Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia mokykla/progimnazija Kaune

QUOTE(marie @ 2017 02 18, 21:00)
dėl mokytojų - dalykininkų tai nieko blogo negirdėjau, bet kad vaikai draugiški, nėra asocialių, išaukėti mandaugus. ( tenka pamatyti kokie yra kituose mokyklose kai nueinam į tarkim burelius ne mokykloje) pvz man gaila butu vien dėl draugiškos  ir vieningos klasės išeiti po  4 klasių kažkur į kitą populeresnė ar stipresnė gimnazija.



QUOTE(muminukas @ 2017 02 19, 10:58)
Į vaiko klasę atėjo du vaikai į penktą klasę iš Senamiesčio progimnazijos, nėra stipriausi klasės vaikai.


Ačiū už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Senamiestis, kaip progimnazija, buvo visai "apmirus". Bet dabar, berods direktorė pasikeitė, tai gal atsigaus. Nes mokykla tai labai geroje vietoje.
O KTU Vaižganto progimnazija priešingai - nepatogus susisiekimas, tačiau kokybine prasme mokykla stipriai "šoktelėjo". Bet kad jau labai spaudžia su mokslais ir su drausme - ne visiems tai patinka...
Atsakyti
QUOTE(Bobuvasara @ 2017 02 20, 20:58)
Senamiestis, kaip progimnazija,  buvo visai "apmirus". Bet dabar, berods direktorė pasikeitė, tai gal atsigaus. Nes mokykla tai labai geroje vietoje.
O KTU Vaižganto progimnazija priešingai - nepatogus susisiekimas, tačiau kokybine prasme mokykla stipriai "šoktelėjo". Bet kad jau labai spaudžia su mokslais ir su drausme - ne visiems tai patinka...


Aha, girdėjau apie pokyčius šios progimnazijos valdžioje. Kaip tik šiandien buvau, užrašiau dukrą į penktą klasę. Pasiskaičiusi, kas darosi Šilainių mokyklose, maniau, teks stumdytis eilėje. Taip, interesantų buvo, bet aš visus reikalingus dokumentus buvau pasiruošusi, tai labai neužtrukau. Dabar belieka laukti verdikto, papulsim ar ne mirksiukas.gif Nes ne pagal gyvenamąją vietą mums...
Atsakyti
Laba, niekas nesimokot LSMU? kažkaip ši temoje apeinama vis, o mums labai aktualu... 4u.gif ir dar Jono Pauliaus... eisim į 5 kl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elifė: 04 balandžio 2017 - 08:32
QUOTE(elifė @ 2017 04 04, 09:32)
Laba, niekas nesimokot LSMU? kažkaip ši temoje apeinama vis, o mums labai aktualu... 4u.gif ir dar Jono Pauliaus... eisim į 5 kl.

Apie LSMU yra atskira tema mirksiukas.gif gal del to cia tylu.
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2017 04 04, 08:32)
Laba, niekas nesimokot LSMU? kažkaip ši temoje apeinama vis, o mums labai aktualu... 4u.gif ir dar Jono Pauliaus... eisim į 5 kl.

apie abi yra atskiros temos, maniškiai į Jono Pauliaus eina, vienas šiemet 12 baigia, kitas trečiokas.
Atsakyti
Sveiki,
pasigedau informacijos apie dabar pervadintą Valdo Adamkaus gimnaziją prie Botanikos sodo...buvo truputį ir labiau apie seną Pranciškaus.... Planuojam keist mokyklą ir norisi išsrinkti tikrai gerą mokyklą busimam trečiokui. Kokia situacija šiais laikais su Valdo Adamkaus gimnazija??? Kokią mokytoją rekomenduotumėt ar Palmirą Gaulytę, ar Raimondą Savickienę....? Kaip reikalai su patyčiomis, muštynėmis ir kitais nemaloniais reikalais šioje mokykloje?

P.S. Vaikas kitais metais eis i trecia klase.
Atsakyti
Sveikos,

keliu temą į viršų 4u.gif Domina mokykla būsimam pirmokui.. Gal turit atsiliepimų ir galit pasidalint patirtimi? rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos, mamos  :4u:

Nežinau, ar į tinkamą temą rašau, bet gal kas patars.

Mano vaikas lanko paprastą progimnaziją miegamajam rajone, arčiausią nuo namų. Dabar yra 4tokas. Vaikas gabus, pirmūnas. Pradėjau galvoti, gal tokiam vaikui verta toliau mokytis geresnėje, t y stipresnėje, mokykloje?

Šiaip mūsų mokykla aš esu patenkinta. Bet ir palyginti nelabai turiu su kuo, nebent su savo pačios prieš n metų baigta mokykla. Kažkokių nemalonių atsitikimų mum mūsų progimnazijoje nebuvo nutikę, klasėje mano vaikas kitų vaikų yra mėgiamas, su patyčiomis nesusidūrė, pradinių klasių mokytoja yra nuostabi, o kokios bus kitais metais, juk dabar neaišku...Kaip ir nėra svarių priežasčių keisti mokyklos, išskyrus mano baimes, kad per sekančius 4 metus, praleistus "paprastoje" mokykloje, vaikui gali dingti motyvacija mokytis, bijau, kad gali patekti į blogą kompaniją, susidėti su kokiais chuliganais ir pan.

 

Dėl kokių priežasčių jum buvo kilusi mintis paieškoti vaikui kitos, geresnės, mokyklos?

 

Mūsų atveju vaikui tektų važinėti kitur pačiam viešuoju transportu, labai tikėtina, kad su persėdimais ir tolokai (reitinginės mokyklos visos yra toli nuo mūsų namų), tai yra papildomos laiko ir finansinės sąnaudos, galbūt teks aukoti kuriuos nors būrelius dėl to... Ar verta, ar nemanot, kad ir paprastoj mokykloj galima pasiruošti stojimui į gimnaziją (turiu omeny jau po 8 kl.), ypač turint galvą ant pečių?  :hmm:​ 

 

 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 10 28, 16:03)


mano supratimu tam, kas nori mokytis, visur bus gerai- sulauks mokytojų dėmesio ir palaikymo. Padaužų ir nenorinčių mokytis yra visur. Apie prestižines gimnazijas juk irgi sklando gandai apie narkotikus, turtų demonstravimą, vargingesnių žeminimą ir t.t.

Jeigu iki šiol buvo gera mokytis esamoje progimnazijoje, tai kodėl kažkas turėtų radikaliai pasikeisti perėjus į penktą klasę, juk vistiek didžioji dauguma penktokų bus iš tos pačios mokyklos. O mokytojų visokių yra tiek eilinėje (pro)gimnazijoje, tiek "prestižinėje".

Jeigu vaikas jaučiasi savo mokykloje gerai, nori skirti laiko savo pomėgiams, kuriuos galimai teiktų paaukoti vardan važinėjimo- tai kažin ar verta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietaus daina: 29 spalio 2018 - 00:03
QUOTE(dontstop @ 2018 10 28, 16:03)

<p>Dėl kokių priežasčių jum buvo kilusi mintis paieškoti vaikui kitos, geresnės, mokyklos?</p>
<p> </p>


Dėl tokios pačios, kaip ir Jums. Tiek, kad mano dukros lankė/lanko pradinę mokyklą, tai po 4 klasių mokyklos naujos reik šiaip ar taip. Vyresnioji yra normaliai besimokanti mergaitė, dabar penktokė, mokosi eilinėj progimnazijoj, kol kas viskas gerai, mokykla tikrai jai ne per silpna. Mažoji-trečiokė- yra gabi, labai protinga, bet nelabai motyvuota, nes kol kas jai mokytis nereikia, viskas gaunasi savaime. Va dėl jos man irgi skauda galvą. Ar ten pat, kur sesę, ar kur nors šūstriau. Bet tada kur? Jėzuitai kaip ir atkrenta bažnytinių reikalų (santuka mūsų ne bažnytinė), LSMU man iš principo netinka (nemanau, kad jie daro kažką VAU nuo 5 klasės, kad už tai mokėt, tuo labiau, kaina kyla, kaip ant mielių). Tai va, kol kas apmąstymuose.
Atsakyti
Pasidomėkite KTU Vaižganto progimnazija, jie formuoja stipresnes klases. Mokymo lygis tikrai aukštas ir tvarka pakankamai griežta mokykloje (ko deja daugelyje mokyklų trūksta).
Atsakyti