Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2013 10 28, 12:52)
Aisku, butu idomu suzinoti is kur gavo tokias ir kiek kainavo... Nes noriu savo mazei i kambari dideliu raidziu, bet kiek ieskojau tai nepatiko sriftas, arba kaina nereali.. 4u.gif

Kiek man žinoma, berods pirko iš čia
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 28, 15:00)
Kiek man žinoma, berods pirko iš čia

Tik kainos ten siaubingos... sad.gif Mano dukros bent jau vardas neilgas, bet vis tiek 56 Lt tada tektu moketi uz varda... sad.gif Sakyciau brangoka... Gal pati bandysiu ispjauti is fanieros... 4u.gif
Atsakyti
Manosios raktines.

user posted image

user posted image

Atsakyti
vytautepie bigsmile.gif kaip dailu wub.gif
o cia pirmoje raktinėje kas ? servetėle ar ryzinis p.

Atsakyti
Sveikos, ateinu su dovana draugei... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 29, 17:53)
vytautepie  bigsmile.gif kaip dailu  wub.gif
o cia pirmoje raktinėje kas ? servetėle ar  ryzinis p.

Aciu 4u.gif
Pirmoje irgi ryzinis + fonas ir dalis pritapyta.
Atsakyti
Laba diena,
Gavau pastaba, kad nesirodau savo darbeliu, todel skubu istaisyti klaida ir parodau bent keleta paskutiniu blush2.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Buvo ir daugiau darbu, bet visus juos gaminau , kad butu artimiems dovana, todel kazkaip net nepamasciau nufotografuoti rolleyes.gif
Dabar pakeliui 8 remeliai nuotraukoms. Kai tik visi bus baigti butinai idesiu juos Jusu ivertinimui cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ručike: 29 spalio 2013 - 17:50
Ėch darbų gražumas: visų dėžutės (o t. p. raktinės) swoon.gif, rėmeliai good.gif , butelukas manau taip ir liks nepraimtas (teks sausai pasėdėti biggrin.gif (gaila)). O aš užkimusi, kosėju, sloguoju, čiaudau, cry.gif cry.gif (baisu, nes balsas mano darbo pagrindinis instrumentas (kompas pagalbinis lotuliukas.gif )). Tai jūsų darbai man kaip vaistai. Todėl mano darbų fotosesija (pasivoliojimas kieme biggrin.gif ) nusikelia vėlesniam laikui. Visoms darbštuolėms po didelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 29 spalio 2013 - 18:42
Ručike, man tik pirmoji deze patiko... Kruopsciai dekoruota, grazi...
Raktines kompozicijos nelabai supratau, kodel ten tarpai juodi liko, o ne visas paveiksliukas uzklijuotas, o ir foto nelabai geros kokybes, tai dar pablogina vaizda...
Padekliukai kruopsciai padaryti, bet ne mano skonio tad susilaikau nuo komentaro...
O padekliukas kiausiniams man fonas nesusisaukia su paveiksliuku, matosi teptuko dryziai ir paciam paveiksliuku mano manymu truksta seselio...
Ir aisku jeigu galvosite apie darbu pardavima, arba dekoravima pagal uzsakymus tada visu pirma reiketu fotografuoti kitaip smile.gif apgalvoti fona, sviesa ir t.t. Kad zmogus ziuredamas i foto noretu isigyti ta daikta ir t.t.

vytaute, abi raktines grazios 4u.gif kruopscios 4u.gif tik tai pirmai noretusi labiau rytietisko fono... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 29 spalio 2013 - 22:01
AnAngel, aciu uz pastebejimus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 30, 09:55)
[url=http://radikal.ru/fp/01967597d672430eb281360508160bc8]

Labai grazu wub.gif Ziurint i ji, tai man toki pagamint yra misija neimanoma smile.gif
O nugarele ir kojele dekoruoji ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 30 spalio 2013 - 20:36