QUOTE(Ašva @ 2013 10 30, 23:43)
Sveikos, pasižiūrėjau Jūsų darbelius, tikrai kai kurie atrodo tarsi nulieti. Na man dar reikia pasipraktikuoti, bet norėčiau, kad pasakytumėte pastabų mano šiems darbeliams. Dar toks klausimas būtų - sagtys, kurios neišsiima, kaip jūs jas apsaugote nuo dažymo? aš dabar galvoju, kad gal reikėjo apklijuoti, nes kad ir kaip stengiausi neuždažyti, vistiek užsidažė, o po to teko bandyt dažus nugramdyti....
O šitam tai dabar nuotraukoje pamačiau, kad akivaizdžiai vienam šone matosi medžio sudūrimo vietos, gal sakau jas reikėjo "užšpakliuoti" prieš dažant? ar kažkaip kitaip išlygint paviršių.....
Bet kuria sagti gali isimti. Atsargiai su peiliu ar kanceliariniu peiliuku pakeliat nuo krastu ir po truputi isimat, paskui idedat atgal...
Del pirmosios dezutes, tai man atrodo, jog su zydra apacia ji atrodytu graziau...
Medzio sudurimo vietas reikia spakliuoti ir aisku slifuoti... As kartai palieku kaip yra, jeigu tai tinka darbeliui, kartais net paryskinu... Su kuom daret ornamenta apacioje? Toks jausmas, kad su piestuku perpiestas per trafareta... Man prie sios serveteles prasosi Shabby shic stilius, noretusi truputeli krastus pasendinti, papurvinti, zodziu, kad ji neatrodytu tokia nauja...