Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

[quote=Hippie,2013 10 20, 19:36]
Sveikos, kol kas esu tik prijaučianti sveikesniam gyvenimo būdui, vis padarom iškrovas nuo saldumynų, tešlinių produktų ir pan., pati mažiau pieno vartoju, daugiau raugintų jo produktų, kiaušinius perkam naminius (pieną irgi), dauginam daržovių racione, vengiam subproduktų ir pan. Visokių sasyskų jau keli metai tiesiog nėra šaldiklytje ir t.t. ir pan.
[quote]

Kodėl subproduktų vengiat g.gif ?? Kepenų paštetai, širdelės ir pan. niam naim smile.gif

[quote=Nidulia,2013 10 20, 23:32]
voresta, be reikalo nerimavau, kad menesines laiku nepasirode. Vis tik jos pasitempe taip, kaip tu ir aiskinai ir sios jau buvo per ta pacia menulio faze, kaip ir praeitos - pilnaties pirma diena smile.gif Tik nemaloniai nustebino 3 giluminiai ir skausmingi spuogai. Praeitas menesines nebuvo anei vieno taskiuko, o negriesijau tikrai.
[/quote]

O man pilnatis mmm neprišaukė, šiandien 33 diena, o jų nė kvapo... Gal rimtai čia taip kokosų aliejus gali veikt?

[quote=Hippie,2013 10 21, 02:38]
Turiu problemų su oda-spuogai prakeiktieji.

[/quote]

Spuogais atsikračiau tik visiškai atsisakius pieno produktų. Raugintų, neraugintų - visokių, tik GHI dabar vartoju, bet nedaug. Nes daugiau pavartojus, visvien išlenda koks spuogelis.
O kas dėl laisvai augintų ekologiškų gyvuliukų ir kiaušinių- tai ne visos čia turi galimybes tokia maitintis. Bet geriau mėsa iš maximos, nei bet kokie grūdai.
Nu ir pricitavau doh.gif Gal atsirinksit, ką kur ir kam atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 21 spalio 2013 - 06:44
QUOTE(taša @ 2013 10 20, 22:11)
ir durniausia, akd pradejo teplioti, nors mmm tikrai ne metas sad.gif kas cia yra?smile.gif

Prie endo taip būna. O tu nepradėjai gerti KT? Nes nuo šitų irgi būna.

QUOTE(jautiena @ 2013 10 20, 23:39)
man atrodo reiktu mums sudaryti DUK - daznai uzduodamu klausimu sarasa ir patalpinti pirmoj zinutej (su atsakymais zinoma), nes kas antra diena klausiama apie ta pati....

drinks_cheers.gif Nes kažkaip kone kiekviena naujokė būna paskaičius ankstesnes temas, kaip sako, bet klausimai vis tiek tie patys kartojasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2013 10 21, 02:55)
Kadangi vakar prisiraugiau extra kilograma saslyku, tai kaip tik idealus momentas pakeisti gyvenimo buda, ane?  biggrin.gif

Aha, ir kaip fainai, kai galima tą naują etapą pradėti skaniai, o ne kokia nudžiūvusia vištos krūtinėle be nieko arba liesiausia įmanoma varške biggrin.gif
Mozaika, mano svoris dabar panašus, o specialiai nieko nereik daryti, kad jis kristų, tik išmesti nereikiamus produktus, neužkandžiauti tarp valgių ir kol kas pamiršti vaisius. Ir dar pasiskaityti senas temas :DTiesa, aš kartais kokį pusę kepto obuolio prie mėsos suvalgau, bet angliavandenių normos neviršiju, tai netrukdo jis.
Atsakyti
Is naujokiu, kas neskaitot angliskai, tai cia musu vienos forumietes blogas, man tai cia aiskiai paaiskinta, kas yra valgoma, plius su foto net smile.gif
voras tinkle paleo
voras tinkle whole30
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

oho kiek naujų pasekėjų, sveikos prisijungusios mirksiukas.gif 4u.gif

Aš per 3 sav numečiau 4 kg. thumbup.gif tai viskas ko norėjau, dabar tik lieka mėgautis Paleo mityba, niam niam thumbup.gif
Kadangi aš ir taip retai valgiau grūdus, na kartais sushi, bulvių irgi galima sakyti nevalgiau, miltinių taip pat, kartais tik juodos duonos ar pica pasilepindavau. Saldumynų dėl manęs gali visai ne egzistuoti biggrin.gif Tai man Paleo pats idealiausias gyvenimo būdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 20, 23:39)
man atrodo reiktu mums sudaryti DUK - daznai uzduodamu klausimu sarasa ir patalpinti pirmoj zinutej (su atsakymais zinoma), nes kas antra diena klausiama apie ta pati....

Kažin ar prasminga, nes kyla įtarimas, jog daugelis net to pirmojo puslapio neskaito, o tiesiog šoka tiesiai į diskusiją su tais pačiais besikartojančiais klausimais. Iš tiesų, mano manymu, jei žmogus turi klausimų, jam tikrai nesunku pirmiausia pasigooglinti ir rasti informacijos net ir lietuvių kalba. Jau nekalbu apie anglų. Ir tik tada kai jau yra neaiškumų klausinėti čia.
Dabar tokia mada paplitus - noriu dabar ir iš karto ir visi verskitės per galvą kad man būtų viskas aiškiai ir patraukliai pateikta, bei dar nepatingėkit įrodyti kad tai yra tikrai gera ir teisinga, o aš pasidarysiu savo išvadas ir papriekaištausiu toms nesupratingosiomis kurios drįso pasakyti kad visi klausimai jau perkalbėti ankstesnėse temose.
Atsakyti
Laba diena, ir as cia prie tu naujokiu biggrin.gif Klausimu neuzdavinesiu, nes lyg ir viskas aisku, tik noreciau tos knygos ISWF, gal kas norite parduoti arba dar geriau butu gal turite pdf varianta, buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rasabraske, žvilgterk į pm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 21, 09:07)
Kažin ar prasminga, nes kyla įtarimas, jog daugelis net to pirmojo puslapio neskaito, o tiesiog šoka tiesiai į diskusiją su tais pačiais besikartojančiais klausimais. Iš tiesų, mano manymu, jei žmogus turi klausimų, jam tikrai nesunku pirmiausia pasigooglinti ir rasti informacijos net ir lietuvių kalba. Jau nekalbu apie anglų. Ir tik tada kai jau yra neaiškumų klausinėti čia.
Dabar tokia mada paplitus - noriu dabar ir iš karto ir visi verskitės per galvą kad man būtų viskas aiškiai ir patraukliai pateikta, bei dar nepatingėkit įrodyti kad tai yra tikrai gera ir teisinga, o aš pasidarysiu savo išvadas ir papriekaištausiu toms nesupratingosiomis kurios drįso pasakyti kad visi klausimai jau perkalbėti ankstesnėse temose.

drinks_cheers.gif thumbup.gif išsakei mano mintis, nes ir mano kantrybė turi ribas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 21, 09:28)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  išsakei mano mintis, nes ir mano kantrybė turi ribas  blush2.gif

Bet aš žaviuosi tavo kantrybe turėti tiek kantrybės taip nuoširdžiai ir kantriai atsakinėti į klausimus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 21, 08:33)
Bet aš žaviuosi tavo kantrybe turėti tiek kantrybės taip nuoširdžiai ir kantriai atsakinėti į klausimus.  thumbup.gif

aha, ir dar ne vienoje temoje.... smile.gif as senai buciau spjovus.
Atsakyti
Gerai gerai kartais, jei nebūtų, tai apie ką šnekėtumėme biggrin.gif

Nežinau, bent aš neskaičiau nei vieno straipsnio iki galo, jie manę nei sudomino, nei suintrigavo. Ačiū Niduliai už gražius atsakymus, viską supratau lengvai jos pagalba, ko dar trūkdavo iki pilno supratimo pasigooglindavau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 21 spalio 2013 - 08:41
As virskinu jusu pirmas temas, o trecios jau nera, ar kazkaip galima rasti?

Jau radau IX temoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 spalio 2013 - 08:50