Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

siandienos mano vakariene (18 val), nepavyzdine,nes darzoviu nebuvo normaliu, pripjausciau ka radau

http://www.part.lt/i...3c6be714454.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 17 spalio 2013 - 22:06
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 17, 22:42)
Nidulia, kaip ten su tavo galvos niežėjimu?  Negi nustojai kasytis?

Tarp musu kazkokia telepatija lotuliukas.gif Nu ka tik pagalvojau, kad voresta to paklaus. Ne, nepraejo verysad.gif Viska darau. Apart paleo, visas priemones naudoju. As manau, kad ir net ne galvos odos seboreja man, nes prie seborejos buna pleiskanos o pas mane ju nebuvo ir nera. Ir sulsena tepala, ir sulsena sampuna, ir ta sieros tepala, ir kitas spec priemones naudoju - nieko, draskausi iki zaizdu:( Prie seborejos tos priemones butu padeje. Juk nuemiau viska, kas gali alerginti - kiausinius, pomidorus, jau antras menuo whole maitinuosi, net ghi sviesto nevalgau. Nu ka dar nuimti? Nera ka daugiau. Keista, pasitepiau dabar iprastiniu kremu veida, tai kazkokiais raudonais plemais ismete. Nesuprantu kas cia per reakcijos. Kosmetika pas mane visa naturali, sertifikuta, nei vieno blogo ingridiento.
Voreta, nu pasakyk ka nors, ka blink.gif
As buciau laimingiausia, jei neniezetu sitaip galvos odos. Tiesiog I nevilti mane tai varo,niekur eiti negaliu ir nenoriu, nes diskomfortas ir kancia kazkokia, kai nagai pastoviai galvoje.
Tasa, kas ten per kotletukai tokie apetitni?smile.gif
Kaip cukiniju noriu, savas jau suvalgem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 spalio 2013 - 22:21
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 22:19)

Tasa, kas ten per kotletukai tokie apetitni?smile.gif
Kaip cukiniju noriu, savas jau suvalgem.

cukiniju- kapotos vistienos. visai nieko buvo, tik man is farso kiaulienos-jautienos skaniau smile.gif biski sausoki gavosi. kiek darau tuos kotletukus -kas karta vis siurprizai. arba pridega, arba neiskepa... arba nesulimpa ir isvaziuoja i visas puse doh.gif sitie geri gavosi, tai net nufotkinau :DDD
Papildyta:
snd lasini valgiau 3 kartus( per pusrycius sudytus baltus) per antra ir trecia valgi - sitokius, rukytus. nu galiu pasakyt kad gerai buvo - nemiriau badu smile.gif matyt taip ir reikia. ir nesvarbu kad nieks nevalgo per vakariene riebalu - as valgysiu!
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 10 17, 23:00)
O aš nustojau kasytis kai pakeičiau šampūną

As meginau keisti, nieko nepasikeite. Visada man tiko Laveros naturalus sampunai, jau atsirinkusi buvau, kas man tinka. Cia kazkas ne su sampunu surista bus. Visi sampunai namie be agresyviu sudetiniu daliu isskyrus paskutinius, kur skirti gydymui. Negaliu suvokti, kaip gali buti gydomasis, svelnus sampunas jo putoklis - SLS doh.gif Nu galva menesa, kaip gali gydyti tokia agresyvi priemone. Viena gala gydo, kita - nuodija?
Atsakyti
Voresta, dar tie du ploteliai ant ranku, kur du kartu buvo pilnai sugije. Tai vel isdraskiau. Ir ta, kur prie alkunes, kur labai panasus I psoriazini, vel pakilo ir serpetoja. Nezinau kas cia darosi, bet as net prieskoniu nenaudoju, tik druska. Kita vertus, kartais darbe valgau musu kavineje Atsirenku viska ka galima man, bet matyt buna palietos salotos kuom nors, ar ant mesos koks pipiras pabertas.Trinta darzoviu sriuba valgiau, tai manau, kad ji tirstinta buvo miltais arba krakmolu, nes nenaturalus jos tirstumas pasirode. Bala cia zino. Nezinau kodel man taip banguoja - nuslugsta, sugyja rankos ir alkune ir vel atsinaujina.
Su ta mano galvos oda, man panasu I neurodermatita kazkoki, nes kai prasidejo, turejau daug nervu. Gudobeles ekstakta geriu, tai pulsas nustojo kalti, kartais karvalol laseliu isgeriu jei itampa darbe. Darau viska, kad maziau nervinti. Ar gali sitie lasai alerginti man?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 spalio 2013 - 23:20
QUOTE(Akutee @ 2013 10 17, 23:36)
Klausykit, a saugu darban pirmadieny keliait? Ryt antibus baigiu, angina 7 dienio nakty susirgau..dar neprakalbu, pulisi..veu...yra, bet dar ttys dienos iki 1 dienio.. turbut ryt krauja reik pakartot.. g.gif

Iš savo patirties galiu pasakyt, kad nesaugu... Po savaitės buvau išėjus į darbą, dar pulinukai truputį matėse, bet tempos nebuvo, tai po to tokios komplikacijos gavosi, kad neduok D. Iki šiol jaučiu pasekmes
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Akutee aš ir manau, kad pirmad-antrad dar reikėtų "pasirgti".

Šiandieną visą dieną misiu šaltiena thumbup.gif

Pažiūrėjus Tašos vakarienę užsimaniau truputų parūkytų lašinukų, jei prablaivės oras eisiu iki turgelio bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 23:10)
Voresta, dar tie du ploteliai ant ranku, kur du kartu buvo pilnai sugije. Tai vel isdraskiau. Ir ta, kur prie alkunes, kur labai panasus I psoriazini, vel pakilo ir serpetoja. Nezinau kas cia darosi, bet as net prieskoniu nenaudoju, tik druska. Kita vertus, kartais darbe valgau musu kavineje Atsirenku viska ka galima man, bet matyt buna palietos salotos kuom nors, ar ant mesos koks pipiras pabertas.Trinta darzoviu sriuba valgiau, tai manau, kad ji tirstinta buvo miltais arba krakmolu, nes nenaturalus jos tirstumas pasirode. Bala cia zino. Nezinau kodel man taip banguoja - nuslugsta, sugyja rankos ir alkune ir vel atsinaujina.
Su ta mano galvos oda, man panasu I neurodermatita kazkoki, nes kai prasidejo, turejau daug nervu. Gudobeles ekstakta geriu, tai pulsas nustojo kalti, kartais karvalol laseliu isgeriu jei itampa darbe. Darau viska, kad maziau nervinti. Ar gali sitie lasai alerginti man?

O gal mazai virtas mesos baltymas alergizuoja?
Man panasu kad maziukui netinka tokia mesa, nes kai tik pabandziau taip paruosti ( nors tikrai minksta gaunasi) bet deja pabere labai stipriai. Dabar ilgiau apverdu pagerejo, dar itariu kad nuo sauso oro galejo pablogeti, jau pastebejau kai ilgai nera lietaus rodos viskas pradeda alergizuoti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 18, 00:10)

Vargšė console.gif , tai bjaurūs dalykai ir reiks labai didelės kantrybės, kol tai pasikeis.
Vesk kažkokį dienoraštį, kur rašytumeis ką suvalgei , gal pavyks atsekti kada ir nuo ko pagerėjimai ar pablogėjimai atsiranda.
Jei tai su glitimu susiiję ir tavo burnon pateko nors jo gramas (kad ir su ta sriuba), viskas prasideda nuo pradžių.
Todėl turi būti 100 proc. garantuota už savo maistą.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 18, 09:28)
jau pastebejau kai ilgai nera lietaus rodos viskas pradeda alergizuoti.

Tikrai taip. Jei žmogus alergiškas, tai padidėjusi kietųjų dalelių koncentracija ore tikrai nepagerina padėties.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 23:26)
As meginau keisti, nieko nepasikeite. Visada man tiko Laveros naturalus sampunai, jau atsirinkusi buvau, kas man tinka. Cia kazkas ne su sampunu surista bus. Visi sampunai namie be agresyviu sudetiniu daliu isskyrus paskutinius, kur skirti gydymui. Negaliu suvokti, kaip gali buti gydomasis, svelnus sampunas  jo putoklis - SLS  doh.gif  Nu galva menesa, kaip gali gydyti tokia agresyvi priemone. Viena gala gydo, kita - nuodija?

As ir ilgai ieskau sampuno kad tiktu ir dudetis gera butu..db is iherbo sausa sampuna, muilo pavidalo bandau, toks keistas galvos plovimas...smile.gif
QUOTE(cushy @ 2013 10 18, 04:34)
Iš savo patirties galiu pasakyt, kad nesaugu... Po savaitės buvau išėjus į darbą, dar pulinukai truputį matėse, bet tempos nebuvo, tai po to tokios komplikacijos gavosi, kad neduok D. Iki šiol jaučiu pasekmes

Oho...o kokios pasekmes? unsure.gif
Tada jei gyd.lueps, tai klausysiu... Blyn tiek darbo laukia, iseit is jo noriu, po psraliais dar tos ligos verysad.gif

Nidul kaip man haila taves mergyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 10 18, 10:37)
Tikrai taip. Jei žmogus alergiškas, tai padidėjusi kietųjų dalelių koncentracija ore tikrai nepagerina padėties.

Tikrai,kai tik ijungdawo radyrikus lb maziukui imdaeo sauset oda, niextet, vedinu kasdien, jei ne namie palieku atidarytus langus, dzin kad salta, uztat gaivu namie..
Atsakyti
Taip apetitas dinges po vaistu, koki kotletuka suciulpiu ir vsio, nes gerkle skauda bais, buvau pametus 3, ir per sia sawaite 3... Tik po to kai pawalgysiu du kart dienoj, turbut per valanda tuos 3 ataugsiu biggrin.gif

Kazka uzkast reik..nes vaistus sugeriau nu bet nieko nenoriu..
Kopustu zaliu nesuvalgau dar...kotleta vakar valgiau...

Kokiu minkstu zemaituku norec... lotuliukas.gif
Atsakyti