Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(akvadigi @ 2013 10 21, 15:19)
o Dieve, ir aš straipsnio auka...

Įdomu Paleo, skaitau toliau, įsisavinu ir bandysiu atsikratyti "cuklio" ir medaus (nes cukraus visai nevartoju - tik tortas per šventes ar pyragas per Kalėdas)

atminkite, kad cukraus yra ne tik pyraguose, cukraus kaip paaiskejo yra beveik visur - vaisiai, dziovinti ypac. konservuoti pomidorai ir tie turi cukraus! reikia dar labai paieskoti kad rastum parduotuveje be.
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2013 10 21, 14:19)
o Dieve, ir aš straipsnio auka...
hahaha, svarbiausia teisingai pateikti ir parduoti galima bet ka. kas liecia dietas, tai svarbiausia pabrezti, kad "svori numesit greitai, daug ir be pastangu". butent toki ispudi palieka delfi straipsniukas ir uzpludo sita tema "pirkejos" biggrin.gif
as nesiskundziu: naujos nares - naujos bedos, nauja drama... aha noretum... tas per ta pati...

as sedejau ramiai kopustu su kiausiais ryte prisprogusi, maniau busiu soti iki vakaro, bet stai gryzo MB nesinas dviem kokoso riesuteliais, tai kaip dabar ju neesi... jau puse vieno kaip ir prarijau.

labai daug besiskundzianciu menstruacijom, mano taip pat nenormalios. siandien pagaliau "pramuse" po keturiu dienu tepliojimo, dabar bus dvi dienos normaliu mm, tada dar 3 paterlios - 10dienu vzopu doh.gif uzknise, bet KT as negersiu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 21, 15:43)
hahaha, svarbiausia teisingai pateikti ir parduoti galima bet ka. kas liecia dietas, tai svarbiausia pabrezti, kad "svori numesit greitai, daug ir be pastangu". butent toki ispudi palieka delfi straipsniukas ir uzpludo sita tema "pirkejos"  biggrin.gif
as nesiskundziu: naujos nares - naujos bedos, nauja drama... aha noretum... tas per ta pati...

as sedejau ramiai kopustu su kiausiais ryte prisprogusi, maniau busiu soti iki vakaro, bet stai gryzo MB nesinas dviem kokoso riesuteliais, tai kaip dabar ju neesi... jau puse vieno kaip ir prarijau.

labai daug besiskundzianciu menstruacijom, mano taip pat nenormalios. siandien pagaliau "pramuse" po keturiu dienu tepliojimo, dabar bus dvi dienos normaliu mm, tada dar 3 paterlios - 10dienu vzopu  doh.gif uzknise, bet KT as negersiu  schmoll.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2013 10 21, 16:06)
as kiek supratau galima bet koki alieju....o kodel butinas tas kokosu?kuo jis geresnis nei kiti?vel kazka praleidau? blush2.gif

Todėl, kad pas tuos, kurie turi antsvorį, yra tam tikras medžiagų apykaitos sutrikimas (anabolinis disbalansas) ir sutrikusi teisinga energijos gamyba. Tam, kad paleisti teisingai visą procesą pradžiai reikia sočiųjų riebalų be cholesterolio (kokosų, alyvuogių), nes riebalai su cholesteroliu (pieno riebalai- grietinė, sviestas) iš pradžių ne visiems tinka.
Aukštesnis kraujospūdis, padidėjęs cholesterolis, vidurių kietėjimas- yra?
Iš augalinių aliejų mityboje tinkami yra tik alyvuogių, kokosų, ir dar keli su mažai polinesočiųjų riebiųjų rūgščių.
Dauguma parduotuvėse parduodamų aliejų yra nuodas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 21 spalio 2013 - 15:52
QUOTE(jautiena @ 2013 10 21, 16:43)
labai daug besiskundzianciu menstruacijom, mano taip pat nenormalios. siandien pagaliau "pramuse" po keturiu dienu tepliojimo, dabar bus dvi dienos normaliu mm, tada dar 3 paterlios - 10dienu vzopu  doh.gif uzknise, bet KT as negersiu  schmoll.gif

Tai tavo normalios. Nebent nereguliarios? Rusvi tepliojimai rodo, kad yra sąaugų arba endometriozė. Bet kitoks tikriausiai nieko blogo neperspėja. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 21, 16:51)
Todėl, kad pas tuos, kurie turi  antsvorį, yra tam tikras medžiagų apykaitos sutrikimas (anabolinis disbalansas) ir sutrikusi teisinga energijos gamyba. Tam, kad paleisti teisingai visą procesą  pradžiai reikia sočiųjų riebalų be cholesterolio (kokosų, alyvuogių), nes riebalai  su cholesteroliu (pieno riebalai- grietinė, sviestas) iš pradžių ne visiems tinka.

Kad jau grįžtam prie senos temos, tai vis kildavo klausimas - ar norint mesti svorį šalia kokosų aliejaus galima vartoti taukus ir valytą sviestą?
Atsakyti
reguliarios, tik ilgokas ciklas 30-32d, kas menesi, bet slenkanciu grafiku... oj tu baisiu ligu as nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 21, 16:55)
reguliarios, tik ilgokas ciklas 30-32d, kas menesi, bet slenkanciu grafiku... oj tu baisiu ligu as nenoriu.

Na tai viskas normlaiai thumbup.gif Ir nėra tų baisybių tau. 4u.gif
Atsakyti
mano buvo reguliarios visa gyvenima, ne ilgos. tik skausmingos. ir se tau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 21, 16:54)

Kad jau grįžtam prie senos temos, tai vis kildavo klausimas - ar norint mesti svorį šalia kokosų aliejaus galima vartoti taukus ir valytą sviestą?

pradžioj perspėjama tik dėl pieno riebalų.
Asmuo turėtų vengti cukraus, kavos, arbatos, šokolado, kola gėrimų ir pieno riebalų (sviesto, riebaus sūrio ir kremo) bei tokių riebalų kaip nesočiųjų riebiųjų rūgščių ir margarino. Tinka alyvų ir kokosų aliejus.
Atsakyti
gryztant prie to straipsnio delfy, sitas komentaras gerai prajuokino lotuliukas.gif

Rubuilis
2013-10-20 13:34
Pamenu, aš prieš tris metus per vieną dieną numečiau iš karto 80 kg. Riebalai, kartu su zyzimais ir proto knisimais išvažiavo į Angliją. O svarbiausia - sakoma, kad riebalai labai greitai grįžta. Manieji net nesiruošia.
Todėl dabar esu lengvas kaip plunksnelė, ir saugausi, kad vėl kokia lašinio paltis nepriliptų.

Atsakyti
voresta, as jau pusantro menesio whole. Kazi, jei pameginciau dabar kokios varskes su grietine pavalgyti? Norisi gi paziureti kaip toleruosiu pieno baltyma. Kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 17:20)
voresta, as jau pusantro menesio whole. Kazi, jei pameginciau dabar kokios varskes su grietine pavalgyti? Norisi gi paziureti kaip toleruosiu pieno baltyma. Kaip manai?

nebūk tryda- vakar kiaušiniai, šiandie varškė, o jei ryt vėl kasaisi ir nesuvoki, kas dėl to kaltas. biggrin.gif Čia kantrybė būtina. Išmesti produktai įvedami iš lėto, po vieną, darant aiškias pertraukas.
Atsakyti