Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 21, 11:15)
kadangi aš tokia pat kaip jūs,  ir man reikėjo laiko, kol atėjo tas "nušvitimas", kol  iš atskirų detalių dėlionė susidėliojo, tad žinau, ant kiek viskas yra tamsu ir neįtikėtina. Todėl stengiuosi  kantriai aiškinti. Ir, mano manymu, mums jau reikėtų atskiro paleo forumo, su daugybe temų, kur būtų galima plačiai išdėstyti informaciją- kam ko labiau reikia, kodėl to reikia tuo atveju, o ano negalima- į atskiras temas.  Gal kas nori/gali tokį sukurti?
Dalyvių, manau, tik daugės, kiekvienai aiškinti iš naujo  doh.gif
Mus specialiai laiko nežinojime, niekur to nedėsto, augina paklusnius  "maisto" ir "vaistų" vartotojus. Jei visi valgytų tik Paleo, išmoktų matyti savo organizmo būklę, ištuštėtų PC, nes niekas to gražiai įpakuoto šlamšto nepirktų ir pradėtų trūkti  mėsos ir kitų tikrų produktų. Aišku, sumažėtų ir vaistinių ir poreikis vaikščioti pas gydytojus. Tačiau visa tai turi eiti "iš apačios", nes iš viršaus -neįmanoma, ten viską diktuoja suinteresuoti maisto ir vaistų lobistai.

idomu kasbuvo TAS kuris nukreipe i si kelia?
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi? Kaip Nidulia, tebesi whole?

As jauciuosi vis geriau, nevalgau pieno produktu, spuogu lyg mazeja, bet vos vos tik g.gif

pavalgiau 3 didziulius balandelius su pirktine malta mesa (prasiau maximoj, kad sumaltu) be ryziu ir tikrai geri gavosi 4u.gif
Papildyta:
Oho, naujokiu kiek blink.gif ar cia delfio straipsnis itaka turejo?
Atsakyti
Hippie, ir visos kitos, sveikos atvykusios 4u.gif

Savaitgalį vyno gėriau, ryškiai per daug, vakar miriau ax.gif

Aš ir pasakysiu, kad nei vieno straipsnio iki galo neskaičiau. Mane erzina jų tonas, per daug mokslinių terminų, man smegenai iš karto išsijungia. O vat Nidulia, Voresta viską taip paprastai išdėsto. Ačiū joms širdingai 4u.gif Man jau antras mėnuo eina su paleo. Vien tik pliusai. Vakar net MB pareiškė, kad pereina į tą mano paleo smile.gif Tik su dičkiu mano sunkiau. Didžiulį pasipriešinimą reiškia. Dabar mokykloj atostogos, tai išvežėm pas senelius. Skambino ir gyrėsi kaip valgė koldūnus, picą, gėrė sultis doh.gif

Vakar išpyliau duonos raugą, biški gaila buvo...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 21, 09:53)
drinks_cheers.gif tai jau tikrai, seniai norėjau paklausti, iš kur voresta tiek kantrybės turi..  g.gif  biggrin.gif

As tai zinau is kur pas ja tiek kantrybes:) Juk visur raso, kad sitaip besimaitinantys z\mones daug ramesni nei zoliaedziai:) Jau ant savo seimynos matau ir ant saves net. Voresta, bene sveikiausiai valgo is musu visu+darbai gryname ore=rami kaip belgas biggrin.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 21, 13:13)
Sveikos, kaip sekasi? Kaip Nidulia, tebesi whole?

As jauciuosi vis geriau, nevalgau pieno produktu, spuogu lyg mazeja, bet vos vos tik g.gif

pavalgiau 3 didziulius balandelius su pirktine malta mesa (prasiau maximoj, kad sumaltu) be ryziu ir tikrai geri gavosi 4u.gif
Papildyta:
Oho, naujokiu kiek blink.gif ar cia delfio straipsnis itaka turejo?

Taip, zuikiuk, as vis dar whole 60-kiausai-pomidorai =mesa, zuvis, darzoves:)
voresta, man lyg ir geriau su galvos oda, dabar ne pastoviai niezti o etapais. As manau, kad gluteinai man viska padare+pomidorai kiso koja. Tuoj bus 2 menesiai kaip as be gluteinu, gal greit ir issivalysiu, kaip manai?
Atsakyti
straipsnis paveike ir mane:)))))))))))))))beveik viska supratau,tik.....kada paskutinis valgymas turi but ir ar galima rukyta lasisa?atsiprasau bet nepastebejau skaitydama apie tai biggrin.gif atsiprasau 4u.gif suprantu kad pirmyksciai zmones nerukino gal zuvies,bet meniu juk patobulintas,tai ir pasistojo klausimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 21, 13:15)
Hippie, ir visos kitos, sveikos atvykusios  4u.gif

Savaitgalį vyno gėriau, ryškiai per daug, vakar miriau  ax.gif

Man jau antras mėnuo eina su paleo. Vien tik pliusai. Vakar net MB pareiškė, kad pereina į tą mano paleo smile.gif Tik su dičkiu mano sunkiau. Didžiulį pasipriešinimą reiškia. Dabar mokykloj atostogos, tai išvežėm pas senelius. Skambino ir gyrėsi kaip valgė koldūnus, picą, gėrė sultis  doh.gif

Vakar išpyliau duonos raugą, biški gaila buvo...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif is as vyro nespaudziau. Ziurejo, ziurejo i mane, ir taip pat paseke mano keliu:) Dabar taip faina, kad nereikia sau atskirai maisto ruotsi, visi valgo ta pati:) Tik maze, dar maciau, ryte i arbata truputi cukraus deda, kad ja kur, o ji turi antsvorio:(
voresta, tu buvai teisi del apnasu ant dantu. Ju nebera net vakare pabraukus liezuviu per dantis. Anksciau jau po pusiaudienio jausdavau ant dantu apnasas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2013 10 21, 12:17)
ir ar galima rukyta lasisa?

jei parduotuvine -sudeti skaitet? smile.gif cukrus ten.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2013 10 21, 13:17)
straipsnis paveike ir mane:)))))))))))))))beveik viska supratau,tik.....kada paskutinis valgymas turi but
iki miegelio turi buti bent 2 valandos nevalgytos, geriausiai - 3 val.ir ar galima rukyta lasisa?atsiprasau bet nepastebejau skaitydama apie tai biggrin.gif atsiprasau  4u.gif suprantu kad pirmyksciai zmones nerukino gal zuvies,bet meniu juk patobulintas,tai ir pasistojo klausimas mirksiukas.gif
salto rukymo. Lasisa juk skaniausia sudyta, kam tau rukyta? Lasinys irgi sudytas labai skanu, gali kartais pasimegauti salto rukymo. Karsto rukymo produktu neimk.

Ne daugiau 3 sociu valgymu per diena, to tikrai pakaks, veliau jau ir 2 uzteks, pamatysi.
Tik tame straipsnyje mergina mini, kad vis kepasi mesa. Paleo mityboje kepta netinka. Reikia virti, tusinti, troskinti, bet nepervirti, nes visiskai pakis mesos baltymas ir bus sudas:) Geriau supjaustyk mesute mazais gabaliukais, tai reikes mazai laiko ja termiskai apdoroti. Juk jei dideli gabala mesi i puoda, tai tikrai reikes ilgiau virti, kad vidurys mesos nebutu zalias, o kai mazi gabaliukai, tai 10 min ir mesike gatava:) Vista tai apskritai 5 min ir gatava kaip ir zuvyte.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 21, 13:21)
jei parduotuvine -sudeti skaitet?  smile.gif cukrus ten.

supratau aciu 4u.gif o kada valgyt paskutini kart?18 val?
Atsakyti
Dėl forumo, tai gera mintis, tik kas jį sukurs? Čia ir laiko ir sugebėjimo reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 21, 13:21)
jei parduotuvine -sudeti skaitet?  smile.gif cukrus ten.

ne visa. Vicio sudytoje nera cukerio:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 13:25)
Ne daugiau 3 sociu valgymu per diena, to tikrai pakaks, veliau jau ir 2 uzteks, pamatysi.
Tik tame straipsnyje mergina mini, kad vis kepasi mesa. Paleo mityboje kepta netinka. Reikia virti, tusinti, troskinti, bet nepervirti, nes visiskai pakis mesos baltymas ir bus sudas:) Geriau supjaustyk mesute mazais gabaliukais, tai reikes  mazai laiko ja termiskai apdoroti. Juk jei dideli gabala mesi i puoda, tai tikrai reikes ilgiau virti, kad vidurys mesos nebutu zalias, o kai mazi gabaliukai, tai 10 min ir mesike gatava:) Vista tai apskritai 5 min ir gatava kaip ir zuvyte.

labai aciu uz ats 4u.gif as gyvenu norvegijoj tai lasisa nerealiai skani yra,bet jus teisi,as ja dievinu ir sudyta:)
Atsakyti