, kad tada nesusiplaka, bet man taip nera buve.. Na ir proporcijas pageidautina islaikyt. Kai jau igusi, tada galima paeksperimentuot smile.gif
Atsakyti
o kokias garstycias dedat? miltelius? kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 13:23)
mm.. noreciau jei nesunku  rolleyes.gif  busiu jau 3 forumietes macius gyvai bigsmile.gif Aha, pamatysi pagyvenusia teta  biggrin.gif
o jei patiks - manau ir uzsakysiu per tave, ar galima  taip? rolleyes.gif
O ko cia sunku:) O kam per mane, uzsiregini ir uzsisakineji viska is ten ko tik nori. Ten viskas patikrinta ir saugu
kazkodel iskilo mintyse vaizdinys - sedi voresta ziuri i mus is aukstai, mes mazi tokie, o ji ziuri skaito ir sypsosi. kad mes matom rezultatus, mum geriau, veikia!
oi negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir dar odini bizuna rankose turi ir su aukstais odiniais batais bei velniskais ragiukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(katinone @ 2013 10 24, 13:47)
O kodel garstyciu nedejai? Kazkas pamirso man ju sauksta ideti  ax.gif Man tai be garstyciu visai neskanus..  O i ta antra porcija gal rugsties pamirsai idet?Jo, nedejau I antra porcija rugsties 

Kaip man patinka paleo wub.gif Ka tik prisiedziau iki pasiutimo. Virta vistos slaunele ir kalnas virtu brokoliu su ziediniais kopustais su saukstu kokosu. Tai iki 19 tikrai neisalksiu biggrin.gif
O jei dar butu galima kiausu, varskes ir grietines, tai karaliskai galima maitintis. Vien tik grietine kaip pagardina darzoves ir padaziukus, o sviestukas wub.gif Ni bet nieko, as neisranki ir prisitaikanti teta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 spalio 2013 - 13:01
Man toks klausimas iskilo del maisto produktu derinimo, maisymo g.gif Pvz pavalgau darzoviu ir mesos. Bet buna, kad uzsinoriu varskes su grietine doh.gif Cia jau kaip desertas gaunasi ta varske biggrin.gif Arba tarkim uzsinoriu keliu lazdyno riesutu po pagrindinio valgymo. Ar nera blogai taip maisyti??
Atsakyti
SOWELU, tu kaip mano vyras biggrin.gif Pavalgo mesos su darzovem ir nori dar varskes su grietine:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 13:28)
SOWELU, tu kaip mano vyras  biggrin.gif  Pavalgo mesos su darzovem ir nori dar varskes su grietine:)

man ir kartais taip buna ax.gif kaipsakant taska padet.
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 24, 13:07)
Man toks klausimas iskilo del maisto produktu derinimo, maisymo  g.gif Pvz pavalgau darzoviu ir mesos. Bet buna, kad uzsinoriu varskes su grietine  doh.gif Cia jau kaip desertas gaunasi ta varske biggrin.gif Arba tarkim uzsinoriu keliu lazdyno riesutu po pagrindinio valgymo. Ar nera blogai taip maisyti??

as manau geriau taip, nei po valandos valgyt ta varske
Atsakyti
Gerai, kai jums galima ta varske su visa grietine biggrin.gif Kai man negamalia, tai ir pagunda atpuola smile.gif
Tasa, kaip tave rasti, aip tau iduoti ta sokoliada tikra?smile.gif

Lumi, slkute, nenupus taves vejas su tavo 60 kg? Gal tau akmenu I kisenes? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 spalio 2013 - 13:55
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 24, 14:07)
Man toks klausimas iskilo del maisto produktu derinimo, maisymo  g.gif Pvz pavalgau darzoviu ir mesos. Bet buna, kad uzsinoriu varskes su grietine  doh.gif Cia jau kaip desertas gaunasi ta varske biggrin.gif Arba tarkim uzsinoriu keliu lazdyno riesutu po pagrindinio valgymo. Ar nera blogai taip maisyti??

pagal maisto derinimo taisykles, tai negalima maišyti skirtingos rūšies baltymų. O pagal Paleo-nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 13:00)
Kaip man patinka paleo  wub.gif  Ka tik prisiedziau iki pasiutimo. Virta vistos slaunele ir kalnas virtu brokoliu su ziediniais kopustais su saukstu kokosu. Tai  iki 19 tikrai neisalksiu biggrin.gif
O jei dar butu galima kiausu, varskes ir grietines, tai karaliskai galima maitintis. Vien tik grietine kaip pagardina darzoves ir padaziukus, o sviestukas  wub.gif  Ni bet nieko, as neisranki ir prisitaikanti teta:)

biggrin.gif biggrin.gif

Ok. o kur galetumem susitikt? as nuo kito penktadienio biski gulima padeti uzimsiu kuriam laikui. tai butu patogiausia iki to laiko susitikt, kad bent jau skaniai guletusi biggrin.gif Tu kazkur uz vilniaus buni?

o man patinka paleo, bet jei butu galima man kiek sokolado/riesutu pavalgyt- butu pasaka.
sakau supratau kodel man kojas suko-nuo riesutu!
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 13:50)
o kokias garstycias dedat? miltelius? kur perkat?

as dedu Dijono garstycias (jos jau pagamintos, be cukraus ir visai pakenciama sudetim ). Perku Maximoj, Rimi ar kur kitur biggrin.gif
Nidulia, o as turejau tau sauksta garstyciu idet??? Kazka turbut busiu praleidus blush2.gif Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinone: 24 spalio 2013 - 14:00
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 13:52)
Tasa, kaip tave rasti, aip tau iduoti ta sokoliada tikra?smile.gif

Lumi, slkute, nenupus taves vejas su tavo 60 kg? Gal tau akmenu I kisenes?  biggrin.gif

as bunu Jeruzaleje, bet galiu kur nors privaziuoti. Kur tu i darba vaziuoji pvz?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katinone @ 2013 10 24, 13:58)
as dedu Dijono garstycias (jos jau pagamintos, be cukraus ir visai pakenciama sudetim ). Perku Maximoj, Rimi ar kur kitur biggrin.gif

cia grudetas?(ar Dijono ir nebuna kitokiu?) blush2.gif
Atsakyti