Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Niu ir dar. Menkių organizme yra didelė omega 3 koncentracija. O jūs sakot, kad jų kepenys labai gerai. Niu man kažkaip galai nesueina.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 24, 08:56)
Šiandien pirmą kartą gėriau kavą su kokosų aliejum. Nieko ten neplakiau, tik šaukštelį aliejaus įmaišiau į karštą kavą. Visai skanu. Kiek per dieną reik to kokosų aliejaus suvalgyti?

o koks santykis riebalu ir kt tavo racione?

as suvalgau per pietus sauksta. daugiau nenoriu
Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2013 10 24, 09:20)
Na gerai, ikalbejot biggrin.gif
Klausykit , o putpeliu kiausiniai g.buti salmonelioziniai?

sakoma kad ne. nebent 'uzsikriete' is vistu kiausiniu.
nes putpeliu temperatura didesne, del to neva.
bet as visus plaunu kruopsciai.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 10:44)
o koks santykis riebalu ir kt tavo racione?

Manau, kad valgau pakankamai riebiai. Pvz., vakar pirmas valgymas apie 13 val. 3 kiaušai kepti ant ghi, šaltienos gabalas, 3 pomidorai naminiai. Antras valgymas apie 18 val, visiška nesąmonė, niekada nemaniau, kad tai gali būti skanu: varškė, koks 150 g, daug kastinio (du kupini šaukštai), rūkytų lašinukų stora riekelė, 2 agurkai (naminiai). Pasirodė mažai, dar dasimečiau troškintos grietinėlėje kalakutienos su daržovėmis.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 24, 10:24)
Niu ir dar. Menkių organizme yra didelė omega 3 koncentracija. O jūs sakot, kad jų kepenys labai gerai. Niu man kažkaip galai nesueina.

aš nesakau schmoll.gif , bet daugelis užsienio paleo guru dar tebegarbina Omega3.
vaMercola putojasi .
Tačiau aš labiau pasitikiu Guy R. Schenker kuris specializuojasi organizmo metabolizmo reguliavime, ir apie tai geriau išmano, nei tas interneto verslininkas Mercola.
Dėl alyvuogių aliejaus- monosotieji riebalai nėra blogis, todėl alyvuogių aliejus yra tinkamas iš plačiau vartojamų, o dėl tų 10 proc polinesočiųjų, geriau jo nekaitinti.

Šaunuolė, kad domiesi.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 24, 10:01)
Manau, kad valgau pakankamai riebiai. Pvz., vakar pirmas valgymas apie 13 val. 3 kiaušai kepti ant ghi, šaltienos gabalas, 3 pomidorai naminiai. Antras valgymas apie 18 val, visiška nesąmonė, niekada nemaniau, kad tai gali būti skanu: varškė, koks 150 g, daug kastinio (du kupini šaukštai), rūkytų lašinukų stora riekelė, 2 agurkai (naminiai). Pasirodė mažai, dar dasimečiau troškintos grietinėlėje kalakutienos su daržovėmis.

tiesa sakant as, tai kad kepu ant ghee ar kokosu-nepriskaiciuoju kaip riebalo valgyma. vat jei ghee ant virsaus ar saukstas kokoso, ar saukstelis i salotas-tai kita kalba.

o cia matosi kad per pusrycius negavai riebalu.
per pietus kaip matau tik is lasiniu. tai kiek cia - 50g?
manau drasiai valgyk kokosa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 24 spalio 2013 - 10:36
na aš dar sakyčiau, kad angliavandenių pas ją super mažai- kiek jų agurke ?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 24, 09:06)
pažiūrėjau kainą  doh.gif  tai, mano nuomone, permoki .
Aš perku  čia kiekis  250 gr., o kaina kiek tu mokėtum už 100 gr
Tik kakavos miltelių teks pačiai įsimaišyt  biggrin.gif

Bet ziauriai skanus sis sviestas. Be to, as zinau is kur siunciasi prekes savininke. Pati is ten siusdavausi, tik kai mazai perki, labia brangiai viskas gaunasi. Daug metu perku Aromanatural ir pilnai ja pasitikiu, nes visada savininke man asmeniskai viska pakomentuoja. Kvapu namais pasitikejimas kazkiek pakrito del vieno dalyko. Aromanatural tikrina laboratorijose visa savo produkcija del grynumo ir svarumo. KN uzsipirko uztersto rasulo molio. Net nepatikrine, prekiavo juo kaip ekologisku. As is tos partijos irgi pirkau. Nu zodziu, to maiselio ilgam pakaks, tai ka jau cia:) Kakavos sviestas gi skalsus, nes as nedarau skanumynu, tik oda pamozoju ir paciulpti gerkles skaudetojams. Na, man dabar bus kartais kaip desertas.
QUOTE(taša @ 2013 10 24, 09:29)
mm kaip uzsinorejau! wub.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
o as net nesu ragavus tokio. isvis pirma karta matau
bet jau noriu  biggrin.gif

Galiu gabalaiti imesti. Pamatysi koks skanus wub.gif Dar ir oda veido, kaklo palepinsi. Braukai gabaliuku, o jis tirpsta ant odos letai:) Paziurejau, kad maniski siulo suvartoti iki lapkricio 30, tai as to maiselio nesudorosiu, tad galiu permestitau paragavimui ir pakaifavimui smile.gif
Papildyta:
Ai, dar nepapasakojau, kad pagaliau siandien dariau majoneza:) Dariau pagal Kati ir ryto rasos receptus - putpeliu kiausukai, bet be garstyciu. Viskas gavosi gerai, tik , matomai, idejau daugiau nei puse saukstelio druskos, tad man per suru. Nusprendziau atskirame inde paradyti dar truputi majonezo visai be druskos, kad po to abu sumaisyti ir butu geras surumas. Sudas man gavosi si antra dalimi. Idejau 2 kiausukus ir uzpuliau aliejumi. lenderavau, bet gavosi kazkokia skysta buza ir tiek, matyt proporciju neislaikiau:)
Dar nukrito 3 kg, tai viso nukrito 8 kg smile.gif Sian uzlipau ant svarstykliu, nes siaip as ant ju nelaipioju, kadangi man jau buvo neaktualus svorio mazinimas. Paskutiniu metu man gaunasi 2 valgymai, daugiau ir nebenoriu.
Paskutines dvi dienas niezti kairyji zandikauli. Berimu near, bet niezti. Taip suprasti, kad putpeliukai suerzino? Nes daugiau nieko naujo neivedziau I racijona. Nebent tunas savose sultyse, kadangi pamirsau apziureti sudeti. Nu bet ko ten gali buti tune savose sultyse??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 12:14)

Paskutines dvi dienas niezti kairyji zandikauli. Berimu near, bet niezti. Taip suprasti, kad putpeliukai suerzino? Nes daugiau nieko naujo neivedziau I racijona. Nebent tunas savose sultyse, kadangi pamirsau apziureti sudeti. Nu bet ko ten gali buti tune savose sultyse??

matai, kaip viskas sudėtinga ir atsirinkti gali tik turėdama didelę kantrybę kol išsiaiškinsi. Kol per tas pralaidžias žarnas pereina, iki kol pasirodo atsakomoji reakcija ant odos .
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 12:14)
Ai, dar nepapasakojau, kad pagaliau siandien dariau majoneza:) Dariau pagal Kati ir ryto rasos receptus - putpeliu kiausukai, bet be garstyciu. Viskas gavosi gerai, tik , matomai, idejau daugiau nei puse saukstelio druskos, tad man per suru. Nusprendziau atskirame inde paradyti dar truputi majonezo visai be druskos, kad po to abu sumaisyti ir butu geras surumas. Sudas man gavosi si antra dalimi. Idejau 2 kiausukus ir uzpuliau aliejumi. lenderavau, bet gavosi kazkokia skysta buza ir tiek, matyt proporciju neislaikiau:)

Proporcijas reikia išlaikyti. O va druskos kiekį turėsi pasireguliuoti pagal save. Juk ir šaukštelis šaukšteliui nelygus, ir tas kaupelis didesnis, ar mažesnis gali būti. Šiaip aš irgi nepilną pusę šaukštelio dedu, gal net trečdalį, nes per daug sūru.
Atsakyti
Nidulia,
zaviuosi Jusu nuoseklumu destant mintis ir visa kita. Tiesa yra dar keli nickai(kuriu nepamenu, o iskraipyti nenoriu smile.gif , o nepamenu manau del progresuojanciu ligu ) kurie Paelo nardo kaip zuvys vandenyje. smagu! gal viena diena ismoksiu ir as 'plaukti' smile.gif
Tiesa norejau paprasyti Nidulia ar kuri kita megina gal galetu ideti savaites pirkiniu sarasa. Pati ruosiuosi savaites didziajam shopingui, bet vis atidelioju, nes man tas sarasiukas vis nesigauna pilnas smile.gif Tad jeigu imanoma rekomenduoti kiek kg ir kokios mesos perkate, kokias ir kokiais kiekiais perkate darzoviu. Zinau, kad viskas labai individualu, bet gal uzvesite ant kelio smile.gif

p.s. rekomenduotos gerosios bakterijos, padare labai gera ispudi jau po puses paros smile.gif

http://www.iherb.com...ggie-Caps/15206
http://www.iherb.com...0-Capsules/4092
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 24, 12:46)
matai, kaip viskas  sudėtinga ir atsirinkti gali tik turėdama didelę kantrybę kol išsiaiškinsi. Kol per tas pralaidžias žarnas  pereina, iki kol pasirodo atsakomoji reakcija ant odos .

Nu, bet po velniais, jau du menesiai kaip as grieztai paleo, whole. Kada gi sugis tas zarnynas? Greitai vel darysiuos D tyrima, bus aisku, as isisavima mano organizmas medziagas. Jei ne, tai lysiu I savo zarnas ir pati jas nugramdysiiu biggrin.gif
Ryto rasa, kaip pirmam kartui, tai ir taip gerai viskas gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 24, 12:57)
Ryto rasa, kaip pirmam kartui, tai ir taip gerai viskas gavosi smile.gif

toliau bus dar geriau... thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 24 spalio 2013 - 11:59