Sobieska, An Angel, Whatever, VDG ačiū už gražius žodžius.
Sobieskos paskutinė darbas labai labai
O ten šonuose tie nelygumai servetėle gauti?
QUOTE(gintan @ 2014 01 14, 17:56)
Ačiū
Taip, su servetėle
Sobieska - gražu, kažkas nematyto. Tas paveikslėlis ant dangtelio ar spausdintas, juk nepanašu į servetėlę?
QUOTE(VDG @ 2014 01 15, 09:25)
Sobieska - gražu, kažkas nematyto. Tas paveikslėlis ant dangtelio ar spausdintas, juk nepanašu į servetėlę?
Ačiū
Tai spaudinys
Mergaites, noreciau patarimo del raidziu is Dekostudijos...
Ju briaunos arba padengtos kazkuom, arba lieka kazkokie degesiai kai raides ispjauna... Zodziu kai dazau raides balta spalva, pro dazus lenda tas rudumas... Kaip Jus to isvengiate? Dekinga uz pagalba
Ju briaunos arba padengtos kazkuom, arba lieka kazkokie degesiai kai raides ispjauna... Zodziu kai dazau raides balta spalva, pro dazus lenda tas rudumas... Kaip Jus to isvengiate? Dekinga uz pagalba
Laba diena,
patrink tuos degėsius su švitriniu popieriumi.
QUOTE(AnAngel @ 2014 01 16, 22:07)
Mergaites, noreciau patarimo del raidziu is Dekostudijos...
patrink tuos degėsius su švitriniu popieriumi.
QUOTE(efauto @ 2014 01 17, 10:14)
Tai taip ir darau, bet kazkaip uzknisa... Labai jau jos israitytos, sunku prieiti prie visu vietu, maniau gal koks geresnis budas yra...
QUOTE(AnAngel @ 2014 01 17, 12:09)
Tai taip ir darau, bet kazkaip uzknisa... Labai jau jos israitytos, sunku prieiti prie visu vietu, maniau gal koks geresnis budas yra...
Man pardaveja sake nutrinti su nagu dilde
QUOTE(Dinulyte @ 2014 01 17, 16:53)
Man pardaveja sake nutrinti su nagu dilde
Zodziu kapec man... Pas mane dabar 42 raides...
QUOTE(AnAngel @ 2014 01 17, 16:41)
Zodziu kapec man... Pas mane dabar 42 raides...
Nu jo, čia tikrai kapec
As tai daug sluoksnių dažau, kad nepersišviestų rudumas.
QUOTE(alexa777 @ 2014 01 17, 19:18)
Irgi netinka... Kapec man bus dazant
Mastau, o jeigu nulakuoti jas kokiu purskiamu laku, o paskui dazyti, gal tai padetu? As dazysiu jas spalvotai, t.y. ne baltai, tai gal uzfiksavus laku tas rudumas neislis i pavirsiu?
QUOTE(AnAngel @ 2014 01 17, 20:34)
Mastau, o jeigu nulakuoti jas kokiu purskiamu laku, o paskui dazyti, gal tai padetu? As dazysiu jas spalvotai, t.y. ne baltai, tai gal uzfiksavus laku tas rudumas neislis i pavirsiu?
Po lako tai jau tikrai mažiau bus rudumo, o gal iš viso nebus
Pasidalinkit paskui patirtimi, kaip dažėt
O kaip jūs lakuojat jau nudažytas raides: paprastu laku ar purškiamu?