Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(taša @ 2013 10 21, 14:47)

o konkreciai Paleo? HS?

Kai pas mus atsirado kas tuos metabolizmo tyrimus atlieka, aišku, aš iškart sumaniau kad ir man reikia . Tad kai perskaičiau kokios mitybos reikia laikytis, ir pradėjau laikytis , po savaitės, antros suvokiau, kaip ji man tinka, sparnai dygsta, svoris, kelnės krenta (pradėjau su ~85, po 3 mėn 69) tai ir pasidarius tyrimą pasilikau su tuo racionu. Visam. smile.gif tik nežinojau, kad tai yra paleo vadinama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 14:50)
Teip, as kalbejau apie sudyta. Lasisa ir druska.

A, supratau smile.gif
Man biškį paranoja sėl cukraus. Kažkaip neseniai sužinojau kad net į sūdytus lašinius cukraus deda doh.gif Bet gal maža jo dozė išnyksta arba pavirsta į ka nors kitką - pvz. cukrus raugintuose kopūstuose, arba sūdytoje mėsoje pagal Vorestos receptą. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 21 spalio 2013 - 14:31
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 21, 15:29)
A, supratau  smile.gif
Man biškį paranoja sėl cukraus. Kažkaip neseniai sužinojau kad net į sūdytus lašinius cukraus deda  doh.gif Bet gal maža jo dozė išnyksta arba pavirsta į ka nors kitką - pvz. cukrus raugintuose kopūstuose, arba sūdytoje mėsoje pagal Vorestos receptą.  blush2.gif

Valgom raugintus kopūstus be jokio cukraus, nededa mano teta niekada
Atsakyti
Laba diena, gal zinot, is kur nemokamai galima parsisiusti el. knygu apie paleo mityba ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 10 21, 15:36)
Valgom raugintus kopūstus be jokio cukraus, nededa mano teta niekada

Mama dėdavo, bet šiemet ne - nusprendė sveikesnį maistą ruošti. Be to sako skonis geras ir be cukraus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 10 21, 15:37)
Laba diena, gal zinot, is kur nemokamai galima parsisiusti el. knygu apie paleo mityba ? smile.gif

Aš prisissiunčiau krūvą iš rutracker.org
Ten ir apie teoriją, visokie rob wolf, loren cordain, ir kt., ir receptų knygų krūvos. It starts with food irgi iš ten siunčiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 21 spalio 2013 - 14:42
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 21, 15:38)
Mama dėdavo, bet šiemet ne - nusprendė sveikesnį maistą ruošti. Be to sako skonis geras ir be cukraus.  tongue.gif

Man mama uzrauge be cukraus. Labai spardesi, bet prigasiau, kad su cukrum raugtu nevalgysiu. Kuo puikiausi ir nuostabiausi rauginti kopustai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 13:40)
O kuom tu kitokia nei mes?smile.gif Cia ne viena numete 30 kg per 11 menesiu  4u.gif Jau kai pilnai atsisakysi cukraus ir visko, kur jo yra, miltiniu, bulviu ir visu kruopu bei grudu, labai greitai pajusi, kad pajudejai. Tiesa, pasiskaityk gerai apie riebala. Tau dabar liesa mesa, bet + nemazai kokosos riebalo salia jos. jei nevalgysi riebalo kokosinio, nieko gero benus tik su baltymu ir darzove. Krakmolingu dazoviu kol kas nepadaugink, valgyk labiau bekrakmoles darzovytes.
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  matyt irgi nedurna, ziuri ar kokio š neprikrauta:)

as kiek supratau galima bet koki alieju....o kodel butinas tas kokosu?kuo jis geresnis nei kiti?vel kazka praleidau? blush2.gif
o del straipsnio tai pasigoglinau ir daugiau ju radau mirksiukas.gif man visada labai patinka kai paraso kad numete daug svorio lotuliukas.gif tai va,vakar paskaiciau jusu pirma temute,snd gal antra yveiksiu:)
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 21, 14:48)
būna dar, kad per ovuliaciją teplioja, ciklo vidury.

deretu pasidaryti testa del cistu, jei teplioja vidury ciklo. man tai pms, saldytuvo duris tik varstau smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 21, 15:09)
deretu pasidaryti testa del cistu, jei teplioja vidury ciklo. man tai pms, saldytuvo duris tik varstau smile.gif))

kas per testas?
cista rado su echoskopu
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 21, 13:13)
Sveikos, kaip sekasi? Kaip Nidulia, tebesi whole?

As jauciuosi vis geriau, nevalgau pieno produktu, spuogu lyg mazeja, bet vos vos tik g.gif

pavalgiau 3 didziulius balandelius su pirktine malta mesa (prasiau maximoj, kad sumaltu) be ryziu ir tikrai geri gavosi 4u.gif
Papildyta:
Oho, naujokiu kiek blink.gif ar cia delfio straipsnis itaka turejo?

o Dieve, ir aš straipsnio auka...

atkapsčiau save prieš pusmetį, metus ir dar seniau. Kažkodėl iš visų dietų man labiausia tiko japoniška. aš mėgstu kopūstų salotas +žuvis ar vištiena ar jautiena, taip pat kiaušiniai ax.gif ir tik nuo japoniškos man svoris krisdavo.

Įdomu Paleo, skaitau toliau, įsisavinu ir bandysiu atsikratyti "cuklio" ir medaus (nes cukraus visai nevartoju - tik tortas per šventes ar pyragas per Kalėdas)
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 21, 16:16)
kas per testas?
cista  rado su echoskopu

na tai ta as ir norejau pasakyti, kad pasitikrintum.
Atsakyti