Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(ivetacom @ 2013 10 19, 09:26)
Kur perkate kokosu riesutus, kiek bandziau Rimi ir Maximoje visi supuve unsure.gif

taigi kad neperku, nes jie is tikro ir yra supuve smile.gif) viena syki vienoje saloje su draugu ale prisirikom kokosu (tokiu kaip parduotuvej metos) ir tempemes is savo nameli, pamates vietinis pradejo is musu zvengt, kad cia supuve. Ir dave svieziu zaliu. skonis nerealus.
Siaip esu maciusi parduotuveje jau paskaldytu, 1.50 Euro mazyte dezutyte, bet cia Vokietijoje, uz lietuva neatsakau smile.gif
Atsakyti
moterys, o jus perkat maximoj farsa? visada jei reikedavo - pirkdavau mesa ir prasiau sumalt. kai po 22 val nebemale, tai patikino kad ju farsas labai geras, be jokiu priedu, tiesiog sumalta tokia pat mesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 10 19, 13:29)
g.gif ikvepus islaikiau 56s., o kvepuoju per minute 24 kartus ikvepiu/iskvepiu  g.gif o ka cia reiskia mastau.gif

ką tai reiškia ir aš nelabai žinau, nes jei oro sulaikymo trukmė normali , tai kvėpavimo dažnis beveik dvigubai daugiau nei normalus.
oro sulaikymo trukmė dalijama iš 5 ir gaunam ~11, tada gautas skaičius atimamas iš kv. dažnio 24-11=13. Pas tave lygtai jau yra problemų su šarmų rūgščių pusiausvyra, nukrypimas į rūgščių pusę, nes normalu yra ~7. Toks dažnas kvėpavimas rodytų ir insulino perteklių ir viršsvorio problemas. Jei oro sulaikymas būtų trumpesnis, sakyčiau panašu į hipoglikemiją. Naktimis neišpila prakaitas? Pilvo nepučia?
Tai va, su tokiais dalykais neaišku kaip su tom lomkėm bus. Atsisakyk baltų miltų ir sausainių, būtinai nustok užkandžiauti, bet pasilik šiek tiek rupios duonos . Ir mėgink.

Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 19, 15:58)
moterys, o jus perkat maximoj farsa? visada jei reikedavo - pirkdavau mesa ir prasiau sumalt. kai po 22 val nebemale, tai patikino kad ju farsas labai geras, be jokiu priedu, tiesiog sumalta tokia pat mesa  g.gif

tada ir užrašas turi būti toks- malta mėsa. O faršas nėra lygu malta mėsa.
Atsakyti
moterys, o jus perkat maximoj farsa? visada jei reikedavo - pirkdavau mesa ir prasiau sumalt. kai po 22 val nebemale, tai patikino kad ju farsas labai geras, be jokiu priedu, tiesiog sumalta tokia pat mesa  g.gif

jeje, kurgi ne, tikrai tas pats lotuliukas.gif Jie gal tegu patys paragauja maltos mėsos ir tų savo faršų, ir nebešneka daugiau tokių nesąmonių. Sumalta mėsaq kažkodėl nei tokia rūgšti, nei smirdi, nei vandens tiek prileidžia.
Atsakyti

nepirkit mergaites jokiu farsu maximoj, jei nesumala jums gabalo mesos prie akiu... nes patikekite ko ten visko su farsais visais gaunate. Pazistamu pazistamas dirbo mesos imonej kuri tiekdavo mesa i maximike, tai ko tik nepripasakojo ir nemanau, kad tie zmones meluoja. asmalta mesa labai retai perku, man jis tiesiog nelabai skanu. Geriau mesyte pati susikapoju, nes mesmale 50 euru kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 19, 09:26)
Kur perkate kokosu riesutus, kiek bandziau Rimi ir Maximoje visi supuve unsure.gif

perku maxej, nera ne karto buves supuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes visada savo kiaule perkam metam visiem. Bet va jau baiges, pritrukau ir anadien nusipirkau maltos mesos turguje (sumale gabala), kepiau kotletus. Nu NE TOKIA mesa ir taskas. Prileido kruva vandens skardoj, kotletai sumazejo g.gif man su musu mesa niekada tokiu bajeriu nebuna...vyras sako, kad greiciausiai pati mesa pamirkyta kazkur, kad svorio daugiau igautu....O skaityk gi ne is kokio PC, is turgelio pirkau, ir va... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 19 spalio 2013 - 17:12
QUOTE(pumpica @ 2013 10 19, 18:11)
Mes visada savo kiaule perkam metam visiem. Bet va jau baiges, pritrukau ir anadien nusipirkau maltos mesos turguje (sumale gabala), kepiau kotletus. Nu NE TOKIA mesa ir taskas. Prileido kruva vandens skardoj, kotletai sumazejo g.gif man su musu mesa niekada tokiu bajeriu nebuna...vyras sako, kad greiciausiai pati mesa pamirkyta kazkur, kad svorio daugiau igautu....O skaityk gi ne is kokio PC, is turgelio pirkau, ir va... g.gif

tai, kad turgeliuose šiais laikais tokia pat mėsa, kaip ir prekybos centruose. Labai dažnai prekiauja lenkiška mėsa, nors paklausus sako, kad lietuviška. Aš neperku nei iš parduotuvės, nei iš turgaus, nes mėsa visiškai kitokia nei naminė ir pradėjus kepti/virti/troškinti smirda... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 19, 18:11)
O skaityk gi ne is kokio PC, is turgelio pirkau, ir va... g.gif

Kažin ar tuose turgeliuose galima normaliai sukontroliuoti mėsos kokybę. Bile ko ten gali pridėti. Sakyčiau, PC gal mažiau apsimokėtų rizikuoti. Aš perku "Aibės" parduotuvėse. Na, man kaip ir normali mėsa atrodo. Dar pažįstamą pardavėją ten įsitaisiau. Sakė visa mėsa iš Eleketrėnų pas juos vežama. O perkant dažnai ir pasiūlo ko geriau neimti, ką geriau pirkti. Be to jos pačios ten kartais sumala mėsą. Tai irgi sakė, kad labai skiriasi nuo tos kuri jau būna atvežama.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 19, 16:58)

Faršo - ne, o maltą mėsą perku. Viskas ten ok su ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 10 19, 20:44)
Faršo - ne, o maltą mėsą perku. Viskas ten ok su ja smile.gif

na taip, malta mesa. as ja farsu vadinu smile.gif
Atsakyti
Grįžau iš baliaus ir esu tokia patenkinta beveik nieko nesugriešijau biggrin.gif

Vakarienės nevalgiau, tai ten suvalgiau truputį vištienos, mėsytės, na tik nesusilaikiau įdarytų kiaušinių su šprotais ir majonezu, dvi puseles suvalgiau ir vsio, daugiau nieko ir jokių pyragų bei vaisių thumbup.gif pirmas didelis šeimos balius ir beveik be nuklidimų, na dar pora taurių vyno išgėriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 19 spalio 2013 - 21:12