Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 23, 15:49)
Voresta, ačiū už info. 4u.gif
Tai mažai aglių g.gif O jei man su svoriu bėdų nėra, tai gal vis tik ryte galima kokį obuolį sugraužti g.gif Dabar galvoju, kad vis tik šiek tiek suvalgau dar tų daržovių. Šiandien prie 2 kiaušinių suvalgiau 2 pomidorus (naminius) ir mačiau, kad mažai pavalgiau. tai dar varškės su grietine, kokosų al. ir cinamonu pavalgiau.
O šiaip į varškę dažniausia dedu saujelę špinatų. Nu bet kiek ten tebus tų anglių mažoj saujelėje doh.gif
Žodžiu vakare vaikui virsiu daržovių košę su mėsa, tai reikės turbūt tą patį ir man pavalgyti rolleyes.gif

taip ir daryk
nesudėtinga suvesti produktus ir pasitikrinti ČIA paskaičiuok keletą dienų, po to jau maždaug žinosi.
Einu skaičiuoti to indeekso, nes prieš tai ne taip skaičiavau. doh.gif
Papildyta:
nu va, paskaičiavau. kvepavimo daznis 17. Sulaikymas 56 s. PH=17-(56/5)=6
Tai cia kaip ir visai gerai, taip?

visai normalus tavo tas indeksas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 23 spalio 2013 - 15:01
QUOTE(Wallis @ 2013 10 23, 14:52)
Sveikules ponules smile.gif kurios geriat neprasaunama kavyte rytais... tai jus tik ja geriat ar dar ir valgote ka nors prie jos? smile.gif siaip as nelabai buvau suzaveta tos kavos skoniu, nes dariau su kerrygold sviestu. Pabandziau su kitu, nu tikrai skani isejo smile.gif

apie kokią kavą kalbate? blush2.gif
Atsakyti
wow, mano irgi 6! 14-(40/5)
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 23, 12:32)
sveikiausia varškę nekaitinti ir  valgyt su riebalu, pvz grietine, tada baltymas nesugadintas lieka. Pamėgink pasiūlyti . Varškė su cukrumi nelabai derinasi, ir visai nesvarbu koks tas cukrus ten bus. Manau,  visai neverta mėtyt pinigų.
O jei kepi tai ir cukrų paprastą galima dėt.

Supratau, dekui uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(Wallis @ 2013 10 23, 15:52)
Sveikules ponules smile.gif kurios geriat neprasaunama kavyte rytais... tai jus tik ja geriat ar dar ir valgote ka nors prie jos? smile.gif siaip as nelabai buvau suzaveta tos kavos skoniu, nes dariau su kerrygold sviestu. Pabandziau su kitu, nu tikrai skani isejo smile.gif

Nepersaunama kava tai kava su kokoso sviestu? daugiau nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soprana: 23 spalio 2013 - 15:12
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 23, 16:00)
taip ir daryk
nesudėtinga suvesti produktus ir pasitikrinti ČIA paskaičiuok keletą dienų, po to jau maždaug žinosi.

Paskaiciavau pusrycius ir pietus ir jau raso, kad virsiju viska g.gif O tai kur dar vakariene biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 23, 16:10)
wow, mano irgi 6! 14-(40/5)

O kiek anksciau buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 23, 12:38)

Labiausiai smagu del vaikuciu.O gluteinu neigiami veiksniai , po pilno ju nutraukimo, jauciami dar 2-2,5 menesio. Viskas bus gerai smile.gif

Taip, to ir labai tikiuosi ir laukiu wub.gif

Kumpis ir lasiniai daug kam skanus maistas, o tartar jau ne tas pats biggrin.gif Vaikysteje kai kaime skrode kiaule mums didziausias skanestas buvo zalios kiauliu ausys, o dede gere svieza krauja, vat tokie baisumai biggrin.gif As retkarciais megstu issiurbti zalia kiausini su geros kokybes vytinta desra.

O palmiu aliejus jei nehidrintas tai visai geras produktas ir sociuju riebalu turi 51%, as visa kibireli turiu, tai ir kol kas ant juo kepsiu.http://ekopirk.lt/ek...i-khyber-908-g/

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 23, 13:40)
Na svarbiausiai, kad į nešiojamus drabužius tilpčiau, o jau ką svarstyklės rodys, velniai nematė cool.gif

Aš tiesą pasakius tyngiu skaičiuoti kiek ten gramų ko gaunu doh.gif Man čia atrodo labai daug darbo doh.gif  blush2.gif bet maždaug įsivaizduoju, kad maždaug normaliai. ryte ir vakare baltymai+riebalai dažniausiai (kažkas iš kiaušinių arba varškės), o angliavandenių gaunu tik per pietus su kalnu daržovių ir aišku +mėsa+riebaliukas.

Dėl vaikų, tai kažkaip mėsą taip trumpai virtą bijau vaikui duoti blush2.gif

Ivetacom, gal visai mažiui grūdų nebeduodat? Bulvių, kiek pamenu, jūs negalit? Kiek kartų vaikas valgo? Ir kaulų nuovirą kasdien duodate?
Nežinau sutapimas čia ar kas, bet vakar ir šiandien mažius valgė sriubą iš kaulų nuoviro, ir šiandien odos būklė nepalyginamai geresnė. Grūdus jam stipriai apribojau jau pora savaičių, bet vos vos kasdien vis tiek gauna. Tinkamus riebalus vartoti pradėjome tik prieš kokias 5 dienas.
Beprotiškai tikiuosi odytės pagražėjimo rolleyes.gif
Papildyta:
Merginos, priminkite formule kaip apskaiciuojate ten ta ph, kai turit kvepavimo daznio ir sulaikymo skaiciukus? blush2.gif

As irgi nieko neskaiciuoju, bet valgau tris kartus ir kiekviena karta viska su darzovemis.
Vaikas valgo keturis kartus, bet jis pas mane nakti vis keleta kartu geria skiesta ryziu piena ir diena pries miega, vandens beveik negeria. blogai kad kokosu pienas jam netinka. Vis svarstau ar tas soras duoti, bet jie daug geru dalyku turi, kitu ir taip nebegali ( ryziu ir neskaitau, nes nieko gero ten nera). Bulviu dabar neduodu, kaitalioju kopusta, kaliarope, pasternoka, cukinija, truputi morkos ir moliugo. Bijau kad kopustas irgi gali kiek alergizuoti, bet jau be jo tikrai sunku butu issiversti. Na o mesa namine vistiena ir ozkiena, del jautienos nesu tikra, kartais bandau, bet sultynio dar is jos negaminau, tik is vistienos ir duodu ji su kiekvienu valgiu po kelis saukstus, kartais iberiu krapu, ar petrazoliu. Kartais pagrauzia ryziu trapucius, kai jau verdu soras idedu trecdali banano ir visas musu racionas, kol kas daugiau nieko nebegalime.
Siandien gavo zirneliu, stebesiu...
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 23, 15:13)
Paskaiciavau pusrycius ir pietus ir jau raso, kad virsiju viska  g.gif O tai kur dar vakariene  biggrin.gif
Papildyta:

O kiek anksciau buvo? smile.gif

4 , paskui 11, db 6! bigsmile.gif
nors as kaip matematike, manau reik padaryt keleta bandymu, ir isvesti vidurki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 23 spalio 2013 - 15:18
Labas visiems 4u.gif Na jusu ir tempai snekesiu, 2 sav. LT prabuvau be interneto, o cia 3 temos prisneketos per ta laika doh.gif biggrin.gif Teks vytis smile.gif
Noriu pasidziaugt, kad pirma karta per 4 metus mano TTH, FT3 ir FT4 yra normos ribose thumbup.gif Reiskia skydliaukei tokia mano mityba tikrai tinka ir patinka smile.gif Nors ATPO ir rodo autoimuniny skydliaukes pazeidima, bet hormonai visi geri thumbup.gif
Buvau atsipalaidavus LT, tai visko prisiragavau, o dabar zadu whole30 darytis, reikia valyt organizma ir test ka pradejus thumbup.gif
Begu apsipirkt ir visoms po baliona 4u.gif Ir naujokiu kiek daug, smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 23, 16:16)
4 , paskui 11, db 6! bigsmile.gif
nors as kaip matematike, manau reik padaryt keleta bandymu, ir isvesti vidurki smile.gif

Na neblogai visai smile.gif

Pas mane kai pradėjau buvo 0, šiandien 5 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 23, 16:13)
Paskaiciavau pusrycius ir pietus ir jau raso, kad virsiju viska  g.gif O tai kur dar vakariene  biggrin.gif
Papildyta:

ką viršyji? tau tereikia žiūrėti kiek riebalo, anglių ir baltymo gauni. į kitką nekreipk dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 23, 16:35)
ką viršyji?  tau tereikia žiūrėti kiek riebalo, anglių ir baltymo gauni. į kitką nekreipk dėmesio.

Na pagal jų rekomendacijas viršyju, nes visi skaičiukai raudonai. Nors šiaip proporcijos geros, riebalo užtenka.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 23, 16:14)
O palmiu aliejus jei nehidrintas tai visai geras produktas ir sociuju riebalu turi 51%, as visa kibireli turiu, tai ir kol kas ant juo kepsiu.http://ekopirk.lt/ek...i-khyber-908-g/

Gal galetumet pakomentuoti jo skoni? Raso, kad truputi saldus, ar gaminant jauciasi tas saldumas? Man kazkaip gaila kepti ant kokoso sviesto (ji valgau saukstais), o ghi sviestas i pabaiga eina, ieskau kokio pakaitalo, tai galvojau apie palmiu alieju, tik jis kiek ieskojau parduodamas po puse kg ar net po kilograma. Jei butu mazos stiklines pirkciau paragavimui, bet kai nezinau skonio baisu pirkti visa kilograma g.gif
Atsakyti