Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 10 18, 09:41)
As ir ilgai ieskau sampuno kad tiktu ir dudetis gera butu..db is iherbo sausa sampuna, muilo pavidalo bandau, toks keistas galvos plovimas...smile.gif

nebandet Biodermos Node, Pregaine arba dabar atradau Eucerine(nepamenu tiksliai bet kazkokiai odai ten jis)?
man sie geriausia. naudoju pakaitom, tik Pregaine dinges jau kuris laikas. o buvo geriauias sampunas ever

Atsakyti
Nea nebandziau, bandziau Linolos tik... smile.gif
Atsakyti
Mano mama grieztai ant paleo, sukieteko viduriai ir rugstys zisuriai kyla sako gal kokia bulve kartais galima? Nes net nuo darzoviu kyla, gamina viska ant gheee..garuose.. ka patart jai ne nzn, tik kad toliau testu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 18, 12:19)
Mano mama grieztai ant paleo, sukieteko viduriai ir rugstys zisuriai kyla sako gal kokia bulve kartais galima? Nes net nuo darzoviu kyla, gamina viska ant gheee..garuose.. ka patart jai ne nzn, tik kad toliau testu.... doh.gif

tai gal saldziaia bulve?
Atsakyti
Bet ar ta bulve padės g.gif

Aš bulvių per dvi savaites nepasiilgau nei kiek, mažai jų valgiau. Norisi tik visokiu saldumų - namie keptų pyragų, sausainukų, kad ir razinų wub.gif
Jau porą dienų negeriu kavos (gerus 10m. nebuvo nei dienos be jos, gal tik tada kai vaikus gimdžiau tai apmažindavau). Kadangi kava be cukraus liko, tai net nesunku jos atsisakyt, tik truputį galvą paskaudą, bet niekis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 18, 09:28)
O gal mazai virtas mesos baltymas alergizuoja?

As kol kas puszales nevalgau dar:) Normaliai isvirta valgau. Pjaustau mazais gabaliukais, tai greitai suverda.
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 18, 09:46)
Vargšė console.gif , tai bjaurūs dalykai ir reiks  labai  didelės kantrybės, kol tai pasikeis.
Vesk kažkokį dienoraštį, kur rašytumeis ką suvalgei , gal pavyks atsekti kada ir nuo ko  pagerėjimai ar pablogėjimai atsiranda.
Jei tai su glitimu susiiję ir tavo burnon pateko nors jo gramas (kad ir su ta sriuba), viskas prasideda nuo pradžių.
Todėl turi būti 100 proc. garantuota už savo maistą.

Neturiu iseities, tik kenteti ir laukti. Bet man ir iki tos kavines sriubos gi taip pat buvo. Voresta, koki dar dienorasti man vesti, kai as valgau tik mesa, kokoso riebala ir darzoves - viskas smile.gif Ner ka rasyti. Nuo raugintu kopustu negali buti? Namie raugti, tai jau tikrai be cukraus, net spanguoliu ir kmynu nedeta, tik druska.
Siandien balto vyno isgersiu, galiu?

QUOTE(taša @ 2013 10 18, 11:15)
nebandet Biodermos Node, Pregaine arba dabar atradau Eucerine(nepamenu tiksliai bet kazkokiai odai  ten jis)?
man sie geriausia. naudoju pakaitom, tik Pregaine  dinges jau kuris laikas. o buvo geriauias sampunas ever

o Eucerino putoklis kartais ne SLS arba ALS? Man geriausi sampunai Lavera.
Gavau jau putpeliuku kiausukus, tai darysiu issvajotaji majoneza wub.gif
Kat 4u.gif
Atsakyti
O dar gali netikti probiotikai, gal pradejai vartoti neseniai, as maziui niekaip negaliu rasti tinkancius.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 18, 16:58)
O dar gali netikti probiotikai, gal pradejai vartoti neseniai, as maziui niekaip negaliu rasti tinkancius.

Ar bandėt biogaia? Kažkada čia parekomendavo merginos, aš vaikui bandžiau, buvo žymiai geriau, nei tie visokie laktobaciliniai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 18, 15:59)

I sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 18, 16:04)
Ar bandėt biogaia? Kažkada čia parekomendavo merginos, aš vaikui bandžiau, buvo žymiai geriau, nei tie visokie laktobaciliniai.

Taip, nuo jos irgi bere ir kiek pamenu Serpentines vaika irgi g.gif
Atsakyti
Nepadare man kraujo, tik pratese bileteni ir vaistus gert iki 2 dienio..
Bet jau ausu skausmas damus mane, paklausiau ar normalu, nu sako jau turejo pageret..nifiga, kaip plyso galva ir ausys, taip ir liko...nimesili geriu... bash.gif:
Noriu buti sveika..tikiuos cia ne komplikacijos...
Atsakyti
sveikos. kiek cia ligoniuku, laikykites 4u.gif smile.gif mane irgi bande kabinti persalimas, bet dvi dienas tik, tai tikiuosi cia buvo prasirgimas lengva forma smile.gif Sianakt jau ir as sapnavau net kad ir man pradejo slinkti plaukai ir rekiau, kad cia paleo mityba kalta biggrin.gif tai numoviau ta proga pas kirpeja, kuris gerai pakirpo mano karcius smile.gif ir siandien uzejo man noras suvalgyt kazkokiu tai sausaineliu tai pasigaminau pacios sumastytu. malti migdolai, kokosu miltu, kokoso drozliu, kiausinis, sviesto, kapotos makadamijos. prisigaminau sausainiu smile.gif iskepe, dar uzsidedu po gabaliuka sviesto ir su kava labai gerai suejo. tik nesaldus visai, tiktu ir su kokiu sultiniu gal pagrauzt smile.gif
Atsakyti