Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(nomore @ 2013 10 16, 08:26)

Ir dar, pamenu, pirmose temose buvo dalyvė (gėda, nepamenu nicko), kurios vyrui diabetą nustatė pirmo tipo.

Dorotėja. Na, gal žmogui nusibodo būti kitokiu ir jis grįžo prie bandos. Spaudimas gi didelis...
Atsakyti
Ačiū merginos bigsmile.gif 4u.gif

Net elipsini treniruoklį parsitempiau, bandysiu bent namie truputuką pasportuoti. ax.gif

Pusryčiai daržovės su grietine, kol kiaušinius pristabdau, man tai skaniausi pusryčiai ax.gif pietums skani mesytėėėė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 10 16, 09:10)
energijos paskutiniu laiku vežimu vešk  thumbup.gif
O dermatito jau beveik nė kvapo  bigsmile.gif  thumbup.gif

Join the club 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(taša @ 2013 10 16, 09:44)
dar tas meslungis kad ji kur

Klausykit, anksčiau vaistinėse būdavo toks daiktas - Epsomo druska. Kaži, ar būna dabar? Kai mėšlungis, įsimeti jos šaukštą į vonią, pasimaudai, ir per odą pasisavina to magnio.

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 16, 09:50)
Dorotėja. Na, gal žmogui nusibodo būti kitokiu ir jis grįžo prie bandos. Spaudimas gi didelis...

Tiksliai, jinai. Kodėl tu iš karto taip pesimistiškai biggrin.gif Gal žmogus tiesiog neturi poreikio bendrauti internete, ir tiek. O juo labiau, kai rezultatai tikrai įspūdingi buvo sveikatai vyro, tai nemanau, kad mestų šitą reikalą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 16, 08:47)
Bet man geriau priryt, nei "nedaryt". Ir jei jaučiuosi soti, tai užtenka vieno prisirijimo ryte visai dienai. Vakare kokios arbatos, ar kavos kad ir su pienu įkalu ir ramu. Nes jei nepavyksta pavalgyti kai jau praalkus esu, tai žiek ir puola į rankas ir dantysna visokie obuoliai ir riešutai(to gėrio gi dabar visur kur pasisuki perkrauta<ne namie>)
Nežinau, ar taip teisinga daryti. Gal paleo guru pakomentuos.
Papildyta:

Tu labiau norėtum turėti ne vieną avokada su aliejumi, o normalaus maisto - su daržovėm, mėsa ar kiaušiniais. Ir ne užkąsti, bet sočiai pavalgyti.  mirksiukas.gif

deje ne visada turiu galimybe sociai pavalgyti ne pietu metu.

o gali parasyti ka valgai ryte kad uztenka visai dienai. nes man skamba kaip mistika. as su dabartiniais pusryciais atsistoju nuo stalo soti. ir kartais persivalgius. kas man labai nepatinka, nes sunku tada ir paeit net..
tad jei dar sociau valgyciau - nezinau ar man tilptu?

tai sis maistas nerariabalai, nuo ju juk nebusi visa diena sotus..
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 10 16, 09:05)
Join the club  4u.gif  thumbup.gif
Klausykit, anksčiau vaistinėse būdavo toks daiktas - Epsomo druska. Kaži, ar būna dabar? Kai mėšlungis, įsimeti jos šaukštą į vonią, pasimaudai, ir per odą pasisavina to magnio.

geras, pirma karta g irdziu apie tokia! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 16 spalio 2013 - 09:29
Man irgi kaip tašai, persivalgyti labai nepatinka.. Tada toks sunkumas jaučiasi..norisi tik gulėti..o maistas kaip tik turėtų teikti energiją.
Aš pusryčiams valgiau varškę su gritinę (buvo per daug), bet gavau 35g. baltymu, 37 riebalu, ang.tik 4, bet per pietus atsigriebsiu. Tai nuo 9 iki 13v. tikrai jausiuosi soti, tik, kad pirma valanda po valgio sunki.

voresta, o gal tų kas buvo įpratę valgyti mažesnėmis porcijomis ir dažnai skrandžiai nėra dideli, dėl to taip ir sunku tos didelės porcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 15, 22:36)
O su pasalinta tulzies pusle, taip pat drasiai galima valgyti riebala?

Valgau pilna burna, jokių nepatogumų nejaučiu iki šiol smile.gif . Kaip tik blogai jaučiausi, kai valgiau pirmas dienas tik kruopas

Sveikos

kustuce kovojo su savo demonais smile.gif , galvojau, grįšiu tik tada, kai kokį pusmetį atvarysiu, o tada galėsiu drąsiai rėkauti, jog aš nugalėjau smile.gif , nes supratau, kad su mano problemom nėra taip paprasta išbrrsti.
Bet jau kurį laiką tvarkausi puikiai (dėka vorestos aišku), tik nenoriu labai garsiai džiaugtis, nes suprantu, kad man reikia tik vieno paslydimo ir viskas subyra smile.gif

Kažkaip atradau vėl skonį, vėl jaučiu mėsą, vėl jos noriu, nes buvo viskas susijaukę

Lėtais žingsneliais judu į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 16, 10:31)
deje ne visada turiu galimybe sociai pavalgyti ne pietu metu.

o gali parasyti ka  valgai ryte kad uztenka visai dienai. nes man skamba kaip mistika. as su dabartiniais pusryciais atsistoju nuo stalo soti. ir kartais persivalgius. kas man labai nepatinka, nes sunku tada ir paeit net..
tad jei dar sociau valgyciau - nezinau ar man tilptu?

tai sis maistas nerariabalai, nuo ju juk nebusi visa diena sotus..
Papildyta:

Jau rašiau - ryte troškinu daug daržovių su mėsa arba kiaušiniais ir uždedu porą šaukštų kokoso aliejaus. Nu jaučias stiprus pilnumo jausmas. Bet jis praeina po kelių minučių vien pradėjus vaikščioti po darbą. Dar kartais išgeriu ir kavos su šaukšteliu kokoso aliejaus.
Bet šiaip tai reikia ieškoti būdų kaip savo gyvenimą pasidaryti patogesniu. Nejaugi nerasi dešimties minučių darbe kad pavalgytum? Jei ne - tuomet reikia jau ne į paleo skyrelį, o į darbo inspekciją kreiptis. biggrin.gif

Tai avokadas tipo ir patiekalas ir riebalas. Kai valgai jį vieną, jis yra tik užkandis. Nesvarbu, kad paleo. Juk rimtai nepasisotini nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 10 16, 11:26)
kustuce kovojo su savo demonais  smile.gif

Jokių demonų nėra, o žmogus - ne robotas, ir mityba - ne kalėjimas, taip kad, jei kas nors ir ne taip, kaip norisi, geriau niekur nedink, ir nelauk tų mistinių pusės metų. Nes po pusės metų irgi nebūsi robotas gi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 16, 11:34)
Jokių demonų nėra, o žmogus - ne robotas, ir mityba - ne kalėjimas, taip kad, jei kas nors ir ne taip, kaip norisi, geriau niekur nedink, ir nelauk tų mistinių pusės metų. Nes po pusės metų irgi nebūsi robotas gi  mirksiukas.gif

Tas tiesa. Tiesiog man kur kas sunkiau, nes kovojau su vienu mitybos sutrikimu, bet suprantu, kad kuo toliau, tuo lengviau aš jį įveikiu
mano bėda ta, kad jei jau paragavau kažko, ko negalima, sustot nebegaliu, tai sieju su candida, kai jos atsikratysiu, manau, sugebėsiu kažko paragavus laiku sustoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 16, 07:57)
Mano vyras valgo, jam nieko blogo nesidaro. Tiskliau, dar geriau, nes b8davo, kad tulžies perteklius grauždavo ir erzindavo skrandį ir dvylikapirštę. Aš kaip suprantu, suformuoja tuos latakus tiesiogiai tulžies, ir ji teka pastoviai, nebūdama puslėj iki tol, kol prireiks. Tai tos tulžies skrandyje vis yra, ir jai reikia riebalo. 
Aišku, iš karto po operacijos nevalgė riebiai, palaipsniui paskui grąžinosi atgal savo mylimą grietinę ant visko  biggrin.gif  Dabar jau daug laiko praėjo nuo operacijos, gal kokie penki metai  g.gif  Nepamenu tiksliai  biggrin.gif  Tai paleo jam gerai, neblogina tikrai būklės virškinimo organų.

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Basari'a @ 2013 10 16, 09:10)
Labas rytas merginos  mirksiukas.gif

energijos paskutiniu laiku vežimu vešk  thumbup.gif

O dermatito jau beveik nė kvapo  bigsmile.gif  thumbup.gif

Supper, saunuole, ,kad nemetei sio reikaliuko. Ir as kaip raketa lakstau issisiepusi smile.gif

QUOTE(taša @ 2013 10 16, 10:31)

Yra tikrai pirkti epsomo druskos, pasigooglink. As ir isimetu jos i "grozio/sveikatos" vonia smile.gif
QUOTE(kustuce @ 2013 10 16, 11:26)
Valgau pilna burna, jokių nepatogumų nejaučiu iki šiol  smile.gif . Kaip tik blogai jaučiausi, kai valgiau pirmas dienas tik kruopas

4u.gif As cia del mamos teiraujuosi, nes ji spardosi visais imanomais budais. Tipo. jai po operacijos idave i rankas sarasa ko negalima, tai riebalo - negalima. Be to, anot jos, kai jau 73 metai, tai ne viskas tinka kas jaunam, tipo, skrandis nevirskina, refliuksas, rugsciu per daug. Aiskinu jai, kad druskos rugsries truksta ir t.t. Ot atspausdinsiu jusu zodzius ir duosiu skaityti, kad suprastu, jog tai realus zmones parase, kurie su isoperuota tulzies pusle.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 16, 12:21)

4u.gif  As cia del mamos teiraujuosi, nes ji spardosi visais imanomais budais. Tipo. jai po operacijos idave i rankas sarasa ko negalima, tai riebalo - negalima. Be to, anot jos, kai jau 73 metai, tai ne viskas tinka kas jaunam, tipo, skrandis nevirskina, refliuksas, rugsciu per daug. Aiskinu jai, kad druskos rugsries truksta ir t.t. Ot atspausdinsiu jusu zodzius ir duosiu skaityti, kad suprastu, jog tai realus zmones parase, kurie su isoperuota tulzies pusle.

aš dabar taip gailiuosi, kad tiek metų tempiau gumą, bijojau, galiu dabar drąsiai teikti, kad po tulžies pūslės pašalinimo virškinimas pasikeitė visiškai. Jokio rėmens graužimo, jokio skrandžio sunkumo, jokio nevirškinimo. Sakau, valgau viską, net rūkytus lašinukus. Aikšu, kai tulžis sveika, tai beabejo virškina geriau, bet kai buvo akmuo per visą tulžį, tai matyt ryškiai trukdė virškinimui.
Aišku, atsižvelgus į jos amžių, nežinia kaip organizmas sureaguos. Mano teta tokio amžiaus išoperuota - nieko negali valgyti, bet jai jau buvo gangrenavusi tulžies pūslė, komlikavosi į kasos uždegimą ir tai buvo tik todėl, kad delsė ir nesioperavo.
Mano padėtis ir prasta buvo, tulžies pūslę buvo apėmęs flegmoninis uždegimas, o po jo, jau tik gangrena, taip, kad nėra ko delsti
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 16, 09:53)
Man irgi kaip tašai, persivalgyti labai nepatinka.. Tada toks sunkumas jaučiasi..norisi tik gulėti..o maistas kaip tik turėtų teikti energiją.
Aš pusryčiams valgiau varškę su gritinę (buvo per daug), bet gavau 35g. baltymu, 37 riebalu, ang.tik 4, bet per pietus atsigriebsiu. Tai nuo 9 iki 13v. tikrai jausiuosi soti, tik, kad pirma valanda po valgio sunki.

voresta, o gal tų kas buvo įpratę valgyti mažesnėmis porcijomis ir dažnai skrandžiai nėra dideli, dėl to taip ir sunku tos didelės porcijos  g.gif

jo jo, man visi gyd del skrandzio bedu liepdavo valgyt po mazai ir daznai.
su paleo teko mokytis valgyt DAUG. is pradziu buvo labai sunku, pykino, nelindo...
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 10 16, 10:26)
Valgau pilna burna, jokių nepatogumų nejaučiu iki šiol  smile.gif . Kaip tik blogai jaučiausi, kai valgiau pirmas dienas tik kruopas

Sveikos

Kažkaip atradau vėl skonį, vėl jaučiu mėsą, vėl jos noriu, nes buvo viskas susijaukę

Lėtais žingsneliais judu į priekį  smile.gif

dziaugiuos 4u.gif
viskas bus gerai. kada nors. bet bus!
Atsakyti