Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(kustuce @ 2013 10 16, 12:29)
aš dabar taip gailiuosi, kad tiek metų tempiau gumą, bijojau, galiu dabar drąsiai Aišku, atsižvelgus į jos amžių, nežinia kaip organizmas sureaguos.

Pas mano mama buvo tik 3 mazuliukai akmeneliai. Nezinau, ar apskritai reikejo operuoti del tokiu grudeliu. kai Vyro tevunžkui isoperavo, tai didele sauja akmenuku buvo, o pas mama - 3 grudeliai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 13:45)
Pas mano mama buvo tik 3 mazuliukai akmeneliai. Nezinau, ar apskritai reikejo operuoti del tokiu grudeliu. kai Vyro tevunžkui isoperavo, tai didele sauja akmenuku buvo, o pas mama - 3 grudeliai.

trys grūdeliai daug baisiau, nei vienas didelis akmuo. Grūdeliai patenka į latakus ir jei užstringa - operacija reikalinga tuojau pat, taip, kad operuoti buvo būtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 11:21)
Yra tikrai pirkti epsomo druskos, pasigooglink. As ir isimetu jos i "grozio/sveikatos" vonia smile.gif

aciu merginos.
tik gaila vonios neturiu.
bet kaip nors- darausi pedu voneles-pedikiurus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na nusipirkau vistos sirduciu, bandysiu pratintis prie organu doh.gif dabar sakykit, kaip man jas skaniai pasiruost? issitroskint kazkaip? su kuo? kaip jus darot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 16, 10:28)
Jau rašiau - ryte troškinu daug daržovių su mėsa arba kiaušiniais ir uždedu porą šaukštų kokoso aliejaus. Nu jaučias stiprus pilnumo jausmas. Bet jis praeina po kelių  minučių vien pradėjus vaikščioti po darbą. Dar kartais išgeriu ir kavos su šaukšteliu kokoso aliejaus.
Bet šiaip tai reikia ieškoti būdų kaip savo gyvenimą pasidaryti patogesniu. Nejaugi nerasi dešimties minučių darbe kad pavalgytum? Jei ne - tuomet reikia jau ne į paleo skyrelį, o į darbo inspekciją kreiptis. biggrin.gif

Tai avokadas tipo ir patiekalas ir riebalas. Kai valgai jį vieną,  jis yra tik užkandis. Nesvarbu, kad paleo. Juk rimtai nepasisotini nuo jo?

bet jei daryciau salotas su avokado ir darzoves-zolem. tai butu toks so so patiekalas?....

del darbo -aisku yra 10 min. turiu omeny kad galimu 3 kartus i diena. ir nesildau nieko. tad nuo pietu niekas nebeliak. bet reikes matyt pasiplanuot ir ta diena kai einu kur nors- pietu porcija pasidaryt dviguba ir nunest i darba. ir pagaliau nusipirkt ta platu termosiuka. ten gal neatsake kelias valandas.
Papildyta:
as snd patroskinau vista su cukinija+ sakotos + lasinukas+kokoso alieju sauksteli.

vakare kotletukai su kuo nors ir sultinys wub.gif

turiu ir as kepeneliu, rytoj pakepinsiu
Papildyta:
tiesa kad gyvuliniai riebalai duoda daugiau sotumo nei augaliniai?(net skirtingom proporcijom)
Papildyta:
griztu i darba- o ten balius. tortai, ledai, sampanas liejasi laisvai. o as po pietu- man dzin. tai atsiakiau mandagiai, sakau prisivalgiau smile.gif
bet mergos is skyriau tai negalejo nepatylet doh.gif kad sampes neimu.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 10 16, 13:47)
trys grūdeliai daug baisiau, nei vienas didelis akmuo. Grūdeliai patenka į latakus ir jei užstringa - operacija reikalinga tuojau pat, taip, kad operuoti buvo būtina  4u.gif

Tada gerai:) Pas mane buvo vienas grudelis, ale minkstas ir salinosi per slapimtakius (pasisalino). Mergos, maniau, kad paskutinuoji atejo, tai tokie nerealus skausmai, kad gimdymo saremiai tai kaip glostymas plunksnele.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 14:14)
Tada gerai:) Pas mane buvo vienas grudelis, ale minkstas ir salinosi per slapimtakius (pasisalino). Mergos, maniau, kad paskutinuoji atejo, tai tokie nerealus skausmai, kad gimdymo saremiai tai kaip glostymas plunksnele.

tikiu. Man vien priepuolių užtekdavo, kad rodėsi jog tikrai gimdymas tik gėlytės
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 16, 13:51)
Sveikos  smile.gif na nusipirkau vistos sirduciu, bandysiu pratintis prie organu  doh.gif dabar sakykit, kaip man jas skaniai pasiruost? issitroskint kazkaip? su kuo? kaip jus darot? smile.gif

as valgiau su troskintu moliugu, vienam puode sumeciau, patroskinau:) uzsidejau sviesto ir suejo labai labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 14:14)

Is tulzies pusles per slapimtakius ??? cia is inkstu gal ?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 10 16, 14:20)

daug kas painioja inkstus su tulžies pūsle (dėl akmenų)
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 16, 13:56)
bet jei daryciau salotas su avokado ir darzoves-zolem. tai butu toks so so patiekalas?....

Jei šalia dar mėsos, kiaušinių ar žuvies yra - tai tikriausiai patiekalas. biggrin.gif
Net laikantis whole30 rekomenduojama tris/du kartus per dieną valgyti tokiu principu: lėkštėje delno dydžio gabalas baltymų, aplink jį kiek telpa daržovių, ir bent nykščio dydžio riebalų. Patiekale gali būti ir sauja vaisių bei riešutų kažkiek. Turi su patiekalu gauti visas normaliai būsenai reikalingas medžiagas. O tu jei nori, kad priaugtų svoris - tai tas avokadas su salotos lapu tam yra per daug silpnas ir mažas dalykas. 4u.gif

Pumpica, sėkmės tau naujų išbandymų distancijoje. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 10 16, 14:17)
as valgiau su troskintu moliugu, vienam puode sumeciau, patroskinau:) uzsidejau sviesto ir suejo labai labai gerai smile.gif

Širdys tai tokios kietokos biškį būna vie tiek, ar ne? Man arčiau širdies kepenys yra. (įdomiai keistas sakinys gavosi tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 10 16, 14:20)

Juk nesakiau, kad is tulzies pusles:)
Atsakyti