Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Įdomiai su tuo svorio kritimu... g.gif Man per beveik du mėnesius nukrito tik apie 3kg. O kristi dar yra kam. Norėčiau kad kokie 5 kg dar nukristų. Tačiau daugiau nekrenta, nors negriešiju... g.gif
Atsakyti
Beje, mergaites, ar bandet kuri daryt paleo balandelius (be ryziu)? Kaip gavosi? Noriu siendien pasidaryt. Gal kokiu paslapciu kuri turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 14:21)
tu ką? badauji? Aš valgau sočiai.

ribojimas dar nelygu badavimas. as bent jau labai stengiuosi proporcijas (kurios cia nera naujiena) islaikyt, ypac baltymu ir riebalu. ir alkana nebunu. drinks_cheers.gif
tuoj cia bus atpludis merginu, kurios skaite ta straipsni delfi ir dabar tikisi numest tiek daug ir taip staigiai. oj naivuoles wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 20 spalio 2013 - 13:33
QUOTE(nomore @ 2013 10 20, 14:27)
tai paskaitykit bent minimaliai, ir tik tada spręskit smile.gif

Ka tik perskaiciau str ir sureagavau i ji...Man svarbi yra reali moteru patirtis. Paskaitysiu butinai,juk ne viskas iskarto.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 20, 13:28)

Ar jus turit koki meniu sudariusios, dalinates patiekalu receptais?

neturim, ir receptu kazkokiu cia nera, na nebent kaip kepenu pasteta pasigamint biggrin.gif o daugiau -viskas kuo paprasciau -gabalas mesos, riebalo, darzoves ir viskas. Valgis -tera alkio patenkinimas per daug negaistant tam laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 20, 14:30)
Beje, mergaites, ar bandet kuri daryt paleo balandelius (be ryziu)? Kaip gavosi? Noriu siendien pasidaryt. Gal kokiu paslapciu kuri turit smile.gif

esu dariusi, nieko blatno, kadangi nesidėjau grietinės, tai visai prasti jie man gavosi. Dabar visur kišu ghee sviestą, nerealiai skanūs patiekalai gaunasi, o ir mažylis pamažu pripranta. Mano teta daro iš savo karvutės pieno, tai gaunu jo pakankamai smile.gif
Atsakyti
4u.gif kg per viena diena nepriauga, tai nerekia noret kad greitai kristu, birzeli as sveriau 91kg, o snd jau 99kg blush2.gif bet man si dieta patinka, nes laikiausi Atkinsono, bet ten man buvo per mazai darzoviu, bei kavos negalima, tik neisigilinau ar cia gaalima ja vartot?
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2013 10 20, 14:38)
tik neisigilinau ar cia gaalima ja vartot?

zinokite cia kiekvienai labai individualiai tos galimybes smile.gif bendrai kava nera draudziama. tenka cia ne i dietos gelmes gilintis, o i savo organizma.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 20, 15:44)
zinokite cia kiekvienai labai individualiai tos galimybes smile.gif bendrai kava nera draudziama. tenka cia ne i dietos gelmes gilintis, o i savo organizma.

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 20, 14:30)

aš ir senais laikais nesiterliodavau su balandėliais tradiciškai, o kopūstą susmulkindavau, apvirdavau ir sumaišydavau visus ingredientus bendrai , suklodavau į skardą ir į orkaitę. Po to grietinės padažo ir niam niam.
Taigi galima tai pavadinti kopūstų- faršo apkepas.
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 10 20, 14:37)
Dabar visur kišu ghee sviestą, nerealiai skanūs patiekalai gaunasi, o ir mažylis pamažu pripranta. Mano teta daro iš savo karvutės pieno, tai gaunu jo pakankamai  smile.gif

ar tavo mažyliui kažkiek pagerėjo, lyginant su ankstesniu periodu.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 15:06)
ar tavo mažyliui kažkiek pagerėjo, lyginant su ankstesniu periodu.

kažkiek pagerėjo ir sotesnis jis ilgiau išbūna, kai pradėjau kokosų aliejų dėti, o dabar dar ir su ghee pakaitalioju, rezultatai visai neblogi. Tiesa, dar pakeitėm čiužinį iš kokosinio į poroloninį, naktys žymiai pagerėjo, nebetampo maikutės kaklo srityje, matyt dingo kvėpavimo takų dirginimas.
Valgo stirnieną ir kiaulieną, kita mėsa nelabai, bet ir tai jau pasiekimas nemažas, kruopų stengiuosi duoti kuo mažiau, daržoves faktiškai visos į trasą eina smile.gif
Atsakyti
na va, taip palengva ir išbrisit iš tų bėdų.
Nepastebėjai skirtumo išmatose? Kvapai, bezdėjimas, konsistencija?
Atsakyti