Senokai sveciavausi cia
Pora paskutiniuju mano darbeliu is dar nebaigto viso komplekto ...
Aguonos iskilios (gelines), ornamentai, taip pat, iskilus (is strukturines).
AnAngel, patinka man labai tavo vaikiski darbeliai
O cia dovana vienam silciausiu kada nors mano sutiktu zmoniu..
[/url]
O cia dovana vienam silciausiu kada nors mano sutiktu zmoniu..
[/url]
QUOTE(Whatever? @ 2014 01 25, 21:00)
AnAngel, patinka man labai tavo vaikiski darbeliai
Aciu
Grazus levandinis rinkinukas nebuciau pagalvojus kad taip deres ant sukos...
QUOTE(sobieska @ 2013 12 14, 17:58)
išvis patinka, kai kelios technikos sudaro darnią visumą, ne tiktai balta ir aplikacijos...nors ir ten reikia stengtis kruopščiai iškirpt motyvą ir pasistengt, kad servetėlė savo spalvos nepaskleistų toliau, nei jai reikia ...
Pasinaudodama komentaru, norėčiau paklausti.
Kaip tik susiduriau su tokia bėda, kad fonas baltas, paukštis raudonas ir kai klijuoji, paukščio raudona šiek tiek pasiskleidžia ant balto fono - išeina iš kraštų.... gal galėtumėt parašyti, ką daryti, kad taip neatsitiktų....
QUOTE(Ašva @ 2014 01 26, 16:54)
Per daug ir per dažnai brauki teptuku į šalis, užtenka karto, kito...nes kuo toliau, tuo ji labiau brinks ir skleis spalvą aplink..Jei matai, kad servetėlė linkusi dažyt, stenkis,klijuot neišeidama iš motyvo
QUOTE(Ašva @ 2014 01 26, 23:24)
Pasinaudodama komentaru, norėčiau paklausti.
Kaip tik susiduriau su tokia bėda, kad fonas baltas, paukštis raudonas ir kai klijuoji, paukščio raudona šiek tiek pasiskleidžia ant balto fono - išeina iš kraštų.... gal galėtumėt parašyti, ką daryti, kad taip neatsitiktų....
Kartais pasitaiko ir man .... aš tokiu atveju, kai nudziuna klijai, dar patapsnoju kempinele su baltais dazais (fona).
Sobieska ir AnAngel - jūsų darbai tobuli!!!
Kiek metų jus jau dekupažuojate?
Kiek metų jus jau dekupažuojate?
QUOTE(alexa777 @ 2014 01 27, 19:31)
Aciu Jau senokai, kokie 3-4 metukai tikrai yra...