Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Sistina @ 2013 10 22, 14:15)
Kiek suprantu antrasis yra skirtas 'zudyti' blogaja zarnyno flora smile.gif, tik kol kas  nesuprantu kaip ir kada reikes vartoti, ar kartu su gerosiomis bakterijomis ar pries jas, gal Nidulia pakomentuos, nes maciau, kad ismano apie tai smile.gif

brolis sako, kad geria Bifoval - kazin kaip sitos?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 22, 14:34)
brolis sako, kad geria Bifoval - kazin kaip sitos?

reikia ziureti sudeti, bet kazkodel manau,kad ten juokingos dozes bakteriju.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 22, 16:24)
o man nugara pradejo skaudet ka tik ..nesuprantu sad.gif gal aisku tai ne nugara o mot.problemos  unsure.gif  verysad.gif
Papildyta:
o as... pasidzaugiau gera savijauta ir uzteks. matyt tikrai ne per diena Roma buvo pastatyta.... jei ankciaus    dziaugiausi pagerejimais akivaizdziais, tai db pristabde viska ir tai tas tai anas negerai..
blogai miegu, rytais negaliu atsikelt. kojas meslungis traukia. nugara skauda.. valgyt nebenoriu, o pilvas issokes kakzoks
g.gif

tasa, gal cia tavo moteriskos ligos?
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 10 22, 10:02)
Tiesa, pamenat, skaičiavau išlaidas ir sakiau, kad pabrango maistas mums apie 20 procentų. Panašu, kad viskas grįžo į vėžias, ir pabrangimo nebeliko  thumbup.gif  Gal mažiau suvalgom?  g.gif  Nors atrodo, kad ir valgom tiek pat, ir perkam tą patį  g.gif  Žodžiu, reikės dar pastebėti ilgalaikes tendencijas ir toliau.

As pastebejau, kad is parduotuves griztu mazesniu maisu, tiksliau vienu - vietoj keliu. Parduotuves vezimas pilnas mesos, darzoviu, siek tiek vaisiu, kakavos, juodo 85 proc. sokolado, kokoso riesuto, alyvuogiu, alyv. aliejaus, tuno konservu, lasiniu, rukytu desru (perku tik geros sudeties).
Pieno produktu neperku, tai kai su vyru ivaziuojame i pieno skyriu, jis is iprocio laukia, kol paimsiu pieno, greitines ir pan., sakau, ko lauki? rolleyes.gif
Nusijuokiam abu, tada jis supranta, kad as pieno produktu nevartoju ir sis skyrius jo reikalas, tada jis pasiima ko jam reikia.
Neriboju jo siuo klausimu, o ir siaip dziaugiuosi juo, kad atsisake kruopu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 22, 18:47)
tasa, gal cia tavo moteriskos ligos?
Papildyta:
Neriboju jo siuo klausimu, o ir siaip dziaugiuosi juo, kad atsisake kruopu.  thumbup.gif

MB irgi paleo thumbup.gif tai parduotuvej visada klausia mano nuomones apie norimus pirkti produktus. Negaliu tuo atsidziaugt. Jo antsvoris buvo ( ir yra ) nepalyginamai didesnis negu mano ir aukstas kraujospudis jau daug metu, tai negaliu atsidziaugti, kad be jokiu pykciu ir itikinejimu kazkaip naturaliai patapo pale - ir ka gi - minus 15kg per pusantro menesio !!!! Nors jam tikrai yra ka mesti - pries paleo jau svarstykles neberode ( iki 150rodo doh.gif )
Atsakyti
Mano vyras pusiau paleo. Kai nori tai ir makaronų valgo, ar duonos. Bet jis gana liesas yra, tačiau vis tiek jam krenta svoris po biškį tiek kiek reikia.
Smagu, kad šeimos nariai prisijungia, norėdami to, ar netyčia per prievartą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 22, 18:59)
MB irgi paleo  thumbup.gif tai parduotuvej visada klausia mano nuomones apie norimus pirkti produktus. Negaliu tuo atsidziaugt. Jo antsvoris buvo ( ir yra ) nepalyginamai didesnis negu mano ir aukstas kraujospudis jau daug metu, tai negaliu atsidziaugti, kad be jokiu pykciu ir itikinejimu kazkaip naturaliai patapo pale - ir ka gi - minus 15kg per pusantro menesio !!!! Nors jam tikrai yra ka mesti - pries paleo jau svarstykles neberode ( iki 150rodo  doh.gif )

thumbup.gif .
O kaip jam su kraujospūdžiu?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 22, 19:10)
thumbup.gif .
O kaip jam su kraujospūdžiu?

Reiks kad pritaikius pamatuot - nelabai leidziasi doh.gif teigia, kad ner cia ko kontroliuoja, tipo viskas jam gerai biggrin.gif
Atsakyti
Įtikink, kad reikia pamatuoti - kai aukštas kraujospūdis- yra elektrolitų perteklius, kai pereinama ant paleo ir vartojami kokosų bei alyvuogių aliejai, membranų pralaidumas padidėja ir kraujospūdis turėtų kristi. Labai daug cholesterolio turintys produktai šiuo metu jam netinka. Nes gali veikti priešingai nei reikia.
Nepamirškit gerti vandenio, ypač jam to reik. Mažais kiekiais, bet dažnai. Ir stebėti, kad jis išbėgtų per kitą galą, neužsilaikytų. biggrin.gif
Atsakyti
gal galite patarti ar sis cocosu aliejus tiktu mums?

http://www.amazon.co...nut oil organic
Atsakyti
Geras, tik man atrodo mažokas kiekis už tokią kainą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 22, 17:38)
Geras, tik man atrodo mažokas kiekis už tokią kainą.  g.gif

tai man pradziai reikia susirasti, kas tinka, o paskui jau medziosiu uz kiek man tinka smile.gif o gal galite nuoroda is kur jus perkate? p.s. siandien jau muitus susimokejau, tad noretusi is europos pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 22, 19:23)
Įtikink, kad reikia pamatuoti - kai aukštas kraujospūdis- yra elektrolitų perteklius, kai pereinama ant paleo ir vartojami kokosų bei alyvuogių aliejai, membranų pralaidumas padidėja ir kraujospūdis turėtų kristi. Labai daug cholesterolio turintys produktai šiuo metu jam netinka. Nes gali veikti priešingai nei reikia.
Nepamirškit  gerti  vandenio, ypač jam to reik. Mažais kiekiais, bet dažnai. Ir stebėti, kad jis išbėgtų per kitą galą, neužsilaikytų.  biggrin.gif

Jis geria tai daug, bet kaip siurblys -koki litra iskart. Ner tai gerai, zinau, bet ne viskas gi iskarto smile.gif Ir siaip esu nustebus, kad susidomejimas rimtas sitaokia mityba atsirado, nes visada buvo poziuris toks, kad bobu pasakelies cia rolleyes.gif
Atsakyti