Tos fėjos ir visi drugeliai mums pabodo, bet ne žmonėms, kurie užsako. Jiems gražu, tų fėjų nemanau, kad pas juos namuose kiekvienam kampe.
Konkursas gerai. Bet tiikrai, kas jam turės laiko?
del to konkurso net nezinau ka galima butu graziai pagaminti kitaip su ta feja kaip angel rase juodam fone kazka pripiešti bet kur paskui ta dezute desi
geriau jau butu Kalėdų tema vistiek bus ir uzsakymų pas kaip kurias ,kitos dovanėlių ruoš , galima to darbelio nerodyti o prieš Kalėdas visos sukeliam patį gražiausia pačiai darbeli ir pasirodom
mona66 gražu ,švaru ,dailu matosi kad pasistengta
geriau jau butu Kalėdų tema vistiek bus ir uzsakymų pas kaip kurias ,kitos dovanėlių ruoš , galima to darbelio nerodyti o prieš Kalėdas visos sukeliam patį gražiausia pačiai darbeli ir pasirodom
mona66 gražu ,švaru ,dailu matosi kad pasistengta
Aš fėjom nepasirašau, nes giminėj vieni vaikiai, mažulė tik viena ir ji seniai savo fėjas gavo.
zydrem ačių
zydrem ačių
QUOTE(zydrem @ 2013 10 20, 19:00)
del to konkurso net nezinau ka galima butu graziai pagaminti kitaip su ta feja kaip angel rase juodam fone kazka pripiešti bet kur paskui ta dezute desi
Rusaites daro teminius konkursus...
Pvz.: reikia isdekoruoti tam tikra daikta - vazona, remeli, veidrodeli, laikrodi. Arba stiliaus konkursas - country, provansas, taskiukai, langiukai, linijos. Arba personazu - fejos, meskiukai, pasakos ir t.t.
Galim is mes kazka panasaus surengti... Tik pas jas ne vienas ir tas pats zmogus organizuoja konkursus, o pasiskirsto Duodamas menuo, pagrindine salyga niekur pries tai nepublikuoti darbo foto, ant foto neturi buti parasu ir t.t.
Tai kadangi arteja Kaledos, galima paskelbti Kaledini konkursa, darbu "pridavimo" terminas 1 menuo.
del konkurso, tai siaip issprudo...Tikiu, kad nera laiko...man jo nera irgi juodai...
mona66, grieztas darbelis...dailus.Tikiu, kad namuose graziai ziuresis
mona66, grieztas darbelis...dailus.Tikiu, kad namuose graziai ziuresis
Kalėdiniai temai pasirašyčiau, tik patikslinti reikėtų, ką konkrečiai dekoruoti rinktumėmės.
Whatever? dėkui .
Whatever? dėkui .
QUOTE(mona66 @ 2013 10 20, 23:27)
Kalėdiniai temai pasirašyčiau, tik patikslinti reikėtų, ką konkrečiai dekoruoti rinktumėmės.
Whatever? dėkui .
Whatever? dėkui .
Belen ka tik, kad motyvas butu ziemiskas, arba kaledinis
Nei vieno dekupažinio konkurso nesu praleidusi, bet šiais metais aš pasuosiu...kryžiukai jama viršų, o ir pažįstami nicai sugrįžta atgal su savo norais...be to valdiškas darbas neduoda laisvadienių, vaikai auga-dėmesio savo reikalauja, reikia ir kolorijas sudeginti, o dar porą gerų knygų prie lovos esu pasidėjusi...dar pora balių surežisuot reikia...
Prie konteinerio rasta spintelė
dabar tapo tokia
dabar tapo tokia