Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 10 18, 19:11)
Nepadare man kraujo, tik pratese bileteni ir vaistus gert iki 2 dienio..
Bet jau ausu skausmas damus mane, paklausiau ar normalu, nu sako jau turejo pageret..nifiga, kaip plyso galva ir ausys, taip ir liko...nimesili geriu... bash.gif:
Noriu buti sveika..tikiuos cia ne komplikacijos...

4u.gif 4u.gif laikykis. sirgt visada pagana.
man is tiesu labai padejo inhaliacijos- man irgi visada ausis skauda kai susergu
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 18, 17:04)
Ar bandėt biogaia? Kažkada čia parekomendavo merginos, aš vaikui bandžiau, buvo žymiai geriau, nei tie visokie laktobaciliniai.

Taip, Lactobacillus reuteri is the most effective of all the probiotic bacteria
Atsakyti
Aš savo alergiukui duodu Vega acidophilus bakterijas , jos ne pieninės kilmės probiotikas, maniškiui labai tinka
Atsakyti
Labas rytas merginos mirksiukas.gif

na ką prieš nėštumą svoris jau susigrąžintas thumbup.gif
Belieka tik toliau būti sveikai su Paleo bigsmile.gif
Atsakyti
Kur perkate kokosu riesutus, kiek bandziau Rimi ir Maximoje visi supuve unsure.gif
Atsakyti
As dar nepirkus..nes taip megstu kokosa, kaip irvanile, kad apsiryciau, ir kaloriju bomba butu..kartais drozliu paskanauju smile.gif gal issirenki blogus?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 19, 09:26)
Kur perkate kokosu riesutus, kiek bandziau Rimi ir Maximoje visi supuve unsure.gif

Drožles perku. Nesu bandžiusi, bet su sveiku man rodosi daug vargo?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

skaitinėju, skaitinėju ir vis neapsisprendžiu (na maždaug nuo pirmadienio gal jau pradėsiu, tik nuo kurio doh.gif blush2.gif ).
Klausimas toks, kurio neradau, o gal neatidžiai perskaičiau, jei esu saldumynų ir miltinių patiekalų megėja (geriau rinkčiausi bandelę, nei kepsnį, šokoladą, o ne salotas) - ar nebus "lomkių" pradėjus paleo mitybą g.gif

Noris ir sveikai, ir energingai jaustis ir dar svorio pamesti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darijusha: 19 spalio 2013 - 12:01
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 19, 09:26)

perskeli , pasižiūri ir su kasos čekiu eini keisti. Perkant reikia apziūrėti tas gale esančias skylutes, jei šlapiuoja- nepirkti. Jei, pradūrus viduje skystis surūgęs tada irgi nieko gera.
Papildyta:
QUOTE(darijusha @ 2013 10 19, 13:00)
Sveikos  4u.gif

skaitinėju, skaitinėju ir vis neapsisprendžiu (na maždaug nuo pirmadienio gal jau pradėsiu, tik nuo kurio  doh.gif  blush2.gif ).
Klausimas toks, kurio neradau, o gal neatidžiai perskaičiau, jei esu saldumynų ir miltinių patiekalų megėja (geriau rinkčiausi bandelę, nei kepsnį, šokoladą, o ne salotas)  - ar nebus "lomkių" pradėjus paleo mitybą  g.gif

Noris ir sveikai, ir energingai jaustis ir dar svorio pamesti  rolleyes.gif

Apie galimas lomkes- paskaičiuok kiek kartų kvėpuoji/min, po to įkvepi ir laikai kiek tik gali ilgiau. Tuos du skaičius parašyk. Pažiūrėsim ką rodo, be to ir tau pačiai naudinga juos užsifiksuoti pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 19, 13:22)
Apie galimas lomkes- paskaičiuok kiek kartų kvėpuoji/min, po to įkvepi ir laikai kiek tik gali ilgiau. Tuos du skaičius parašyk. Pažiūrėsim ką rodo, be to ir tau pačiai naudinga juos užsifiksuoti pradžioje.

g.gif ikvepus islaikiau 56s., o kvepuoju per minute 24 kartus ikvepiu/iskvepiu g.gif o ka cia reiskia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 19, 11:55)
Drožles perku. Nesu bandžiusi, bet su sveiku man rodosi daug vargo?

Ty kad ne, perskeli, susipili piena..is lukstu ka grazaus pasidarai biggrin.gif ir grauzi dau tiesuta.. laaabai skanu..seiles tysta... Tik kazi liek laiko ir kur ji laikyt, pamenu salfytuve apipelijo jis man...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 19, 12:22)
perskeli , pasižiūri ir su kasos čekiu eini keisti. Perkant reikia apziūrėti tas gale esančias skylutes, jei šlapiuoja- nepirkti. Jei, pradūrus viduje skystis surūgęs tada irgi nieko gera.

Geriusiai butu taip daryti, tik koki instrumenta reikia su savim tureti. Viena karta pirkau Mandarine 3 vnt visi suruge, kita diena vaziavau pakeisti, dave 4vnt, tik vienas buvo geras, matyt visa partija nevykusi. Bige po viena keleta karta pirkau, nei vieno gero nebuvo. Dabar drozles perku smile.gif
Mes jau tris savaites ant sultyniu ir mesos su darzovemis, man tai patinka, mazius irgi noriai lapnoja sublenderiuotas tokias koses, bet paberia vis, labai sunku atitaikyti ir su darzovemis, avokadas sualergizavo, morka nors ir lopo tyrimai nieko nerode, bet paberia nuo jos, po truputi tik duodu, moliugas taip pat nelabai, itariu ir kopusta, mazas pasirinkimas lieka, o geriausiai nebeduoti tu paciu produktu pastoviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 19 spalio 2013 - 13:46