Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Tos fėjos ir visi drugeliai mums pabodo, bet ne žmonėms, kurie užsako. Jiems gražu, tų fėjų nemanau, kad pas juos namuose kiekvienam kampe.
Konkursas gerai. Bet tiikrai, kas jam turės laiko? g.gif
Atsakyti
del to konkurso g.gif net nezinau ka galima butu graziai pagaminti kitaip su ta feja kaip angel rase g.gif juodam fone g.gif kazka pripiešti g.gif bet kur paskui ta dezute desi g.gif
geriau jau butu Kalėdų tema ax.gif vistiek bus ir uzsakymų pas kaip kurias ,kitos dovanėlių ruoš , galima to darbelio nerodyti o prieš Kalėdas visos sukeliam patį gražiausia pačiai darbeli ir pasirodom g.gif

mona66 gražu ,švaru ,dailu wub.gif matosi kad pasistengta 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 20 spalio 2013 - 17:02
Aš fėjom nepasirašau, nes giminėj vieni vaikiai, mažulė tik viena ir ji seniai savo fėjas gavo. biggrin.gif biggrin.gif
zydrem ačių ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 20 spalio 2013 - 17:12
QUOTE(zydrem @ 2013 10 20, 19:00)
del to konkurso  g.gif net nezinau ka galima butu graziai pagaminti kitaip su ta feja kaip angel rase  g.gif juodam fone  g.gif kazka pripiešti  g.gif bet kur paskui ta dezute desi    g.gif
geriau jau butu Kalėdų  tema  ax.gif vistiek bus ir uzsakymų pas kaip kurias ,kitos dovanėlių ruoš , galima to darbelio nerodyti o prieš Kalėdas visos sukeliam patį gražiausia pačiai darbeli  ir pasirodom  g.gif

Rusaites daro teminius konkursus...
Pvz.: reikia isdekoruoti tam tikra daikta - vazona, remeli, veidrodeli, laikrodi. Arba stiliaus konkursas - country, provansas, taskiukai, langiukai, linijos. Arba personazu - fejos, meskiukai, pasakos ir t.t.
Galim is mes kazka panasaus surengti... Tik pas jas ne vienas ir tas pats zmogus organizuoja konkursus, o pasiskirsto smile.gif Duodamas menuo, pagrindine salyga niekur pries tai nepublikuoti darbo foto, ant foto neturi buti parasu ir t.t.
Tai kadangi arteja Kaledos, galima paskelbti Kaledini konkursa, darbu "pridavimo" terminas 1 menuo. 4u.gif
Atsakyti
del konkurso, tai siaip issprudo...Tikiu, kad nera laiko...man jo nera irgi juodai...

mona66, grieztas darbelis...dailus.Tikiu, kad namuose graziai ziuresis
Atsakyti
Kalėdiniai temai pasirašyčiau, tik patikslinti reikėtų, ką konkrečiai dekoruoti rinktumėmės. ax.gif ax.gif

Whatever? dėkui blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 10 20, 23:27)
Kalėdiniai temai pasirašyčiau, tik patikslinti reikėtų, ką konkrečiai dekoruoti rinktumėmės. ax.gif  ax.gif

Whatever? dėkui  blush2.gif .

Belen ka tik, kad motyvas butu ziemiskas, arba kaledinis smile.gif
Atsakyti
Nei vieno dekupažinio konkurso nesu praleidusi, bet šiais metais aš pasuosiu...kryžiukai jama viršų, o ir pažįstami nicai sugrįžta atgal su savo norais...be to valdiškas darbas neduoda laisvadienių, vaikai auga-dėmesio savo reikalauja, reikia ir kolorijas sudeginti, o dar porą gerų knygų prie lovos esu pasidėjusi...dar pora balių surežisuot reikia...smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos,
Noreciau pasiteirauti del dekupazines dezutes arba lagamino. Kiek tokie daikteliai galetu kainuoti?
Mane domintu Paryziaus tema.
Ar kuri is jusu pagamintu pardavimui? Ir kaip greitai?

Aciu
Atsakyti
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Jūra, burlaivis - labai gražu, tinka berniukui

O čia maža dėžutė su mano mėgstama servetėle
user posted image
Atsakyti
Prie konteinerio rasta spintelė

user posted image

dabar tapo tokia