O man taskeliai neatsibo.Grazu, anangel zinant, kad darbeliai atsidurs skirtinguose namuose, as dziaugiuosi, kad kazkas tures skoniga ir stilinga remeli
Pilnatis stojo, jau vėl bjaurastis lenda Jei taip padarėt vadinasi taip jums ar jūsų užsakovams reikėjo. Basta.
Geras būdas išsikrauti su šiupeliu pakasti akmenuotą žemę. Išsikroviau visai savaitei Ką tik vaikas į duobę įkrito Prie laiptų iškasiau duobę lietvamzdžiui įleisti, o jis nešdamas šuniu maistą įkrito Gerai kad košę neišmetė, tik pats pasitiesė (vos nenumiriau iš juoko) Parėjęs klausia, kad gal kieme žemė įsmego Tingi šmikius palipti 3 laiptus ir vis per buvusį gėlyną lipdavo - prisilaipiojo
Geras būdas išsikrauti su šiupeliu pakasti akmenuotą žemę. Išsikroviau visai savaitei Ką tik vaikas į duobę įkrito Prie laiptų iškasiau duobę lietvamzdžiui įleisti, o jis nešdamas šuniu maistą įkrito Gerai kad košę neišmetė, tik pats pasitiesė (vos nenumiriau iš juoko) Parėjęs klausia, kad gal kieme žemė įsmego Tingi šmikius palipti 3 laiptus ir vis per buvusį gėlyną lipdavo - prisilaipiojo
Nu aš turėjau raumeny...savo fantazijų realizavimo ribas...kažkaip man pačiai nesidirbtų, jei prašytų tą patį atkartot, tik kitam kolorite, todėl ir klausiu...koks jausmas daryt tą patį ...tikrai jokios kerasos nepilu, o ir neturiu tam tikslo...tik šiaip...galima ir neatsakyt...tiks ir sekantys taškiukai...bet...
mona66, kad taves nesuprast, palauksiu Heloweeno ...dekupažinio HELOVYNO
mona66, kad taves nesuprast, palauksiu Heloweeno ...dekupažinio HELOVYNO
QUOTE(sobieska @ 2013 10 19, 21:48)
Čia mama dirba (ne sadistė mamaulė esu, bet reikėjo pamatyti miną, kai iš kiemo parėjo ), o sūnelis tipo Antigonę skaitė ir dirbti negalėjo. O dėl HELOVYNO teks gerokai palaukti. Jei geras oras bus ryt keletą esamų darbų pafotkinsiu.
QUOTE(sobieska @ 2013 10 19, 21:33)
Man taškiukai jau pabodo... o tau pačiai neatsibosta prie to pačio sugrįžt...
Kas man atsibodo tai fejos ir drugeliai, o su taskiukais nera daug pas mane darbu...
Be to si sezona taskuota tema labai ant bangos bus...
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 19, 21:51)
O man taskeliai neatsibo.Grazu, anangel zinant, kad darbeliai atsidurs skirtinguose namuose, as dziaugiuosi, kad kazkas tures skoniga ir stilinga remeli
Pritariu
QUOTE(sobieska @ 2013 10 19, 22:48)
Nu aš turėjau raumeny...savo fantazijų realizavimo ribas...kažkaip man pačiai nesidirbtų, jei prašytų tą patį atkartot, tik kitam kolorite, todėl ir klausiu...koks jausmas daryt tą patį ...tikrai jokios kerasos nepilu, o ir neturiu tam tikslo...tik šiaip...galima ir neatsakyt...tiks ir sekantys taškiukai...bet...
Jeigu prasytu atkartoti kieno nors kito darba butu tikrai nesmagu ir pasiusciau toki uzsakova pas ta kureja, kuri ta dare, bet kai praso kazko panasaus i mano jau daryta darba tai why not?! Sakau labiausiai atsibodo fejos, bet vis tiek zmones nori su jomis... Pas tave pacia yra vaikisku darbu kurie kazkiek tarpusavyje panasus, tai pati gali atsakyti i savo pacios klausima....
ir
ir
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 19, 22:21)
Ačiū, už reprezentaciją...tikrai to tikėjausi , man buvo nesmagu kartotis, buvo nuobodu, ėjo konvėjeris...bet žiūrint iš šalies visai gražiai gavosi ...tuo metu ši servetėlė buvo ant bangos ...ai...fėjos, tai fėjos...
http://www.liveinternet.ru/users/kumushki/post263586060/
QUOTE(sobieska @ 2013 10 19, 23:35)
Ačiū, už reprezentaciją...tikrai to tikėjausi , man buvo nesmagu kartotis, buvo nuobodu, ėjo konvėjeris...bet žiūrint iš šalies visai gražiai gavosi ...tuo metu ši servetėlė buvo ant bangos ...ai...fėjos, tai fėjos...
Man tas pats su fejomis... Ir kiekviena karta bandau atkalbeti, pasiulyti kazka kito, bet sako ne noriu feju... Ir darai su jomis... Tad taskiukai man dabar atgaiva sielai... Dabar dar viena taskuota komplektuka pabaigsiu ir tada darysiu butent su sia mergaite....
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 19, 23:07)
Man tas pats su fejomis... Ir kiekviena karta bandau atkalbeti, pasiulyti kazka kito, bet sako ne noriu feju... Ir darai su jomis... Tad taskiukai man dabar atgaiva sielai...
Todėl ir klausiau...kaip jautiesi... ...nes man kartojimasis, tai
Daug ka darome del pinigu.... Ir nedriskite to paneigti,nes tai bus melas.....
O ar dekupazas kuryba - ziurekite i pirma mano sakini:) Tai yra amatas...ir tai nera blogai...Tik reikia tai pripazinti
Velgi, ne kazkas kitas,o tik mes pacios galim sugalvoti ka nors naujo..Tik nereikia perlenkti lazdos...
Del taskeliu... geriau 1000 skoningu taskuotu remeliu,nei 5 "kurybiski sedevrai" su perlenta lazda...
nekartoti darbu is principo priklauso nuo to, kiek tai amatas, o kiek -pomegis...
bet tos fejos tai tikrai klaikiai atsibode. Man jau ta mergaite nebegrazi ant serveteles...Net fantazija issijungia, kai pagalvoju apie ja..Tik balta ir ji- vistiek geriau nebus...Arba ja puolantys dideli drugiai...O kas dar?
Beje, berasant kilo mintis konkursui..Su sita atsibodusia servetele padaryti ka nors neiprasto..Kitokio nei matyta... Tarkim, dezele su feja KITAIP... ka jus apie tai?
Gal tai paskatintu mus ieskoti originalumo, pasiklauti savimi, o ne kopijuoti vienai kita...
O ar dekupazas kuryba - ziurekite i pirma mano sakini:) Tai yra amatas...ir tai nera blogai...Tik reikia tai pripazinti
Velgi, ne kazkas kitas,o tik mes pacios galim sugalvoti ka nors naujo..Tik nereikia perlenkti lazdos...
Del taskeliu... geriau 1000 skoningu taskuotu remeliu,nei 5 "kurybiski sedevrai" su perlenta lazda...
nekartoti darbu is principo priklauso nuo to, kiek tai amatas, o kiek -pomegis...
bet tos fejos tai tikrai klaikiai atsibode. Man jau ta mergaite nebegrazi ant serveteles...Net fantazija issijungia, kai pagalvoju apie ja..Tik balta ir ji- vistiek geriau nebus...Arba ja puolantys dideli drugiai...O kas dar?
Beje, berasant kilo mintis konkursui..Su sita atsibodusia servetele padaryti ka nors neiprasto..Kitokio nei matyta... Tarkim, dezele su feja KITAIP... ka jus apie tai?
Gal tai paskatintu mus ieskoti originalumo, pasiklauti savimi, o ne kopijuoti vienai kita...
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 20, 00:37)
Zinok nelabai ka su tomis fejomis pribursi... Vis tiek fonas arba baltas arba pasteliniu spalvu, ant dangcio fejos, apacia kazkas jas papildancio... Bet mintis gal ir nieko, tik ar kas tures laiko tokiems bandymams?
Šį tą pamarginsiu. Buvo momentas, kai man norėjosi visur matyti linijas, todėl tą periodą pavadinau "linijiniu". Dėl laiko stokos nuotraukos ne visai tokios kokių norėjau, bet vis šis tas.
Na ne fėjos, bet margumas tikrai didelis Vienu metu skubiai reikėji dviejų didelių dėžių: prieskonių pakuotėms ir arbatų pakuotėms sudėti. Viskas padaryta greituoju būdu (dabar kai ką pakeisčiau) .
Išorėje paveiksliukai beveik vienoti, išskyrus nugarinę dalį.
Na ne fėjos, bet margumas tikrai didelis Vienu metu skubiai reikėji dviejų didelių dėžių: prieskonių pakuotėms ir arbatų pakuotėms sudėti. Viskas padaryta greituoju būdu (dabar kai ką pakeisčiau) .
Išorėje paveiksliukai beveik vienoti, išskyrus nugarinę dalį.