Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(**Leila** @ 2013 10 22, 00:39)
Kiek laiko reikia ją virt, kad baltimas nepakistų?

Kad baltymas nepakistu isvis virti negalima biggrin.gif

Cia straipsnio gale yra paaiskinimai apie pakitusius, minimaliai pakitusius ir stipriau pakitusius baltymus ir riebalus.
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 10 22, 09:57)
zinom ir carpaccio ir tatar, tik ne visa mesa tinka jiems gaminti, galbut ir kokybes atzvilgiu ne visada pavyktu gauti tos mesos ar zuvies. kai tinkamos mesos kilogramas kainuoja 70 euru, apie tokius delikatesus ne daznai galvoji, o is kiaules uodegos tokiu dalyku nepagaminsi smile.gif)) as daugiausiai galiu ir labiai megstu steikus medium keptus. kazkada kepeneliu netycia nedakepiau, jauciau burnoj kad viduj dar zaloka, bet neisspojoviau smile.gif kiausinius taip pat, tik skystai virtus valgau, dar net baltymas buna toks meduzinis smile.gif su avokadu juos vartoju, labai skanu, mano pusryciai visa paleo laika smile.gif
o del alkio tikrai buvo pirmom savaitem, bet paskui kazkaip dasilo ir net tuos tris kartus suvalgyti ne visada budavo apetito.

Del mesos kokybes tai tiesa, nekasdieniniai sie patiekalai, daugau kaip paleo-desertas (bent man). As anksciau visada valgiau steikus medium keptus, o neseniai paragavau rare kepta, tai skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soprana: 22 spalio 2013 - 09:33
QUOTE(Hippie @ 2013 10 22, 01:54)

Raudoną, sausą?

biggrin.gif

Eina peklan, va čia tai sunkus psichologiškai bus žingsnis, pas mane dar stovi šaldytuve rolleyes.gif
tai sausas vynas retkarčiais nėra toks didelis baubas, tikrai mažesnis nei makaronai .

Nežinau kaip aš ten išlaikiau tą orą 90s, dabar tiek niekaip nesigauna...Bet įkvėpimai tie patys 9-10k.
biggrin.gif kaip parašei taip paskaičiavau , 90 sek tai jau daug, ir jei tiek nesulaikai, vadinasi nieko tokio ir nėra. Tavo vyro +9, tai dar tik nedidelė tendencija į rūgštinę pusę.

Vaisius stengiuosi valgyti tik pirmoje dienos pusėje, be priedų ir kaip atskirą valgymą. Jie sudaro mažiausią raciono dalį.
visai protingai
Gal žinote kur metabolinius tyrimus daro Kaune? Ačiū, * voresta *, už išsamumą ir šiek tiek už pagąsdinimus  biggrin.gif  4u.gif Svarbu neužsimiršti, o tokie postai tikrai neleidžia likt ramiai ir toliau lapnot ką įpratus, kas greičiau ar pigiau.

pagąsdinimai dėl tų 90 sek išėjo. biggrin.gif Kaune tyrimai daromi http://www.zintis.lt/
Atsakyti
kazkurioj temoj kazkas rekomendavot kazkokius probiotikus - gerasias bakterijas, is iherb berods, gal galit primint?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 22, 10:40)
kazkurioj temoj kazkas rekomendavot kazkokius probiotikus - gerasias bakterijas, is iherb berods, gal galit primint?

as tai siuos pirkau ir jeigu gerai pamenu buvo cia mineti. Tik, gal kas patars ar reikia juos gerti vienu metu?

http://www.iherb.com...0-Capsules/4092

http://www.iherb.com...ggie-Caps/15206
Atsakyti
nusipirkau Mg+B6(parasyta gerti 3 kartus i diena po 2 tabl) unsure.gif
ir vit.D su kalciu

+geriu krauja skystinancius 2xd

ttoks ispudis kad as tik valgau ir geriu tabletkas.daugiau nieko doh.gif

atejo man vokas- jum priklauso omega 3 zuvu taukai!tfu
Papildyta:
bet ka padarysi...sianakt ziauriai ziauriai susuko kojas meslungis..2 kartus keliausi - 5 ir 6 val(6 ypac abidna buvo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 22 spalio 2013 - 12:37
QUOTE(Wallis @ 2013 10 22, 10:57)
kiausinius taip pat, tik skystai virtus valgau, dar net baltymas buna toks meduzinis smile.gif su avokadu juos vartoju, labai skanu, mano pusryciai visa paleo laika smile.gif

Aš per save neperlipčiau, kad tik tiek apvirtą ar pakeptą kiaušinį valgyt. Viaukt
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2013 10 22, 11:15)
as tai siuos pirkau ir jeigu gerai pamenu  buvo cia mineti. Tik, gal kas patars ar reikia juos gerti vienu metu?

http://www.iherb.com...0-Capsules/4092

http://www.iherb.com...ggie-Caps/15206

aha man irgi idomu, kuris geresnis? man regis tai vienas ir tas pats tik skirtingu firmu.. mano brolelis su antibais nusikamaves, sinusitas, gal ir celiakija turi, nes pastoviai pilve kosmaras, bet bandeles is dantu nepaleidzia.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 22, 15:34)
aha man irgi idomu, kuris geresnis? man regis tai vienas ir tas pats tik skirtingu firmu.. mano brolelis su antibais nusikamaves, sinusitas, gal ir celiakija turi, nes pastoviai pilve kosmaras, bet bandeles is dantu nepaleidzia.

abu įdėti papildai yra nuo candidos. Antrojo sudėtyje bakterijų nematau. Nei gerųjų, nei blogųjų... biggrin.gif
Atsakyti
man meduzinis baltymas veukt. bet trynys jei kietas-irgi jau truksta kazko - megstu tik skysta
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 22, 13:43)
abu įdėti papildai yra nuo candidos. Antrojo sudėtyje bakterijų nematau. Nei gerųjų, nei blogųjų... biggrin.gif

Kiek suprantu antrasis yra skirtas 'zudyti' blogaja zarnyno flora smile.gif, tik kol kas nesuprantu kaip ir kada reikes vartoti, ar kartu su gerosiomis bakterijomis ar pries jas, gal Nidulia pakomentuos, nes maciau, kad ismano apie tai smile.gif
Atsakyti
o man nugara pradejo skaudet ka tik ..nesuprantu sad.gif gal aisku tai ne nugara o mot.problemos unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
o as... pasidzaugiau gera savijauta ir uzteks. matyt tikrai ne per diena Roma buvo pastatyta.... jei ankciaus dziaugiausi pagerejimais akivaizdziais, tai db pristabde viska ir tai tas tai anas negerai..
blogai miegu, rytais negaliu atsikelt. kojas meslungis traukia. nugara skauda.. valgyt nebenoriu, o pilvas issokes kakzoks
g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

pamiršau paminėti, kad ir su Paleo, mano mmm atėjo kaip ir visada thumbup.gif

vaistukų nebegeriu, žiūrėsim kaip bus su ta mano energija biggrin.gif
Atsakyti