QUOTE(AnAngel @ 2014 02 06, 01:35)
As pati dariau...
as supratau kad jus dekoravote labai grazu bet as turejau galvoje pacia lentele jus ir ja gaminote
QUOTE(TomaM @ 2014 02 06, 16:03)
as supratau kad jus dekoravote labai grazu bet as turejau galvoje pacia lentele jus ir ja gaminote
Taip, viskas nuo... iki...
VDG, aciu
QUOTE(sobieska @ 2014 02 07, 12:24)
VDG....AnAngel....šaunios dėžutės
Aciu, grazus pritapymas...
abėcėle ir skaičiai labai labai
Labas merginos auksarankes! Sia Tema seku jau gal puse metu,groziuosi jusu padarytais nuostabiais darbais. Uzsisakiau knyga is lt,nusipirkau keletas priemoniu pagrindiniu ir bandysiu ka nors nulipdyt naktimis. Dienom rankos uzimtos nes turi mergaite-rankinuka pirmam darbeliui pabandysiu padaryt dukrytei dezutesegtukam. Man lb lb Grazu angels vaikiski taskuoti darbeliai,tad isdrysiu paklaust kuo tuos taskucius taskuojat,kad visi tokie lygus ir vienodi?
QUOTE(eurorasa @ 2014 02 08, 17:28)
Labas merginos auksarankes! Sia Tema seku jau gal puse metu,groziuosi jusu padarytais nuostabiais darbais. Uzsisakiau knyga is lt,nusipirkau keletas priemoniu pagrindiniu ir bandysiu ka nors nulipdyt naktimis. Dienom rankos uzimtos nes turi mergaite-rankinuka pirmam darbeliui pabandysiu padaryt dukrytei dezutesegtukam. Man lb lb Grazu angels vaikiski taskuoti darbeliai,tad isdrysiu paklaust kuo tuos taskucius taskuojat,kad visi tokie lygus ir vienodi?
Malonu, kad patinka mano vaikiski darbeliai... Jeigu tema sekate jau pusmeti, tai visai neseniai kaip tik ir aptarinejome mano taskavimo buda... Pasikartosiu, taskuoju as dazais, pries tai su liniuote ir piestuku pazymiu taskiuku vietas ant dezutes. Del to taip lygiai man ir gaunasi.