Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Wallis @ 2013 10 17, 19:13)
prisijungiu ir as smile.gif su tom sirdelem !! smile.gif ir dar su putpeliu kiausiniais. Na, be to, kad jie labai maziukai, ispudzio man didelio nepaliko smile.gif valgiau siandien su sviestu ir briuselio kopusteliais smile.gif beje, gal kuri zinot paslapti, kaip juos isvirti, kad nebutu kartus? viena syki man buvo pavyke, bet sikart, nors ir ne labai, bet vis tiek siek tiek kartumo buvo.

Reikia tik kotuka perpjauti pries virima ir viskas, sieros junginiai issisklaido ir daug skanesni tampa tie kopusteliai smile.gif
Atsakyti
Jus man merginos pasakykite, kodėl čia su tomis mmm šitaip? Nes man atrodo, kad tai yra nenormalu kaip sau norite. Tada nėra viskas taip gerai, jei nutinka tokie dalykai. Mano mmm kaip laikrodukas, nu tokių nesąmonių tikrai nenorėčiau doh.gif
Atsakyti
voresta gi komentavo, idejo istrauka. Pavaryk pora psl atgal, rasi:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 20:58)
voresta gi komentavo, idejo istrauka. Pavaryk pora psl atgal, rasi:)

Pasiskaičiau, na tokiom "metaforom" mano protas far nepribrendo. Nusikopinau, jei ką ateityje pasiskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
Zodziu, jei jau prasideda per delcia, tai visada turi buti per delcia:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 21:19)
Zodziu, jei jau prasideda per delcia, tai visada turi buti per delcia:)

Įdomumo daliai, pasižiūrėjau, tai nuo kovo mėn man mmm per pilnatį, kaip tik ji ateina, o ir mano mmm jau turi ir pagal laiką ateiti sekmadienį iki antradienio, žiūrėsim kaip šį kartą bus.
Nu visai įdomu klausyk pasidarė, peržiūrėjau dar ir visada 2 arba 3 pilnaties diena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 17 spalio 2013 - 20:49
QUOTE(Basari'a @ 2013 10 17, 21:43)
Įdomumo daliai, pasižiūrėjau, tai nuo kovo mėn man mmm per pilnatį, kaip tik ji ateina, o ir mano mmm jau turi ir pagal laiką ateiti sekmadienį iki antradienio, žiūrėsim kaip šį kartą bus.
Nu visai įdomu klausyk pasidarė, peržiūrėjau dar ir visada 2 arba 3 pilnaties diena  ax.gif

taip ir turi būti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 10 17, 10:27)
as juose verdu kaip iprastuose puoduose wink.gif o keptuve naudoju tik kotletams be riebalu kepti, na dar troskinimui.

Aisku,o kai pirkai, nu man idomu, nemoke kad nereik atidenginet? Man tuo patiko, kad sweika, ant gatu,laiko sutaupai, ijungi isiungi, ir dssigamina g.gif
Per pristatyma rode kaip gamint, poto i namus atvyko pamoke, receptu parode...

QUOTE(Wallis @ 2013 10 17, 20:13)
prisijungiu ir as smile.gif su tom sirdelem !! smile.gif ir dar su putpeliu kiausiniais. Na, be to, kad jie labai maziukai, ispudzio man didelio nepaliko smile.gif valgiau siandien su sviestu ir briuselio kopusteliais smile.gif beje, gal kuri zinot paslapti, kaip juos isvirti, kad nebutu kartus? viena syki man buvo pavyke, bet sikart, nors ir ne labai, bet vis tiek siek tiek kartumo buvo.

As kepu juos, neapvirus, ir kazkodel nekartus...gal kokie lievi g.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 20:15)
o mano mebranos tik atsidarineja, atsidarineja. Vienas ragas pranyko, kitas isaugo, dar ant smilkinio isdygo kazkas. Jau turejau buti persirgus, o dar nera. Voresta, kada tos membranos uzsidarys ir ragai sulis atgal?  biggrin.gif
O as kiaules ausi grauziu, kietoka, ale skanu:)

Eik tu grazuole raguota....
lotuliukas.gif

Pagal mane tai as sprogsiu tuoj gleivines stooooros, poros menesiu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 17 spalio 2013 - 21:27
Nu neklausk:) Nieko, lauksiu pilnaties, nes ir maniskes paskutines buvo per pilnati. Tik kokio velnio paskutinis ragas isdygo jau po ovuliacijos? Tipo membranos jau kaip atsidare tai net dusia issivyniojo lauk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 spalio 2013 - 21:36
Klausykit, a saugu darban pirmadieny keliait? Ryt antibus baigiu, angina 7 dienio nakty susirgau..dar neprakalbu, pulisi..veu...yra, bet dar ttys dienos iki 1 dienio.. turbut ryt krauja reik pakartot.. g.gif
Atsakyti
Nidulia, kaip ten su tavo galvos niežėjimu? Negi nustojai kasytis?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 17, 22:42)
Nidulia, kaip ten su tavo galvos niežėjimu?  Negi nustojai kasytis?

O aš nustojau kasytis kai pakeičiau šampūną
Atsakyti