Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 21, 19:35)
Tai vis neskaitėte pirmo puslapio? Pagrindiniai principai išdėstyti Elatos, žr.tekstą kabutėse.  mirksiukas.gif Suprantu, atrodo per paprastai, kad patikėti jog tai rimtai.

Perskaiciau mirksiukas.gif It str kelis perskaiciau...Bet sioje temoje vis parasoma,kad pradzioj vienaip maitiniesi,paskui kitaip,kad reik skaityt visas temsas ir pan...Tai reiskia toli grazu ne viskas tam pirmam puslapyje g.gif O susigaudyt naujokems tikrai sudetinga, nes info nekoncentruota i viena vieta.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 20:27)

Butu kokia kaimyne, tai nesukciau sau galvos. Nu bet gi mama norisi pagelbeti, jomajo. Voresta, galejo cia jai silke suerzinti sitaip? Ar kokios druskos rugsties truksta. patark a nors  4u.gif

Pavyzdžiui: sūri (geriau sūdyta su joduota druska) silkutė saulėgrąžų ar sėmenų aliejaus padaže – puikus įrankis nenuilstamai tyčiotis iš savo skrandžio sienelių.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 21, 20:45)
Perskaiciau mirksiukas.gif

Kantrybės, Roma ne per savaitę pastatyta. O paleo mityba tikrai paprasta - kuo natūraliau, kuo mažiau streso, stengtis gerai miegoti ir stebėti gerėjančią savijautą. biggrin.gif
Atsakyti

Leila, cia taip yra todel, kad sitoje mityboje, jeigu norint ne tik numesti svorio, bet ir sveikai buti, yra labai labai daug niuansu doh.gif mirksiukas.gif kuriuos per viena diena ar per viena parasyma neimanoma nei paaiskinti, nei perprasti...pagrindas pradzioje yra visiem vienas -nevartoti cukraus, grudiniu, krakmolo, o toliau jau labai individualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 21, 19:42)
as Tau siulyciau tiesiog pasidometi apie Paleo mitybos principus internete siaip, o ne tik sitame forume. Man irgi nebuvo aisku ir nuo forumo skaitymo netapo aiskiau, nes ten kiekviena pasakojo daugiau maziau savo patirtis. Kai turesite pagrindus, tada galesit isitraukti ir i diskusijas ir uzdavineti idomesnius klausimus, o ne vien teorinius, ta ar ana galima. Kodel jus visos neturite laiko, o mes tai isivaizduojat turim jo i valias smile.gif mergaites cia tikrai labai padeda, o ypac toms, kurios siekia sia mityba sau sveikatele susigrazinti, bet tai gerbkite ir jus jas !

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 19:49)
Kad kieti, o vienas jau ir puti pradejo. Eina jie sau  biggrin.gif
Nelabai cia visos tokios ir senbuves. Gera kruvele merginu tik nuo rugsejo pradzios. Zinok, kol neidesi savo darbo, nieko gero nebus. Ir man kilo kruva klausimu, bet as ir skaiciau daug. Vsus straipsnius skaiciau, gilinausi, kad zinoti kaip kas vyksta organizme. Kazka daryti aklai, vien del to, kad kazkas pasake, tai man yra nelogiska. Skaiciau senbuviu prikalbetas temas, konspektavau, nes ir man pradzioje buvo tamsus miskas ir makalyne galvoje. abat, kai daug perskaiciau, tai jau viskas paprasta ir surantama. Ir tai dar iskyla klausimu. Suorask ir merginas, kurios 105-aji karta atsakineja I tuos pacius klausimus, kai matosi, kad zmogus nieko nepaskaite, tik isoko I si puslapi ir rezia klausima - kaip man per menesi numesti 20 kg. Nepamirsk, kad cia tema ne svorio metimui. Cia sveikatos tema, tiesiog su sveikatos atejimu tas svoris pats tirpsta, bet esme -BUTI SVEIKOMS. smile.gif

Skaiciau info internete. Lyginant su sia tema daug kas skiriasi. Pvz intike raso negalima zirneliu, riebios mesos. Jus rasot kad galima. Tai kur tiesa? As suprantu kad klausimai jums pabode,bet ar tada nepaprasciau surasyt viska i pirma psl.?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 20:05)
Plem, pati problem kruvas turiu, tai dar kasdien klausyti ka skauda, kas pakilo ir, kad skambinciau daznai, nes vdrug numirs netiketai  doh.gif  Klausyti neklauso o visus sopulius kasdien man desto. Na, gal cia ziauriai jums nuskambejo mano zodziai, bet mane jau terorizuoja juodokai.

Oij, kaip as tave suprantu, Nidulia. Mano mama jau pries kokiu 15metu buvo nusprendus, kad jinai jau sena ir as dabar turinti ja visur lydet, vedziot, kad jai gali kazkas neduokdieve nutikti. Gerai, kad man tada uzteko proto tam pasipriesint, tai po siai dienai pati visus savo reikalus susitvarko ir mirt nesiruosia biggrin.gif Nu apsipyke aisku tada buvom ir visokia nejautria ir nedekinga buvau apsaukta, bet dabar pati dziaugiasi, kad neleidau jai kriosena patapt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 21, 20:57)
Skaiciau info internete. Lyginant su sia tema daug kas skiriasi. Pvz intike raso negalima zirneliu, riebios mesos. Jus rasot kad galima. Tai kur tiesa? As suprantu kad klausimai jums pabode,bet ar tada nepaprasciau surasyt viska i pirma psl.?

Taigi surasyta viskas tam pirmam puslapy, Dieve brangus doh.gif O tai kad internete kazkas kazkur kazka kitaip raso, tai cia jau jums atsirinkt kur tiesa ir is ko jus pavyzdi imsit smile.gif Tik gal atidziau skaityt reikia - tarkim zirniai ir zirneliai yra skitringi dalykai. Prinokusiu zirniu negalima, nes tai jau sekla, grudas placiaja prasme, o jaunu, dar zaliu zirneliu galima, nes tai dar augalas. Sparaginiu pupeliu(neprinokusiu) irgi galima, o normaliu pupeliu/pupu - ne. Del riebios mesos, tai galejot rasti, kad gyvuliai riebaluose kaupia visokias toksiskas medziagas (kaip ir mes, zmones, beje) ir todel nenaturaliai augintu gyvuliu riebalu kai kas nerekomenduoja valgyt. Bet taada reikia kompensuot riebalo trukuma kokiais nors kitais riebalais. O jei valgot naturaliai augintu gyvuliu mesa - tada riebi kuo puikiausiai tinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 21, 20:56)
vo geras  bigsmile.gif  bigsmile.gif nu greita kokia....viens du ir yra  biggrin.gif

Leila, cia taip yra todel, kad sitoje mityboje, jeigu norint ne tik numesti svorio, bet ir sveikai buti, yra labai labai daug niuansu  doh.gif  mirksiukas.gif kuriuos per viena diena ar per viena parasyma neimanoma nei paaiskinti, nei perprasti...pagrindas pradzioje yra visiem vienas -nevartoti cukraus, grudiniu, krakmolo, o toliau jau labai individualu  smile.gif

Tai gal cia visos lieknos sioje temoje susirinko? Ar yra cia tokiu, kurios svori meta? Gal patartu nuo ko pradet paimt gera zema starta? smile.gif

As noriu buti sveika,bet turbut su virsvoriu nlb tai imanoma? Taigi tureciau pradet nuo to.

Atsakyti
labas vakaras smile.gif
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 20:24)
Dar skaičiau, kad greičiausiai į ketozę patenkama  nevalgant  visiškai tris paras, taciau kiek tik norisi geriant vandenį. Trečią para ir tu jau ketozėj.
O tu tik porą dienų susilaikei nuo vaisių - per trumpai. Pavalgyk juos, kol dar kabo lauke, o žiemą jų nebus ir nutirpinsi tuos lyšnus kg.

na,va,aš po savaitgalinio baliuko žiauriai peršalau,tai nusprendžiau 2 zuikius nušauti vienu metu-pasėdėti tik su vandenuku,kad atsikratyti ligos ir privalgyto ir prigerto nesveiko maisto ,o čia pasirodo dar ir trečias ,,zuikis" bus pargyšiu į ketozę biggrin.gif
o jei rimčiau,tai man tada neaišku,ką po tų 3 ar tik 2 parų pradėti valgyti? nes visi propaguojantys gydomąjį valomąjį badavimą teigia,kad kiek dienų nevalgei,per tiek dienų turi pereiti prie įprastos mitybos,na,tarkim 3 dienas tik vanduo,tai po to tik daržovės,sultys,ir po 3 dienų tik baltyminis maistas...bet įtariu ne paleo mitybai ,tai galioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 21, 20:05)
Tai gal cia visos lieknos sioje temoje susirinko? Ar yra cia tokiu, kurios svori meta? Gal patartu nuo ko pradet paimt gera zema starta? smile.gif

As noriu buti sveika,bet turbut su virsvoriu nlb tai imanoma? Taigi tureciau pradet nuo to.

na as meciau svori, dabar jau kaip ir pasiekiau tiksla. Mano maistas -kiausiniai, mesa, zuvis, varske, grietine, sviestas, kokosu aliejus kepimui, alyvu aliejus i salotas (ne kepti!), daaaug darzoviu. Valgau tris kart dienoje, neuzkandziauju, vaisiu nevalgiau kol svori meciau, dabar kartais suvalgau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 21 spalio 2013 - 20:10
QUOTE(katinone @ 2013 10 21, 21:04)
Taigi surasyta viskas tam pirmam puslapy,

Aciu 4u.gif
Na jei pirmam psl info pakanka (is jusu pokalbiu supratau kad ne) sekmingam startui, tai belieka tik uzsipirkt produktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 21, 21:05)

Leila, nusiramink, ne per vieną dieną viršvoris užaugo, ne per vieną jis ir nukris. Yra laiko, išsiaiškinsi visus niuansus. Jei maitinsies paleo, jis bet kokiu atveju nukris. Užaugo jis nuo angliavandenių, ir išnyks valgant riebiai. Tik tikrai kris ne 20 kg/mėn
Atsakyti