Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image
Papildyta:
Gražūs pasutiniai darbeliai - laikiklis, romantiška Sobieskos dėžutė.
O čia mano dovana jaunavedžiams
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 02 06, 01:35)
As pati dariau... blush2.gif

as supratau kad jus dekoravote labai grazu thumbup.gif bet as turejau galvoje pacia lentele jus ir ja gaminote tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaM @ 2014 02 06, 16:03)
as supratau kad jus dekoravote labai grazu thumbup.gif  bet as turejau galvoje pacia lentele jus ir ja gaminote tongue.gif

Taip, viskas nuo... iki... 4u.gif
VDG, aciu 4u.gif
Atsakyti
Minnie Mouse smile.gif

user posted image
Atsakyti
VDG....AnAngel....šaunios dėžutės wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 02 07, 12:24)
VDG....AnAngel....šaunios dėžutės  wub.gif

Aciu, grazus pritapymas... 4u.gif
Atsakyti

Nuotraukų rėmelis mažajam lenktynininkui:

user posted image

Pieštukinė dvelkianti vasara:

user posted image
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau ta juvelyrini darba ir stai rezultatas....

user posted image

Kazkodel nuojauta man kuzda, kad daugiau neapsiimsiu abeceles daryti... lotuliukas.gif

Ir Mikes metrikute:

user posted image
Atsakyti
abėcėle ir skaičiai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 02 08, 15:25)
abėcėle ir skaičiai  labai labai  wub.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos auksarankes! Sia Tema seku jau gal puse metu,groziuosi jusu padarytais nuostabiais darbais. Uzsisakiau knyga is lt,nusipirkau keletas priemoniu pagrindiniu ir bandysiu ka nors nulipdyt naktimis. Dienom rankos uzimtos nes turi mergaite-rankinuka smile.gif pirmam darbeliui pabandysiu padaryt dukrytei dezutesegtukam. Man lb lb Grazu angels vaikiski taskuoti darbeliai,tad isdrysiu paklaust kuo tuos taskucius taskuojat,kad visi tokie lygus ir vienodi?
Atsakyti
QUOTE(eurorasa @ 2014 02 08, 17:28)
Labas merginos auksarankes! Sia Tema seku jau gal puse metu,groziuosi jusu padarytais nuostabiais darbais. Uzsisakiau knyga is lt,nusipirkau keletas priemoniu pagrindiniu ir bandysiu ka nors nulipdyt naktimis. Dienom rankos uzimtos nes turi mergaite-rankinuka smile.gif pirmam darbeliui pabandysiu padaryt dukrytei dezutesegtukam. Man lb lb Grazu angels vaikiski taskuoti darbeliai,tad isdrysiu paklaust kuo tuos taskucius taskuojat,kad visi tokie lygus ir vienodi?

Malonu, kad patinka mano vaikiski darbeliai... 4u.gif Jeigu tema sekate jau pusmeti, tai visai neseniai kaip tik ir aptarinejome mano taskavimo buda... blush2.gif Pasikartosiu, taskuoju as dazais, pries tai su liniuote ir piestuku pazymiu taskiuku vietas ant dezutes. Del to taip lygiai man ir gaunasi. 4u.gif
Atsakyti