Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia mokykla/progimnazija Kaune

QUOTE(Bishojo @ 2014 04 23, 00:03)
O sakykite, prasau, kuom galetumete pagristi toki pasisakyma - koks yra tas jus netenkinantis vaiku kontingentas? Kaip tik siandien, perskaiciusi jusu pasisakyma, paklausiau savo koleges, kuri taip pat dirba ir Zaliakalnio progimnazijoje mokytoja, nuomones. Taip, yra ten keletas vaiku is sunkiau besivercianciu seimu, bet, o kur tokiu vaiku nera? - nebent Jezuituose arba LSMU. Todel, nors ir nesu susijusi su sia mokykla, bet tokie neargumentuoti parasymai yra tik pamastymai, kurie galbut nepelnytai peikia mokyklos varda.
O mokykla normali, as ja statyciau toje pacioje vietoje kaip ir Kudirka. Apie kitas nelabai ka galiu pasakyti, per daug nesusidurusi...

O aš savo vaiką perkėliau iš kitos progimnazijos į Žaliakalnio,,,ir labai džiaugiuosi, ir vaikas patenkintas,,,
Atsakyti
Kokia nuomonė apie Vaižganto progimnaziją, Kaune?
Atsakyti
Sveiki smile.gif

o man va idomu, kokius variantus renkates tuo atveju jei vaikas neistotu i Jezuitus ar LSMU? Ar turite treciaji varianta? kazkaip kuo daugiau gilinuos, tuo daugiau susipainioju smile.gif kolkas atrodo Atzalyno ir Kudirkos vienos rimtesniu. O kokias renkates Jus?

beje, kalbu apie busimus 5tokus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulyte_ohoho @ 2015 01 23, 12:14)
Sveiki  smile.gif

o man va idomu, kokius variantus renkates tuo atveju jei vaikas neistotu i Jezuitus ar LSMU? Ar turite treciaji varianta? kazkaip kuo daugiau gilinuos, tuo daugiau susipainioju smile.gif kolkas atrodo Atzalyno ir Kudirkos vienos rimtesniu. O kokias renkates Jus?

beje, kalbu apie busimus 5tokus  rolleyes.gif

mamulyte, mes dar įvertiname ir vaiko važiavimo į mokyklą patogumą, ne tik pačios mokyklos gerumą 4u.gif esame išvykę ir vaikas neturės galimybės stoti į LSMU ir Jėzuitus, nes jam stojamųjų metu užsienyje tebebus mokslo metai su baigiamaisiais egzaminais, taigi ir mums bus aktualus trečias variantas, kuris realiai bus pirmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulyte_ohoho @ 2015 01 23, 12:14)
Sveiki  smile.gif

beje, kalbu apie busimus 5tokus  rolleyes.gif

Pirmiausia ir svarbiausia patogumas. Vyresniajam siūlėm ir į LSMU stoti ir į KTU, atsisakė, jam jo mokykla tinka (mums irgi). Mažiui ko gero irgi nesvarstysim kažkokio kito varianto, liks savo mokykloje, juo labiau, kad iki 12 klasės galės su tais pačiais vaikais mokytis.

Atžalyno nelaikau viena iš rimtesnių, ypač pasiklausiusi poros pažįstamų, ten leidusių savo vaikus, atsiliepimų g.gif
Atsakyti
Niekas nesimoko Vaižganto progimnazijoje Kaune?
Atsakyti
Keliu tema i virsu ir noriu suzinoti dabartine situacija su progimnazijomis Kaune?Domintu dainavos raj.Kokia geriausia butu pasirinkti?
Atsakyti
Man irgi aktuali ši tema. Bet mes gyvenam Panemunėje.
Atsakyti
Kadangi Kaunas nera labai didelis tai domintu visos geros mokyklos kurios priima 5-kus.Isskyrus Jezuitus,LSMU ir KTU Licejus kuris penktoku nepriima siais metais

Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2016 01 16, 14:19)
Kadangi Kaunas nera labai didelis tai domintu visos geros mokyklos kurios priima 5-kus.Isskyrus Jezuitus,LSMU ir KTU Licejus kuris penktoku nepriima siais metais

Suformuokit savo geros mokyklos kriterijus, kad būtų paprasčiau patarti.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2016 01 15, 13:58)
Keliu tema i virsu ir noriu suzinoti dabartine situacija su progimnazijomis Kaune?Domintu dainavos raj.Kokia geriausia butu pasirinkti?

Na mes tam rajone gyvenam, dičkė baigė Varpelio pradinę ir atėjo paskui į Atžalyną, dabar VDU progimnazija, mano asmenine nuomone, dalykininkai mokytojai yra pakankamai kompetentingi, kai stojo į KTU gimnazija buvo 145 iš beveik 400, o į Rasos gimnazijos universitetines klases įstojo be vargo, buvo pirmam penketuke. Plius pats vaikas buvo baisiai patenkintas mokykla, sakė, jei čia būtų 12 klasių, niekur neitų. Mažėlį į šią progimnaziją išleidau nuo pirmos klasės, nes mokykla mums beveik kieme, jokių gatvių, pareina pats jau nuo lapkričio, plius man nereiks sukt galvos, kur kišt tą vaiką po 4 klasių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 16 sausio 2016 - 19:25
QUOTE(muminukas @ 2016 01 16, 15:40)
Suformuokit savo geros mokyklos kriterijus, kad būtų paprasčiau patarti.

Pagrindinis kriterijus tai kad vaikui nebutu geda gerai mokytis,Tolesnis paruosimas i gimnazijos klases ir tiek ax.gif Suprantu,kad viskas priklauso nuo pacio vaiko.Bet aplinka ir daug ka duoda,jei visa kl stengiasi gerai mokintis ,dalyvauti konkursuose ir tt.
Atsakyti