QUOTE(vassara @ 2013 10 17, 10:27)
as juose verdu kaip iprastuose puoduose
o keptuve naudoju tik kotletams be riebalu kepti, na dar troskinimui.
Aisku,o kai pirkai, nu man idomu, nemoke kad nereik atidenginet? Man tuo patiko, kad sweika, ant gatu,laiko sutaupai, ijungi isiungi, ir dssigamina
Per pristatyma rode kaip gamint, poto i namus atvyko pamoke, receptu parode...
QUOTE(Wallis @ 2013 10 17, 20:13)
prisijungiu ir as
su tom sirdelem !!
ir dar su putpeliu kiausiniais. Na, be to, kad jie labai maziukai, ispudzio man didelio nepaliko
valgiau siandien su sviestu ir briuselio kopusteliais
beje, gal kuri zinot paslapti, kaip juos isvirti, kad nebutu kartus? viena syki man buvo pavyke, bet sikart, nors ir ne labai, bet vis tiek siek tiek kartumo buvo.
As kepu juos, neapvirus, ir kazkodel nekartus...gal kokie lievi
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 17, 20:15)
o mano mebranos tik atsidarineja, atsidarineja. Vienas ragas pranyko, kitas isaugo, dar ant smilkinio isdygo kazkas. Jau turejau buti persirgus, o dar nera. Voresta, kada tos membranos uzsidarys ir ragai sulis atgal?
O as kiaules ausi grauziu, kietoka, ale skanu:)
Eik tu grazuole raguota....
Pagal mane tai as sprogsiu tuoj gleivines stooooros, poros menesiu...