Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2014 02 08, 16:56)
Malonu, kad patinka mano vaikiski darbeliai...  4u.gif Jeigu tema sekate jau pusmeti, tai visai neseniai kaip tik ir aptarinejome mano taskavimo buda...  blush2.gif Pasikartosiu, taskuoju as dazais, pries tai su liniuote ir piestuku pazymiu taskiuku vietas ant dezutes. Del to taip lygiai man ir gaunasi.  4u.gif

Taip taip, skaiciau apie tai,pamenu viska.. netaip paklausiau... norejau suzinot kokiu yrankiu taskuojat? teptuku taip graziai iseina? AR pagaliuku kokiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurorasa @ 2014 02 08, 19:06)
Taip taip, skaiciau apie tai,pamenu viska.. netaip paklausiau... norejau suzinot kokiu yrankiu taskuojat? teptuku taip graziai iseina? AR pagaliuku kokiu.. smile.gif

Uzapvalintu mediniu pagaliuku, t.y. teptuko kitu galu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 02 08, 14:00)
Pagaliau pabaigiau ta juvelyrini darba ir stai rezultatas....

Wau! Darbas tikrai juvelyrinis, a rezultatas nuostabus!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kartais varda reikia padaryti, tai ir tai uztrunka... o cia toks kiekis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alexa777 @ 2014 02 08, 23:37)
Wau! Darbas tikrai juvelyrinis, a rezultatas nuostabus!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kartais varda reikia padaryti, tai ir tai uztrunka... o cia toks kiekis  doh.gif

Aciu 4u.gif jau bus pratesimas... Mama prisimine, kad is vienos abeceles pagrindiniu zodziu "mama" ir "tetis" nesudeliosi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 02 08, 23:17)
Mama prisimine, kad is vienos abeceles pagrindiniu zodziu "mama" ir "tetis" nesudeliosi... sad.gif

lotuliukas.gif
O "+ - =" - dar neuzsake? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexa777 @ 2014 02 09, 00:31)
lotuliukas.gif
O "+ - ="  - dar neuzsake?  smile.gif

Norejo, bet ju negamina... Aisku minusa ir lygibes zenkla galima is "I" raides sukurti bet pliuso jau niekaip, suklijuotas abejoju ar laikys... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 02 08, 20:16)
Uzapvalintu mediniu pagaliuku, t.y. teptuko kitu galu... 4u.gif

Lb dekui uz ats 4u.gif tik nepykit bet kopijuosiu jusu dezute su minnie blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Stai mano pirmas blynas... mokinausi servetele klijuot smile.gif foto gal ir nekazka,nes tel daryta,bet ir darbas nekazka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurorasa @ 2014 02 09, 02:11)
Stai mano pirmas blynas...

O man patiko smile.gif
Miela dėžutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurorasa @ 2014 02 09, 02:43)
Lb dekui uz ats 4u.gif tik nepykit bet kopijuosiu jusu dezute su minnie blush2.gif

Niu ka jau padarysi doh.gif
Atsakyti
laba mergaitės 4u.gif
nelabai as cia mėgstu girtis blush2.gif bet katinukus noriu parodyti kol vienus siuvineju kitus ant dėžučių užtupdžiau biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 02 09, 16:28)
laba mergaitės  4u.gif
nelabai as cia mėgstu girtis  blush2.gif  bet katinukus noriu parodyti...

Labai fainuciai 4u.gif
Atsakyti