Toks mikro darbelis
KELIAUJAM PASITIKT ŽIEMOS
QUOTE(mona66 @ 2013 12 22, 15:01)
Turiu klausimą. Peržiūrėjau ankstesnį forumo aplankalą ir pastebėjau, kad didžioji dalis nuotraukų pašalinta.
Kartais padeda F5 (tereikia paspausti), ir atsiranda foto, bet labai dažnai ribojamos talpyklos, kaip ir minėjo AnAngel
Taip daug temų, ypač patarimų tampa bevertės ne visada suprantama tik iš paaiškinimo, dažnai foto būtina, o čia... baigėsi laikas
QUOTE(Tomienė @ 2013 12 23, 00:23)
Kartais padeda F5 (tereikia paspausti), ir atsiranda foto, bet labai dažnai ribojamos talpyklos, kaip ir minėjo AnAngel
Taip daug temų, ypač patarimų tampa bevertės ne visada suprantama tik iš paaiškinimo, dažnai foto būtina, o čia... baigėsi laikas
Na o kito varianto nelabai yra... Galima kelti per SM, bet tada reikia labai mazinti nuotrauka, kad neiskraipyti puslapio vaizdo...
QUOTE(rug_gele @ 2013 12 23, 17:52)
AnAngel - pieštukinės ir dar kam skirtos, pagirtina. Krikštadėžės mielos, tik man vardukai netinka taip ant paveikliuko, na bet užsakovės turbūt taip norėjo, tik Jono tinka gražiai žiūrisi.
Faini poniukai Gaila, kad dar neisleido serveteles su jais... Jauciu bus nauja mada ant ju greitai...
Aciu, kad pastebejai mano darbus
Patiko dovana mamai ir uošviamas Ar raktinė padaryta iš paprastos dėžutės?
Įdomu, kaip padaromas vidus papuošalinei.
Metrikos gražiai padarytos, bet reikia turėti kur jas kabinti.
QUOTE(Suveltos Avys @ 2014 01 01, 18:01)
Patiko dovana mamai ir uošviamas Ar raktinė padaryta iš paprastos dėžutės?
Aciu. Taip raktine tai perdaryta dezute
Metrikas draugai tikrai ras kur pakabinti
Labai gražios, originalios ir išskirtinės AnAngel dovanos
AnAngel, ar papuošalinei vidų pati darėte? Kaip?
QUOTE(alexa777 @ 2014 01 01, 21:04)
Aciu
Suveltos Avys, taip pati, o kaip, atsiprasau, bet nekomentuosiu..., taciau pasitelkus fantazija tikrai imanoma, juk man pavyko