Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Ručike @ 2013 10 30, 17:04)
Labai grazu  wub.gif  Ziurint i ji, tai man toki pagamint yra misija neimanoma smile.gif
O nugarele ir kojele dekoruoji ?

Temoj nuotraukų necituojame 4u.gif

Rėmelio antrą pusę dažau, kojelės ne
Atsakyti
Sveikos, pasižiūrėjau Jūsų darbelius, tikrai kai kurie atrodo tarsi nulieti. Na man dar reikia pasipraktikuoti, bet norėčiau, kad pasakytumėte pastabų mano šiems darbeliams. Dar toks klausimas būtų - sagtys, kurios neišsiima, kaip jūs jas apsaugote nuo dažymo? aš dabar galvoju, kad gal reikėjo apklijuoti, nes kad ir kaip stengiausi neuždažyti, vistiek užsidažė, o po to teko bandyt dažus nugramdyti....
user posted image

O šitam tai dabar nuotraukoje pamačiau, kad akivaizdžiai vienam šone matosi medžio sudūrimo vietos, gal sakau jas reikėjo "užšpakliuoti" prieš dažant? ar kažkaip kitaip išlygint paviršių.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2013 10 30, 22:43)
Sveikos, pasižiūrėjau Jūsų darbelius, tikrai kai kurie atrodo tarsi nulieti. Na man dar reikia pasipraktikuoti, bet norėčiau, kad pasakytumėte pastabų mano šiems darbeliams. Dar toks klausimas būtų - sagtys, kurios neišsiima, kaip jūs jas apsaugote nuo dažymo? aš dabar galvoju, kad gal reikėjo apklijuoti, nes kad ir kaip stengiausi neuždažyti, vistiek užsidažė, o po to teko bandyt dažus nugramdyti....

O šitam tai dabar nuotraukoje pamačiau, kad akivaizdžiai vienam šone matosi medžio sudūrimo vietos, gal sakau jas reikėjo "užšpakliuoti" prieš dažant? ar kažkaip kitaip išlygint paviršių.....

Aš tas sagteles atsargiai su peiliu atkeliu ir išimu.
Galima ir paglaistyti medžio nelygumus. Man tai patinka, kai jaučiasi, kad medis... Bet n kiekvienam darbeliui tai tinka.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2013 10 30, 23:43)

Bet kuria sagti gali isimti. Atsargiai su peiliu ar kanceliariniu peiliuku pakeliat nuo krastu ir po truputi isimat, paskui idedat atgal... smile.gif
Del pirmosios dezutes, tai man atrodo, jog su zydra apacia ji atrodytu graziau...

Medzio sudurimo vietas reikia spakliuoti ir aisku slifuoti... As kartai palieku kaip yra, jeigu tai tinka darbeliui, kartais net paryskinu... Su kuom daret ornamenta apacioje? Toks jausmas, kad su piestuku perpiestas per trafareta... Man prie sios serveteles prasosi Shabby shic stilius, noretusi truputeli krastus pasendinti, papurvinti, zodziu, kad ji neatrodytu tokia nauja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 30, 22:11)
Bet kuria sagti gali isimti. Atsargiai su peiliu ar kanceliariniu peiliuku pakeliat nuo krastu ir po truputi isimat, paskui idedat atgal... smile.gif

Su kuom daret ornamenta apacioje? Toks jausmas, kad su piestuku perpiestas per trafareta... Man prie sios serveteles prasosi Shabby shic stilius, noretusi truputeli krastus pasendinti, papurvinti, zodziu, kad ji neatrodytu tokia nauja... smile.gif

Kad sagtį išimti galima tai suprantu, aš tik suabejojau ar vėliau įstačius į tą pačią vietą ji tvirtai laikysis. Kaip pavyzdi - įkalus vinį, ją ištraukus ir vel į tą skylę įkalus, ji jau nebus tokia tvitrai besilaikanti.... na bet jei rimtai užssiimančios dekupažu taip sako, vadinasi tai veikia....

Ornamentas apačioje iš servėtėlės, ornamento linijos ir buvo tokios kaip su ranka nupieštos, aišku taip ir matosi ax.gif Man asmeniškai "purviukai" nelabai schmoll.gif man kaip tik patinka kad "kaip nauja" lotuliukas.gif Kitas reikalas jei nesugebėjau parinkti tinkamos servėtėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2013 10 30, 23:53)
Kad sagtį išimti galima tai suprantu, aš tik suabejojau ar vėliau įstačius į tą pačią vietą ji tvirtai laikysis. Kaip pavyzdi - įkalus vinį, ją ištraukus ir vel į tą skylę įkalus, ji jau nebus tokia tvitrai besilaikanti.... na bet jei rimtai užssiimančios dekupažu taip sako, vadinasi tai veikia....

Ornamentas apačioje iš servėtėlės, ornamento linijos ir buvo tokios kaip su ranka nupieštos, aišku taip ir matosi  ax.gif Man asmeniškai "purviukai" nelabai  schmoll.gif man kaip tik patinka kad "kaip nauja" lotuliukas.gif Kitas reikalas jei nesugebėjau parinkti tinkamos servėtėlės  g.gif

Kai dažot dėžutę, ta vinutės skylutė užsitepa beveik. Todėl atgal įkalus lieka tvirtai laikytis wink.gif
Atsakyti
Ašva, pirmoj dėžutėj baltas pagrindas tiktų, jei servetėlėj būtų bent kiek baltos spalvos, bet ten dabar jos nėra, todėl kažkiek pjaunasi tarpusavy viršus su apačia

Antros dėžutės medžio sudūrimo vietas aš būčiau špakliavusi 4u.gif

VasareV miela komodėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2013 10 31, 00:53)

O aš prieš dėdama atgal sagtelę, į skylutes dar prileidžiu klijų.
Jei dekoruojamas daiktas turi atrodyti labai senas, galima ir sagtį apdažyti ir paskui patrinti, kad atrodytų apsilupinėjusi. Bet čia jau turi būti spec. sumanymas , ne visiems patinka.
Atsakyti
ačiū labai už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Patiko Vasarev komodėlė su nenusibostančiais lavandų motyvais.
Įkeliu statinaitę , kurioje laikau siūlų kamuoliukus.
user posted image
Papildyta:
Kodėl nuotrauka ant šono, niekaip nesupranru, atsipraša.....
Papildyta:
Ir klaidų pridariau rašydama, kitą kartą būsiu atidesnė
Atsakyti
VDG gražuma bačkutės bigsmile.gif
Atsakyti
Pasirodau su naujais darbeliais:

user posted image

user posted image
Atsakyti